semir 19.06.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 vaphoterm 10 cm grubości to koszt ok77,00 złgrubości 12 cm 93,54 zł za m2można uzyskać od 10-18 % upustu to link na strone http://www.e-izolacje.pl/179_3876.htm i jeszcze ten http://www.akrobud.pl/index.php?a=pianki-ocieplanie-dachow pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 20.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 witam widze że kabelki kładziecie niezapomnijcie jak już bedą kable połozone porobić zdjecia ( jak kable są położone) żeby po tynkowaniu było wiadomo gdzie mozna wiertać pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.06.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 .....Pewnie niejeden facet pozazdrości takiej żoneczki..... Gratulacje julienx - dzielna dziewczyna z Ciebie Ja to na dzień dzisiejszy tak pomagam murarzom, że czytam im wszystkie wymiary, bo w projekcie te cyferki są takie maleńkie, że czasem sama mam pewności czy dobrze im mówię.... Normalnie zajebiście - jutro zawiozę im lupę - poważnie Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.06.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Moi fachowcy tak czytali projekt, że "nie zauważyli" jednego okna w gabinecie... Musieli wycinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.06.2007 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 julienx proszę powiedz mi jaką macie szerokość drzwi zewnętrzych? Też myślałam o bocznym doświetleniu ale my mamy 110cm i chyba się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutki_27 29.06.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ello Hoho tempo macie nadzwyczajne , lepsze niz moja zonka potrzebowala na wykonczenie mieszkania. Oby tak dalej, naprawdę jestem pod wrazeniem Przemyslcie jeszcze raz temat odkurzacza bo Zuzza dobrze radzi, instalacja (rurki i kabelek ) duzo nie kosztuje a bedziecie mieli jedno z glowy, kiedys w przyszlosci zamontujecie tylko jednostke centralna i bedzie super P.S. Pozdrowionka od KasiuniaR i Bartusia i oczywiscie odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.07.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 julienx proszę powiedz mi jaką macie szerokość drzwi zewnętrzych? Też myślałam o bocznym doświetleniu ale my mamy 110cm i chyba się nie zmieści W orgyginale miałam 180 cm - czyli 100 skrzydło i dwa świetliki, ale zrezygnowałam na rzecz jednego i teraz mam 140 cm szerokie - czyli 102 skrzydło i 38 cm jeden boczny prawy świetlik. Pozdrawiam Przemyslcie jeszcze raz temat odkurzacza bo Zuzza dobrze radzi, instalacja (rurki i kabelek ) duzo nie kosztuje a bedziecie mieli jedno z glowy, kiedys w przyszlosci zamontujecie tylko jednostke centralna i bedzie super Malutki_27 tak też zrobimy, może potem się zamontuje jednostkę centralną, a rurki już bedą. Jakoś nie mam zdania nt. odkurzaczy centralnych, ale napewno ułatwiają życie - tak samo jak lodówka, pralka itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ello P.S. Pozdrowionka od KasiuniaR i Bartusia i oczywiscie odemnie Dziękujemy my również Was ściskamy. Zapraszamy do nas jak już będzie wiecej do pokazywania, bo pewnie narazie nikogo surowe mury nie interesują.. Jak tam Bartuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 04.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 pozdrowienia napewno wypoczęliście i teraz z nowym zapałem do pracy znaczy (budowa) co do odkurz.centr.my dajemy narazie przewody i rurki tylko trzeba dobrze dobrac gniazda ssące my dajemy na dół 3 szt i na góre 3 szt do tego szufelka automat.w kuchni 1 szt i 1 szt szufelka do wiatrołapu no i oczywiscie jedno gniazdo w garażu ps.brawa dla Dziedzica pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 04.07.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 pozdrowienia napewno wypoczęliście i teraz z nowym zapałem do pracy znaczy (budowa) co do odkurz.centr.my dajemy narazie przewody i rurki tylko trzeba dobrze dobrac gniazda ssące my dajemy na dół 3 szt i na góre 3 szt do tego szufelka automat.w kuchni 1 szt i 1 szt szufelka do wiatrołapu no i oczywiscie jedno gniazdo w garażu pozdrawiam A jeśli można spytać jakiej firmy odkurzacz bierzecie pod uwagę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 04.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 hasky,lub beam ale to jeszcze daleko do tego chyba na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam po przerwie Gratulacje dla dziedzica - nasza kluseczka zaczyna chodzic ale z naszą asekuracją - strasznie ja to bawi Bardzo podobne kuchnie jak na zdjęciu znalazłam w : http://www.laura.com.pl/styl_romantyczny.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.07.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam po przerwie Gratulacje dla dziedzica - nasza kluseczka zaczyna chodzic ale z naszą asekuracją - strasznie ja to bawi Bardzo podobne kuchnie jak na zdjęciu znalazłam w : http://www.laura.com.pl/styl_romantyczny.php Tak, bardzo ładne. Też mam je odchaczone hmmm... ciekawe ile taka kuchnia będzie mnie kosztować? Muszę znaleźć chyba jakiegoś stolarza magika, który mi to magicznie tanio wykona haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 04.07.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Julienx, widzę,że mamy ze sobą coraz więcej wspólnego.Mój mały ( fakt,że starszy od Waszego o te kilkadziesiąt godzin ) też zaczął chodzić w ostatnich dniach czerwca. A co więcej te kuchnie mam w ulubionych od dawna...i inne wizualizacje w takim klimacie również.. Żebym tylko wiedziała jak tu się wkleja zdjęcia... Tempo macie iście szalone! PZdr, E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 no niezłe te kuchnie my tez będziemy chyba coś dawać w jasnych odcieniach, a co do instal.odkurzacza za 10 pkt. (gniazda ssace 7 szt,szufelki automat. i jedn.centralna ) zapłaciliśmy 1950,00 zł (robocizna i materiał) pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 05.07.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a co do instal.odkurzacza za 10 pkt. (gniazda ssace 7 szt,szufelki automat. i jedn.centralna ) zapłaciliśmy 1950,00 zł (robocizna i materiał) pozdrowienia ale co, jak, gdzie? wiecej szczegółów pls... 1950 zł - to nie 7700 zł czekam na info Pozdrawiam Julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Hej! Gratuluję kroczków dziedzica! Zazdroszczę wyjazdu My jeziora mamy tylko na działce... Kuchnie takie w moim stylu wklejasz Ciekawa jestem jak Ci się moja spodoba. Stolarz przyjeżdża we wtorek z dolnymi szafkami, a w czwartek z górą. Zapraszam na oględziny A polecam wydrukować mu zdjęcie, które Ci się najbardziej podoba, namalować rozkład szafek i dać mu do wyceny. Zawsze będziesz miała coś do porównania. Gwarantuję, ze zrobi identyczne jak ze zdjęcia albo lepsze Trzymam kciuki za Wasze sierpniowe decyzje - to jest dopiero stres.... Ale na etapie wykończeniówki niestety codziennie trzeba się na coś decydować.... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 05.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Byłam dzisiaj u Was z Dziedzicem, ale Was nie zastałam... może są na porodówce???! ciekawa jestem jak w realu wyszła podłoga - bo na zdjęciach prezentuje sie bardzo ładnie. No i nie mogę sie doczekac kuchni... Takze napewno wpadnę z wizytą... Sciskamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.07.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ale co, jak, gdzie? wiecej szczegółów pls... 1950 zł - to nie 7700 zł czekam na info Pozdrawiam Julia 1950 zł za robocizne i materiały 10 pkt ssących w tym 7 gniazd ssących 2 szufelki automatyczne 1 jednostka centralna to jest zrobiona instalacja -rurki,kolanka fi 50 oraz przewod elektryczny do właczania i wyłączania odkurzacza bez jednostki centralnej bez szufelek aut. po tynkowaniu bedziemy instalować gniazda,jednostke centralną ,i szufelki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 08.07.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Hej...bardzo mi się podoba Twoje ''waniliowe'' spojrzenie na świat.... Ja marzę o pójściu tym tropem..ale obawiam się czyszczenia szafek z zewnątrz, szczególnie dolnych...przy dwóch psach (woda-deszcz-błoto-brud...mniej więcej taka kolejność! ) A no i druga rzecz...obawiam się, ze z czasem ten kolor zżółknie...a to już by nie była wanilia.....a może jednak ?? chociaż pewnie zależy to od materiałów No ale....przede mną długa droga... najpierw po podglądam u Ciebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts