julienx 16.03.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Nie mam czasu przeczytać komentarzy do Twojego dziennika (dzidziuś nie daje), więc proszę napisz jaki masz kamień na ścianie w jadalni (nazwa, firma itp.). Z góry dziękuję. Piękny dom, po prostu bajeczny, a wewnątrz urządzony z wielkim smakiem. POZDRAWIAM. Kamien to łupany marmur - breccia sarda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 24.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 julienx domek jest ślczny, gratuluję! Powiedz proszę jaki kolor i jakiej marki jest tynk na Waszej elewacji. Chodzi mi o ten podstawowy i kolor ramek i bonii. Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 27.04.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mój bączek przyniósł z przedszkola informację, że Antoś ma siostrzyczkę ?To już ????Można gratulować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 27.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mój bączek przyniósł z przedszkola informację, że Antoś ma siostrzyczkę ? To już ???? Można gratulować ??? aleeeeeeeeeeż skąd Termin mam na 8-ego maja i grzecznie czekamy Antoś - ten to jest agent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.05.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Chyba już można pogratulować czy nadal turlasz się 2w1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.11.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nie wiem czy to jeszcze aktualne ale odnośnie kretów to można zakupić odstraszacze, ale nie takie zwykłe z castoramy ale specjalne Kolega miał kuny w domu, jak go ostatnio odwiedzałem to sobie właśnie oglądałem i odstraszacz na kuny ( ponad 20szt przy dachu) i taki na kreta. Ja pobawię się w to dopiero na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts