glowac 12.11.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 z jakiego drewna jest podbtka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.11.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 z jakiego drewna jest podbtka? Ze świerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 13.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Przeglądam Twój dziennik i przeglądam i przeglądam i zachwycam się, jak wszyscy zresztą . Tempo błyskawiczne jak u Kropeczki. Gratuluję. Mam nadzieję, że na naszej budowie będzie podobne tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.11.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Przeglądam Twój dziennik i przeglądam i przeglądam i zachwycam się, jak wszyscy zresztą . Tempo błyskawiczne jak u Kropeczki. Gratuluję. Mam nadzieję, że na naszej budowie będzie podobne tempo. Bardzo dziekujemy za mile słowa. Z tym tempem, to niestety nie do końca jest ok. Od wrzesnia mielismy zaczac wykonczeniowke. Z racji poślizgu zaczynamy od grudnia... Moze w marcu/kwietniu zaczniemy mieszkac, zobaczymy w praniu jak to wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 13.11.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 mimo wszystko Julienx, tempo jak dla mnie i tak macie piorunujące i naprawdę życzyłabym sobie, aby nasz dom za rok był w takim stadium zaawansowania jak Wasz. Nasz wykonawca już mnie uprzedził, że do budowy trzeba nabrać chociaż trochę dystansu, bo zawsze coś nieoczekiwanego może wyskoczyć. No cóż, pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.11.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 mimo wszystko Julienx, tempo jak dla mnie i tak macie piorunujące i naprawdę życzyłabym sobie, aby nasz dom za rok był w takim stadium zaawansowania jak Wasz. Nasz wykonawca już mnie uprzedził, że do budowy trzeba nabrać chociaż trochę dystansu, bo zawsze coś nieoczekiwanego może wyskoczyć. No cóż, pożyjemy zobaczymy Święte słowa... naprawdę potrzeba spooooro dystansu... do samego siebie, do wykonawców, nawet do oporu materii Zycze szybkiego aczkolwiek fachowego budowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 13.11.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 cieszę się, że namiar od męża okazał się trafiony Kolor podbitki naprawdę fajnie Wam wyszedł - bardzo ładnie dobrany do stolatki okiennej - zapiszę sobie kolor - mąż planuje podbitkę drewnianą a ja mam dylemat jaki kolor okien wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FKA 13.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 witam serdecznie mam pytanie ile wynosi powierzchnia użytkowa waszego domku? gratulacje domek jest bardzo piękny, jestem na etapie wyboru projektu a twój domek bardzo mi się podoba pozdrawiam i czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 witam serdecznie mam pytanie ile wynosi powierzchnia użytkowa waszego domku? gratulacje domek jest bardzo piękny, jestem na etapie wyboru projektu a twój domek bardzo mi się podoba pozdrawiam i czekam na odpowiedz Domek jest projektem indywidualnym. O pow. uzytkowej 257mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 14.11.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Nie boi cie sie z odgrzewanei tej podlogowki. My wylewki robylismy w tym samym terminie co wy. U nas i hydraulik i pan od wylewek nas ostrzeg, ze mozna grzac po miesiacu w domku, ale s kaloryferami!!. Z powodu duzej wylgoci, wylewka nie wyschla do konca i mozna probowac urochomic, dopiero po 30 dni od rozpocziencia grzania w budynku. Tak samo nam powiedzieli ze nie mozna klasc zadnych plytek, nic cziezkiego na wylewkach przez pierwszych 4 tyg ot zrobienia, a mielismy wylewki robiony miksokretem (s malej ilosci wody). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 14.11.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 u nas mija 6 tygodni od wylania wylewek, i zaczniemy grzac lekko od końca tego tygodnia (podłogówke) podłogówka już popękała w 3 miejscach, teraz jak zaczniemy grzac dopiero zacznie "pracowac" ma isc w pierwszy dzień bardzo mała temp.na podłogówke potem stopniowo można zwiększać do tygodnia, potem można włączyć juz na pełne obroty. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 14.11.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 jeśli chodzi o armature podam kilka linków do stron myśmy wybierali z netu ceny najtańsze a pózniej daliśmy do róznych sklepów u nas ,czy mogą dać w tych niskich cenach, no i udało się w jednym sklepie oto linki http://www.abclazienki.pl/produkty74_dwuuchwytowe.html http://www.ceneo.pl/296921 http://www.mizar.pl/baterie-prysznicowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.11.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Nie boi cie sie z odgrzewanei tej podlogowki. My wylewki robylismy w tym samym terminie co wy. U nas i hydraulik i pan od wylewek nas ostrzeg, ze mozna grzac po miesiacu w domku, ale s kaloryferami!!. Z powodu duzej wylgoci, wylewka nie wyschla do konca i mozna probowac urochomic, dopiero po 30 dni od rozpocziencia grzania w budynku. Tak samo nam powiedzieli ze nie mozna klasc zadnych plytek, nic cziezkiego na wylewkach przez pierwszych 4 tyg ot zrobienia, a mielismy wylewki robiony miksokretem (s malej ilosci wody). 4 tygodnie minelo od wylewek na gorze i 3 od wylewek na dole... Nie boimy sie. Temperatura wpuszczanej tam wody wynosi 20 stopni. Pewnie po ok tygodnia podwyzszymy do 30 i tak stopniowo, stopniowo. Nie powinno sie nic dziac... Nic ciezkiego nie klade i narazie nie zamierzam. Za 3 tygodnie zaczynam wykanczac i musze grzac, bo plytki mi spadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 16.11.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Czesc Sasiadko , a sprawdzalas kuchnie z Chobotu, robia tez bardzo ladne drzwi - nie wiem, czy dobrze kojarze, ale czy Ty preferujesz styl angielski? Jezeli tak, to takie (i kuchnie, i drzwi ) tez u nich widzialam Idziecie jak burza, i oby tak dalej! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Byliśmy w fabryce Chobotu w ostatni weekend -nie powaliła mnie jakość wykończenia Meble owszem - ładne - szczególnie spodobały mi się te z palisandru u jednego znaszych forumowiczów - cena także zaczęcająca - ale te na ekspozycji - my bysmy ich nie wybrali. Jeślli człowiek wywala kilkadziesiąt tysięcy na meble to warto patrzeć na szczegóły. Za to młoda była zachwycona - dziesiątki szafek do otwierania - Mania była w raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 16.11.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Czesc Sasiadko , a sprawdzalas kuchnie z Chobotu, robia tez bardzo ladne drzwi - nie wiem, czy dobrze kojarze, ale czy Ty preferujesz styl angielski? Jezeli tak, to takie (i kuchnie, i drzwi ) tez u nich widzialam Idziecie jak burza, i oby tak dalej! Pozdrawiam dziekuje za namiar. Napewno przejrze ich oferte. Troche brakuje mi pomysłów na firmy, ktore urzadza moją kuchnie do 30 tys (jakos nie wydaje mi sie to mało, a nie moge narazie zmiescic sie nijak w budzecie) i wcale nie o troche a przewaznie o 40-50% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 a nie myślałaś o stolarzu od Zuzzy?Wydaje mi się, że to naprawdę złota rączka i ceny ma atrakcyjne - tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 16.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 a nie myślałaś o stolarzu od Zuzzy? Wydaje mi się, że to naprawdę złota rączka i ceny ma atrakcyjne - tak mi się wydaje. Byłam u Zuzy ostatnio i rozmawiałyśmy, ze ma mi dac namiar, ale sie zagadałyśmy i jak wychodziłam to zapomniałam... Zuzza wcale mało za kuchnie nie zapłaciła.... chiałabym mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.11.2007 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 czytam o tych blatach kuchennych i zastanawiamy się z mężem czy nie lepiej by Wam było zrobić po prostu granitowe blaty?Wybór granitów jest olbrzymi i za m wychodzi ok.400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 21.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Wiesz u mnie kamienne blaty nie wchodzą w gre. Nie cierpie efektu zimnych łokci. Od razu nie chce mi sie w takiej kuchni gotować. Dziedzic non stop kaze sadzać siebie na blacie jak cos robie w kuchni, jakoś byloby mi szkoda jego pupci... Nie nie granitowe to nie dla mnie, poza tym czesc z nich wyglada jak pomnik mojej babci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts