Jan Przestrzelski 22.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 mogE spróbować ,przyślij projekt na pocztę prywatną.warunek:bez przyłączy i cena netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szybki 23.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Wybudowanie domu za 80tyś będzie bardzo trudne a jak dobrze pójdzie to za parę miesięcy po prostu będzie to nie realne dlaczego bo to co w ostatnim czasie się dzieje z cenami materiałów budowlanych i kosztach robocizny to już powoli przechodzi jakiekolwiek wyobrażenie wiosną rozpoczynałem budowę domu gdzie cena m2 ceramiki kosztowała 42zł brutto natomiast dzisiaj ten sam materiał kosztuje już 50% więcej i tak dzieje się już większością materiałów budowlanych.A o styropianie już nie wspomnę to jest już koszmar za twardy kasują już po 215zł za m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKK 14.11.2014 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 autor pytania nic takiego nie napisał... a forumowicz dziabar przedstawil realne koszty. Sama jestem na etapie kosztorysów i wstepnych wyliczeń i są bardzo duże rozbieżności cenowe - np. panele podłogowe 20 zł/m2 lub 130 zł/m2 - (i w żdnym z przypadków nie planuję żyrandoli i wodotrysków). wiele elementów można pozyskać z rynku wtórnego (ktoś wymienia piec na lepszy, okna, drzwi)... wszystko zależy od determinacji i pomysłowości budującego Bardzo bym chciała Mike 180, żeby Ci się udało i abyś mógł napisać: Tak, można - ja tego dokonałem! i jeszcze - Yogi, ja mam samochód o wartości 30.000 zł i uważam, że jest BARDZO przyzwoity kosmiczny temat. ja wydałem na chatę bez działki 700 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yerenia 15.11.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 kosmiczny temat. ja wydałem na chatę bez działki 700 000 Prosty, 60m2? no to niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2014 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Temat sprzed 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek65w 01.01.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Temat sprzed 8 lat Ale ciekawe jak to jest dzisiaj , bynajmniej ja jestem ciekaw. Podzieli się ktoś aktualnymi kosztami ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 18.01.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ale ciekawe jak to jest dzisiaj , bynajmniej ja jestem ciekaw. Podzieli się ktoś aktualnymi kosztami ? pozdro Przez 8 lat wiele się zmieniło, koszty po aktualnych cenach można obliczyć samodzielnie na http://kb.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts