MasterPL 22.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam. Mam na imie Marek I w ciagu nastepnych 6 miesiecy planuje przeprowadzic sie do Polski z Zona i Dzieckiem. Mam juz 2 dzialki 800m2 I chcialbym pobudowac dom parterowy. przewiduje ze bedzie okolo 150m2 plus garaz na dwa auta. Czy za 70tys dolarow-210tys zlotych wyrobie sie do stanu wykonczonego?Nic na szpan. Nie bede korzystal z "ekipy" budowlanej, ale raczej z lokalnych majstrow. Bede pracowal na budowie wraz z ojcem wiec licze ze zaoszczedzimy na robociznie wiele. Elektryka, siec telefoniczna, komputerowa i telewizyjna roboty wlasnej. Myslicie ze jest szansa na sukces? Czy mam wybic sobie z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 23.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Zależy jeszcze w której części kraju będziesz się budować.Ale 210 + jakiś własny wkład to powinno ci wystarczyć.PS. Pamiętaj że najwięcej oszczędności robi się na etapie wyboru projektu... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MasterPL 25.08.2006 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 No i czas zejsc z oblok. Rynek nieruchomosci poszedl na wysypisko. Jak wyciagniemy $50 to bedzie dobrze. Koniec planow budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts