AnetkaS 22.08.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Wstyd , ale nie mogę sobie poradzić z zamieszczeniem obrazka pod nikiem . Pokierujcie mnie plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 22.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Już sobie chyba poradziłaś??? Widze piękny domek Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.08.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Już sobie chyba poradziłaś??? Widze piękny domek Pozdrawiam cyla Dziękuję Cyla A tam ja, to mój małżonek szanowny wrócił do domku i to zrobił. Ja bym pół nocy siedzaiła i nic by z tego nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 14.10.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 jak się dodaje taki emblemat????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts