aLien01 22.08.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 WitamWiem ze temat byl poruszany ale chce podsumowac go gdyz jestem blisko zakupu dzialki rolnej1. Z tego co wiem dzialka nie ma planu zagospodarownia [iV klasa ziemi] ale dostane warunki zabudowy gdyz lezy ona przy drodze gdzie sa wszystkie media a w bezposrednim kontakcie sa juz wybudowane domy.2. Podpisuje umowe wstepna i wysylam pismo do Agencji Rolanej gdy ona nie wyrazi checi zakupu tej dzialki to moge podpisac ostateczna umowe zakupu dzialki.3. I tu za bardzo nie rozumiem co dalej robie aby wybudowac na niej dom, czy potem staram sie o warunki podciagniecia mediow czy cos innego. Dodam jeszcze ze dzialke chcialbym kupic na kredyt a wiem ze sa pewne problemy z dostaniem kredytu na takie wlasnie dzialki. Na ktory etapie mam isc do banku w celu zaciagniecia kredytu. z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.08.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Chyba by nalezalo przeksztalcic ja w dzialke budowlana.W mojej sytuacji,(tzn robil to poprzedni wlasciciel,ktory przeksztalcal z rolnej na budowlana) plus uzbrojenie w media trwalo okolo 4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts