Gość 10.07.2001 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2001 Rok przed slubem wykorzystalem ulge budowlana. Minelo 3 lata (2 lata od slubu) i planuje rozpoczecie budowy domu. Niestety przepisy mowia, ze z ulgi budowlanej nie moge korzystac nie tylko ja, ale tez moja zona. Jedynym wyjsciem jest ponoc rozwod, badz separacja. Czy jest to wiadomosc potwierdzona i jak nalezy to przeprowadzic. Czy wlascicielem dzialki na której budujemy musi byc zona, czy mozna zachowac tutaj wspolwłasność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salon Muratora 13.07.2001 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2001 Aby ta tragiczna wizja nie doszła do skutku - przecież rozwód, czy chociażby separacja to pewna ostateczność - prosimy o kontakt telefoniczny w dowolnie wybranym terminie w godz. 9.00-17.00 pod numerem 022 / 870 04 70, 870 54 95, 870 52 23. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.09.2002 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2002 Przeglądam ponownie Forum, bo rozpoczynam przygotowania do kolejnych etapów i może co nieco odświeżę. Bardzo zaintrygował mnie ten wątek - czy Salon zna jakiś trick podatkowy, czy zamierza dbać o instytucję małżeństwa? Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts