anouk 22.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 ...takie sobie ostatnio wymyśliłam do mieszkania. Czy one mogą być instalowane w ramie okiennej, czy tylko na ścianie/suficie? Może ktoś ma zdjęcia z własnego domku? A może ktoś wie gdzie duży wybór takich roletek znajdę w Warszawie? Szukam brązowych, większość które widziałam w sklepach na Bartyckiej były za jasne i wszystkie chyba od jednego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk 28.08.2006 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 03.01.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Podobają mi się rolety bambusowe. Czy ma ktoś takie, jak one wyglądają , prosiłabym o zdjęcia. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 04.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 może tutaj spojrzyjhttp://rompol.tam.pl/rolety/wew/bambusowe/bambusowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_toja 05.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Wiem widziłam te roletki. Ale czy ktoś ma takie w domu, jak to wygląda i jak się to sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 06.01.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A może ktoś ma porównanie co do żywotności rolet bambusowych i z tkaniny? Wydaje mi się, że tkaninowa jest trwalsza a ile lat bambusowa czy z juty powinna się trzymać? pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 08.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Rolety bambusowe prześwitują, więc np. do łazienki odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts