katlen21 22.08.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 MAm problem z jasnym dywanem w przedpokoju Prałam go juz na działce, proszkiem , niestety za dużo to nie dało, próbowałm też znanego środka Vanish do prania dywanów i efekt kiepski Pomóżcie prosze Czym wyprac jasny dywan aby był znowu beżowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbert firma 11.08.2022 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) Pranie dywanu, to w brew pozorą nie taka prosta sprawa... Jeśli szukasz pralni dywanów to mogę polecić: Oraz tutaj jest artykuł z poradami związanymi z praniem dywanów: Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 29.08.2022 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 Odpowiednie środki piorące, impregnat do dywanów oraz odkurzacz ekstrakcyjny i szczotka. Poradników jak to zrobić prawidłowo znajdziesz mnóstwo, a ze swojej strony mogę polecić środki do prania z firmy Kärcher. Naprawdę fajnie doczyszczają i impregnują dywany i wykładziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts