Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Motylowe budowanie - KOMENTARZE

antolek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 726
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani życzymy Wam z całego serca dużo zdrowia, miłości, wzajemnego zrozumienia i wytrwałości w tym do czego tak wspaniale dążycie.

Oby w przyszłym roku spełniły się Wasze marzenia, abyście w końcu zasiedli całą rodziną przed rozpalonym kominkiem, wygodnie rozsiedli się w kanapach w Waszym wspaniałym domu.

Dla Antosia samych szczęśliwych dni, pełnych dziecięcych uniesień oraz malutkiego rodzeństwa.

AMM Głowaccy (Glowace)

http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg

'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,

oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały'

życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku

dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną

• 2 weeks później...
Hej!

ja pierwszy raz się wpisuję :D ale nie pierwszy raz tu jestem :oops:

fajnie się już u ciebie robi :D

Te pomarańczowe płytki to aparici? bardzo ładnie wyglądają :D

Witam w dzienniku, zapraszam częściej

A to widać, ze Aparici? :lol: :lol: :lol:

Trafiłaś, ale mam problem z ich domówieniem :( Zabrakło mi 3 paczki :(

Hej!

ja pierwszy raz się wpisuję :D ale nie pierwszy raz tu jestem :oops:

fajnie się już u ciebie robi :D

Te pomarańczowe płytki to aparici? bardzo ładnie wyglądają :D

Witam w dzienniku, zapraszam częściej

A to widać, ze Aparici? :lol: :lol: :lol:

Trafiłaś, ale mam problem z ich domówieniem :( Zabrakło mi 3 paczki :(

kiedyś o tym pisałaś :D

a zamawiałaś w Arcerze? :roll:

bo my tak tylko inny rodzaj ..a te pomarańczowe to jak się nazywają?

bo fajne są a ja koncepcję górnej łazienki ciągle zmieniam :oops:

quote="mikopiko"]

..a te pomarańczowe to jak się nazywają?

bo fajne są a ja koncepcję górnej łazienki ciągle zmieniam :oops:

Stripes Maiz kupowane w Arcerze :)

20x59,2

:D a my będziemy mieć jazz białe i czarne ale te twoje też są ciekawe :D ..a jakie jeszcze będziecie mieć ? widziałam białe :roll:

białe i pomarańczowe + mozaika szklana sunny orange mix

narazie nie bardzo to wszystko mi sie podoba, moze przyjdzie sie przyzwyczaić, a moze jak juz skoncza cala lazienke to zacznie mi sie podobać :D

a mi się bardzo podoba :D i właśnie tak pomyślałam jaką tu dodać mozaikę...żeby obudować wannę :D ...no chyba .. :roll: ...

a muszę ci powiedzieć, że na początku to miała być u nas ta sama płytka tylko w wersji pistacjowej :D

Julka,

sprubuj sie zapytac o te plytki Aparici w firma Kamen na Bartyckej. Moj kolega dostal tam bardzo atrakcjina cena. Moze beda mieli cos na stanie magazynowej.

Wiem ze w tej chwili jest problem s powodu inwentarizacji..ale moze bedes miala szczescie. Nawet niektory salony z plytkami sa zamkniety do poniedzialku s powodu tej inwentaricji.

Kochana widzę, że wszystko przyspieszyło i dużo się dzieje - wspaniale :p

Co do skrzyni (nie wiem czy szukacie kufra czy skrzyni) to polecam allegro.

My kupiliśmy parę lat temu skrzynię (planowałam ją do holu albo do pokoju któregoś z dzieci jako skrzynię na zabawki :roll: ) oddaliśmy do renowacji - i wygląda całkiem OK - niestety jest przeogromna.

Faktem jest, że za 200/300zł można kupić prawdziwy antyk i potem oddać go do renowacji albo samemu się pobawić w odrestaurowanie jej.

Kochana widzę, że wszystko przyspieszyło i dużo się dzieje - wspaniale :p

Staramy sie jak mozemy, ale i tak to nie jest tempo ktore pozwoli nam terminowo sie wprowadzić... kazdy blokuje kazdego. Hydraulik, szpachlarzy, Ci z kolei glazurników, Ci znowu parkieciarzy... i tak dalej, dalej....

Co do skrzyni (nie wiem czy szukacie kufra czy skrzyni) to polecam allegro.

My kupiliśmy parę lat temu skrzynię (planowałam ją do holu albo do pokoju któregoś z dzieci jako skrzynię na zabawki :roll: ) oddaliśmy do renowacji - i wygląda całkiem OK - niestety jest przeogromna.

Faktem jest, że za 200/300zł można kupić prawdziwy antyk i potem oddać go do renowacji albo samemu się pobawić w odrestaurowanie jej.

Obserwuje kilka aukcji... moze cos z tego wyniknie... Najlepszym miejscem na zakup kufra jest pchli targ w Kazimierzu :) ale kto ma teraz czas jezdzic do Kazimierza... a bywało się , bywało :D

Miałam taki plan kiedyś by udać sie do mojej babci na wieś. WIem, ze tam ludzie mają masę starych mebli w domach. Niepotrzebnych i chętnie sie ich pozbywają. Pamietam mieszkanie takiej jednej ciotki. Stała tam piękna aczkolwiek prosta w formie toaletka, stół, komody itp. Ciotka juz nie żyje więc ciekawe co się stało z meblami :-?

Jakby tak pojeźdizł po wsiach to naprawdę mozna duzo ciekawych rzecyz znaleść z tym tylko, ze trzeba pewnie odnowić :-?