Jurek59 21.08.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Na początek zobaczcie na te zdjecie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/aec84300bbf7097d.html Ta piwnica na zdjeciu została zbudowana w latach 70 i problem jest taki że te pustaki sie lasują. Kiedyś ściana była już tynkowana ale jak widac tynk odpadl to chyba przez wode i słońce co byście mi poradzili??? dodam że bardzo zależy mi na tym pomieszczeniu bo służy już ponad 30 lat i chce zeby jeszcze dłuzej służyło . Ja myślałem żeby dać styropian i na to cienki tynk ale co zrobic żeby ten styropian w miare równo sie ułożył??? chyba że macie jakieś inne pomysły to piszcie!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 22.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 W prawym górnym rogu widzę rynnę dlaczego nie ma rury spustowej ? woda wylatująca z takiej rynny chlapie po ścianie, ściana jest ciągle mokra dalej sam sobie dopowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts