Marcinp 30.03.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Szanowni Państwo jestem nastenym który porywa sie na budowe będac laikiem, bardzo prosze o możliwie jak najwięcej informacji na temat budowy domu, materiałów itp. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Kto szuka ten znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 31.03.2003 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 To proponuję na dobry początek: http://www.abcdom.pl/ :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 02.04.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 witam.Bardzo trudno jest podpowiedzieć ci jakieś rady, bo nie powiedziałeś jakie sa Twoje wymagania odnośnie domu. sprecuzuj je a wtedy pewnie powiemy ci wiecej... a tak to opowiadaćby mozna godzinami i rownie dobrze zakończyc opowiadanie na niczym. Ja tez jestem w fazie startujacej, tak wies czytam... czytam i jeszcze raz czytam wypowiedzi innychPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.04.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 popieram , czytac czytac i jeszcze raz czytać. ja też tak robiłem, aha, i dużo słuchac od innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 07.04.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 i jeszcze raz czytac i podgladać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts