Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Motylowe budowanie - KOMENTARZE

antolek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 726
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam, obejrzala w twoim dzienniku balustradki. Sama rowniez bede miala schody kute(calosc) plus drewniane stopnie. Musze przyznac, ze ceny jakie ci zaproponowano sa z kosmosu. W mojej okolicy (znam 2 kowali) metr kosztuje ok 200-300 zl za zwykly wzor a taki wyszukany 2x tyle.

to moze podzielisz sie namiarami....

Julia ! :D Pięknie Wam idzie a Ty świetnie sobie radzisz !!

Wypas domek się kroi 8) Nie mogę się już doczekać finału !!

Pozdrawiam serdecznie !!

Pieknie to jest w Twoim domku... ja jestem zupełnie w powijakach

Bez smarkania mi się tutaj - głowa do góry, zebrac siły i wytrzymac jeszcze trochę - możesz mi wierzyć na słowo - niedługo (przecież to jeszcze tylko kilka miesięcy !!) będziesz już tylko napawać się własnym szcześciem :D

Julia, masz już gościa od kuchni?

Jak nie to się odzywaj do mię. Nie wiem, jak z terminami, ale jak do nas wpadniecie wreszcie ;) to będziecie mogli zobaczyć wyniki działań pewnej firmy.

My jesteśmy bardzo zadowoleni :)

Negocjacje trwają juz tak długo, ze nie mam juz siły do kolejnych wycen, kolejnych projektów.. do konca miesiaca musze podpisac umowe, zeby kuchnia na koniec lutego sie zamontowała...

Mysle, ze dobrze wybralismy, zobaczymy w praniu...

ale dziekuje za info...

Witam,zapowiada się fajnie, najważniejsze aby zmontować to w harmonijną calość :)

I co z wyborem kuchni, na kogo padło?

Co do balustrady wybrałbym wariant 2 lub 4 ze wskazaniem na 4 (chociaż po zobaczeniu w realu mogłoby być inaczej :D )

pozdrawiam i życzę powodzenia

Mam nadzieje, ze uda nam sie wizualnie urzadzic domek wedle naszych gustow. Moze innym tez się spodoba, ale wiadomo - nie musi :D

Kuchnie zamawiamy w Meblel Wrzosowa - wiem, ze Rezi ma taka kuchnie i kilku innych forumowiczów i są zadowoleni...

Podoba mi sie indywidualne podejscie do Klienta, to ze przygotowuja wczesniej probke i kolorystyke frontu do wczesniejeszej akceptacji.. daja konkurencyjne ceny...

Nad barierka wciaz mysle... dzieki za swoje typy...

Pozdrawiam

Pięknie, pięknie się zapowiada! Myslę, że mamy bardzo podobny gust :D Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy

Pozdrawiam serdecznie

ciesze sie, ze Ci sie podoba... mam nadzieje, ze nie zabraknie mi tylko siły na dalsze relacjonowanie. Choc bardziej robie to dla siebie - jako pamiatke... moze za jakis czas jak juz bedziemy planowali remont - przypomnimy sobie jak to kiedys bylo...

Pozdrawiam

Julka,

widzialam twoje polaczenie kominka do komina. Jestes pewna ze te srebrny rury maja atest. Nasz kominiarz powiedzial tylko czarne!! I takie mamy, potwierdzil to facet ot kominkow. Na dodatek mamy komin Schidla i jest specialna wkladka do tego komina, bo nie mozna rura wstawic bezposrednio do wkladu kominkowego bo moze peknac.

U nas zaczyna brakowac sil, tyle rzecy do uzgodnienia i do wyboru naraz. szkoda ze doba ma tylko 24h... a dzienik prowadz, jestenm twoja fanka.;-))