Zbyś K. 30.03.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 chciałbym ułożyć dookoła domu ścieżkę używając formy do robienia kostki brukowej. Czy ktoś ma doświadczenia w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 31.03.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Też mam taką formę, nawet dwie. Kupiliśmy je 2 lata temu z myślą, że sami zrobimy ładny bruk przy domu i ścieżki w ogrodzie.Będzie ładnie i taniej niż polbruk, który jest strasznie oklepany. Niestety formy leżą do dzisiaj. W tym roku definitywnie bierzemy się za utwardzenie . Jak znajdę kogoś kto się na tym zna - przekażę, a może się ktoś sam zgłosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 31.03.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 niestety bez odpowiednich urzadzen kostka "domowej roboty" nie wychodzi ladnie (nie jest "powtarzalna" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obcyrm 31.03.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Lepiej kup ładną kostkę, wymyśl sobie wzorek, a połóż sam. Będzie taniej i ładniej. Ja tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts