anSi 22.08.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ktoś chyba ją wyrzucił, bo w ogóle nie boi się ludzi, podchodzi, gdy tylko ktoś pojawi się na horyzoncie. a nocami staje pod oknami i przeraźliwie płacze. Ma ok 5 miesięcy, jest zwyczajna, szara...no może białe skarpetki ją nieco wyróżniają...Kto da dom szarej parkingowej kotce? Chwilowo mieszka na parkingu, albo w przyblokowych krzakach. Ma tam swoją miskę...ale to nie jest dobre miejsce dla takiej kociej damy. Kotka jest w Gdańsku, ale z transportem nie powinno być problemu. Komu takiego mruczącego cudaka http://foto.onet.pl/upload/15/51/_624488_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/49/83/_624487_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/24/61/_624491_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/39/7/_624489_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 23.08.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Fiu fiu... pieknosci Jaka pieszczcha! Podobna do mojej kici... Albert Schweitzer: "Etyka szacunku dla zycia nakazuje nam wszystkim poszukiwac sposobnosci, by za tyle zla, wyrzadzonego zwierzetom przez ludzi, pospieszyc im z jakakolwiek pomoca." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.08.2006 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Komu ślicznotę- szarotę? Dzisiaj ktoś wyrzucił z krzaków miskę kotki. Nie chcą jej tutaj A przecież te krzaki to jej dom...Szarość będzie modna nadchodzącym sezonie, może więc ktoś przygarnie modną kotkę do swojego domu. Na pewno nie będzie żałował. Kotka nie boi się psów, innych kotów, jest przyjażnie nastawiona do dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 24.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Hop do gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.08.2006 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 I ja podrzucę...komu kotkę, która może być wychodząca, a za kika głasków i pełną miskę odda wszystko...Jeszcze nie widziałam takiego kociego przytulaka. Komu szarość na jesienne wieczory...Gotowa jestem kotkę wysterylizować, niech no tylko znajdzie się dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.08.2006 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Kotka nadal szuka. Może jest ktoś kto ma juz wszystko - nowy dom. nowy płot i tylko kota jeszcze nie ma - dowiozę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.08.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 I jeszcze jedna próba...komu przytulaśną kotkę na jesienne wieczory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.08.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Chciałam tylko dodać, że jest bardzo podobna do mojej kotki, również znajdy, która jest najfaniejszym kotem, jakiego można sobie wyobrazić. Ta też pewnie taka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 29.08.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jest liczna, ma pręgowane i centkowane futerko i z tego co widzę, zielone oczy. Tygrysy to wspaniałe koty, wyjštkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 30.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ogromna pieszczoszka, radosna... na pewno osobie ktora ja przygarnie umili czas swoja obecnoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.08.2006 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 No gdzie ta kolejka po ślicznotę - szarotę - gdzie? Kotka nadal czeka, dzisiaj byłam z nią u weterynarza - jest zdrowa, radosna - i tylko domu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.09.2006 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kotka nadal -aczkolwiek niecierpliwie- czeka na dom Zimno, zimniej - komu kotkę na słotkę? Naprawdę to wyjątkowa kocica i na dodatek wysterylizowana być może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jest dom dla Ścierwa :):) Dawać tu Sierściucha !!!!!!!!!ALe w Warszawie Dziewczyna nie ma samochodu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.09.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jest dom dla Ścierwa :):) Dawać tu Sierściucha !!!!!!!!!ALe w Warszawie Dziewczyna nie ma samochodu :( ooo jak fajowsko transport na pewno sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.09.2006 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jasne że się znajdzie Już jest Dziękuję Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jasne że się znajdzie Już jest Dziękuję Nefer Cała przyjemność po mojej stronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts