szum 30.08.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam , rozmawiałem dzisiaj z właścicielem działki, powiedział że nie podpisywał z zakładem energetycznym żadnej umowy wieczystej użyteczności czy coś teges więc sprawa wydaje mi się chyba jasna że będzie można gościa przegonić z tym transformatorem z tej dziłki. Co o tym sądzicie ?? tak, ale tylko jeśli postawili mu ten słup bez jego zgody w przeciagu ostatnich [chyba] 4 lat (nie mam 100% pewności czy czterech) - potem już zasiedziałość gruntowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klementyna78 10.10.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 tak, ale tylko jeśli postawili mu ten słup bez jego zgody w przeciagu ostatnich [chyba] 4 lat (nie mam 100% pewności czy czterech) - potem już zasiedziałość gruntowa przez zasiedzenie energetyka nabywa praw po 30 latach od postawienia słupa na działce bez pozwolenia właściciela działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts