sylwia_999 06.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam Szukając schodów (bo wybraliśmy również projekt w którym schody są bardzo widoczne) natrafiłam na Wasz dziennik. I szczerze gratuluje domku ale najbardziej wykończenia te fotki które obejrzałam przyprawiaja mnie o zazdrość . Ale tak poważnie jest ślicznieeeeeeeeeeeeee nie moge wyjśc z podziwu, może niektóre pomysły uda mi sie zastosować u nas .. o ile pieniążki na to pozwolaaaaaa Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 07.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 WITAJ JULIENX !POWIEM KRÓTKO: - PIĘKNY DOM- GUST I KLASA POZDRAWIAM, BEATA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 09.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witaj Julienx Chcę się pochwalić, że od 2.06., p. Marek działa u nas na działce. Ńa środę planowany stan 0, a p. Marek goni, goni, coby przestojów za dużo nie było Jak dotąd jestem z niego i jego ekipy b. zadowolona i oby tak było do końca. Chłopaki nie lubią się lenić. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.06.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 to ja tu pogratuluję - bo nas wystawił do wiatru - miał u nas zacząć w czerwcu - widzę, że robi u Was - mam z nim na pieńku ale jest bardzo tani i dobry - a o to chodzi. Ja jeszcze ślicznie się do Was dziewczyny uśmiechnę o namiar na stolarza (i jeśli można wiedzieć jakie ma ceny?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 10.06.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Nie powiedziałabym, że jest tani - ale uważam,że po negocjacjach płacę mu uczciwą cenę. Jest dobry i szybki, aczkolwiek mój kierbud jest czujny i drobne niedociągnięcia każe poprawiać, w myśl zasasdy - każda ekipa jest dobra i każda popełnia błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ważne, że jest dobry Choć mam porównanie, ponieważ kiedy nas "wystawił do wiatru" mimo wcześniej podpisanej umowy" musieliśmy znaleźć inną ekipę - każda słysząc jego cenę pytała się czy to "polacy"? Oby wybudował Wam piękny dom - tu kończę bo to dziennik Julki Uśmiechnę się po raz kolejny po sprawdzony namiar na stolarza - Julienx poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 19.06.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.07.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Zegary podobne do dworcowych i w dobrych pieniążkach kupisz w Vox-ie oraz w Jysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 09.07.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 piekny dom. Gratulacje czy możesz zdradzić mi tajemnice swoich schodów? ciekawa jestem szalenie z czego zrobione są podstopnice(chyba tak się to nazwywa?!) w kazdym razie chodzi mi o ta białą część schodów? pozdrawiam trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 10.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 piekny dom. Gratulacje czy możesz zdradzić mi tajemnice swoich schodów? ciekawa jestem szalenie z czego zrobione są podstopnice(chyba tak się to nazwywa?!) w kazdym razie chodzi mi o ta białą część schodów? pozdrawiam trzymam kciuki Anulku podstopnie to zwykły karton-gips. Beton obłozony płytą g-k... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dziękuję za tel do stolarza Wnętrza wyglądają coraz przytulniej - podziwiam Was na wytrwałość - większość ludzi "odpuszcza" sobie wykończeniówkę po tym jak już się wprowadzą, kalbe wiszą z sufitu latami, okna zasłonięte są kocami itp itd a Wy powoli acz skutecznie doprowadzacie swoje gniazdko do ideału - godne pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dziękuję za tel do stolarza Wnętrza wyglądają coraz przytulniej - podziwiam Was na wytrwałość - większość ludzi "odpuszcza" sobie wykończeniówkę po tym jak już się wprowadzą, kable wiszą z sufitu latami, okna zasłonięte są kocami itp itd a Wy powoli acz skutecznie doprowadzacie swoje gniazdko do ideału - podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 12.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Dziekujemy za miłe słowa. Niestety prowizorki trwają najdłużej jeśli nie są na zawsze... Powolutku, ale przemy do przodu, bo to mieszkanie na pół gwizdka jest bardzo męczące. Niby juz człowiek cieszy sie wlasnym domkiem, ale tu wisi żarowa, tu kable ze scian, nie ma mebli, wiec rzeczy i ciuchy walają sie gdzie popadnie lub gdzie znajdzie sie na nie miejsce i jest to dosc męczące.. Najbardziej cieszy mnie to ze kurzy sie juz coraz mniej i sprzatania nie ma juz tyle. Nawet ciagle kurzące sie okna (wszedzie budowy wokół) juz mnie tak nie męczą bo mam je czym przesłonić ale droga jeszcze przed nami daleka i pewnie bylibysmy dalej gdyby nie brak kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 14.07.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Zaglądam i podziwiam postępy . Coraz piękniej, na prawdę. Zazdroszczę Wam już tego etapu, w którym każdą kolejną rzecz tak bardzo widać, tak upiększa... Jeszcze raz gratuluję dobrego gustu i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.07.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ładne te dekoracje Na czym one się trzymają? chodzi mi o te zasłonki w łazience , w pokoju ? Do czego są przymocowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 15.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Piekne te wasze zasłonki. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 15.07.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ładne te dekoracje Na czym one się trzymają? chodzi mi o te zasłonki w łazience , w pokoju ? Do czego są przymocowane ? Zasłonki przymocowane sa do ramy okienej za pomocą zwej taśmy na rzep - przyczepionej z jednej strony do ramy okiennej a z drugiej wszyte w zasłonki ... takie proste, ale do okien łukowych trudno jest znaleźć cos fajnego, co nie kosztowałoby majątek... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 15.07.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Motylku, .... Jakie te drzwi chcesz bo nie wiem? W stylu Klimka i Klusia Ci się podobają? Mam stolarza, który robi takie drzwi i szafę wnękową dla mnie, może i Tobie by podpasował.... Innych wzorów u niego nie widziałam, nie pytałam więc nie wiem nawet czy robi. Jacobina dawaj miguniem namiar na stolarze. Mam mase mebli na wymiar i nikogo kto by mi je zrobił. Drzwi od Klusia to moje marzenie. 4 pary drzwi wycenili mi na 15 tys (a jak ja mam 12 par??? ) włos sie jezy ile by to kosztowało. Jedne do wiatrołapu chce zrobic w klimacie Klimka... przeszklone ja równiez poproszę o namiary na stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.07.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ładne te dekoracje Na czym one się trzymają? chodzi mi o te zasłonki w łazience , w pokoju ? Do czego są przymocowane ? Zasłonki przymocowane sa do ramy okienej za pomocą zwej taśmy na rzep - przyczepionej z jednej strony do ramy okiennej a z drugiej wszyte w zasłonki ... takie proste, ale do okien łukowych trudno jest znaleźć cos fajnego, co nie kosztowałoby majątek... Pozdrawiam dzięki fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 15.07.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 coraz przytulniej sie robi , z zasłonami już tak domowo. pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts