Mochu 22.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam, jestem nowy na forum, więc nie wiem jak wkleić zdjęcie stodoły o jaką mi chodzi, ale znalazłem w google mniej więcej taką jaką mam na mysli, tylko zamiast dachówek strzecha powinna być http://www.odnowica.neostrada.pl/dokonania/warsztaty/lesniczowka2.jpg Wiem, że może ten temat tu nie pasuje, ale dla mnie to ważne. Chcę odbudowac stodołę w gospodarstwie mojej babci, fantastycznie się w niej bawiłem, móstwo gratów, siana i słomy. Stryjowie obok mieli taką samą tylko dłuższą, najdłuższa stodołe jaką w życiu widziałem. W obie trafil piorun i poszły z dymem w ciągu jednej nocy. Moi rodzice przeprowadzili się do Warszawy i ja się tu urodziłem, ale wakacje we wczesnym dzieciństwie to głównie tam spedzałem. W niedalekiej przysżlości chce odbudować to czego juz nie ma a było w moim dzieciństwie obecne. Stodołę i stary dom. Jeżeli ktoś się orientuje w cenach wiejskich budynków, albo ma namiary na jakąś stronę internetową o tej tematyce to będę dźwięczny na info. Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts