marino39 22.08.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wszystkich potrzebuje pomocy w kwesti pomalowania dachu na którym obecnie jest eternit dodam że w dobrym stanie nie kruszy się nie sypie ale wygląda kiepsko chciałbym go pomalować ,no tak liczą się koszty/ to domek rekraacyjny nad jeziorkiem w lesie/ dlatego nie mam zamiaru wkładać 5000 tys zł mam do dyspozycji środek ALUBIT inaczej IZOBUD R tylko kolor srebny oraz REVCO DACH na bazie żywic akrylowych oraz SILEMA B farba silikonowa czy mogę liczyć na pomoc może ktoś tym malował i ma już wyrobione zdanie który najlepszy ;dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marino39 23.08.2006 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 jestem po pierwszych telefonach do firm pozostaje na /tapecie/ IZOBUD na bazie rozpuszczalnika tylko tyle że srebny kolor, oraz akrylowa farba EMFAKRYL ktoś tym malował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts