kasia w 22.12.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/115.gif Spokojnych, pełnych miłości i pogody ducha świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Kochani życzymy Wam z całego serca dużo zdrowia, miłości, wzajemnego zrozumienia i wytrwałości w tym do czego tak wspaniale dążycie.Oby w przyszłym roku spełniły się Wasze marzenia, abyście w końcu zasiedli całą rodziną przed rozpalonym kominkiem, wygodnie rozsiedli się w kanapach w Waszym wspaniałym domu.Dla Antosia samych szczęśliwych dni, pełnych dziecięcych uniesień oraz malutkiego rodzeństwa. AMM Głowaccy (Glowace) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/1192.JPG Składa Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Hej! ja pierwszy raz się wpisuję ale nie pierwszy raz tu jestem fajnie się już u ciebie robi Te pomarańczowe płytki to aparici? bardzo ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Hej! ja pierwszy raz się wpisuję ale nie pierwszy raz tu jestem fajnie się już u ciebie robi Te pomarańczowe płytki to aparici? bardzo ładnie wyglądają Witam w dzienniku, zapraszam częściej A to widać, ze Aparici? Trafiłaś, ale mam problem z ich domówieniem Zabrakło mi 3 paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ja dzisiaj też jeździłam za płytkami. Z powodu zmiany w projekcie kilku mi zabrakło. Oczywiscie remanent. W sobotę mi sprzedadzą Więc nie jesteś sama z tym problemem Glazurnik ma co robić więc 2 dni wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Hej! ja pierwszy raz się wpisuję ale nie pierwszy raz tu jestem fajnie się już u ciebie robi Te pomarańczowe płytki to aparici? bardzo ładnie wyglądają Witam w dzienniku, zapraszam częściej A to widać, ze Aparici? Trafiłaś, ale mam problem z ich domówieniem Zabrakło mi 3 paczki kiedyś o tym pisałaś a zamawiałaś w Arcerze? bo my tak tylko inny rodzaj ..a te pomarańczowe to jak się nazywają? bo fajne są a ja koncepcję górnej łazienki ciągle zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 quote="mikopiko"] ..a te pomarańczowe to jak się nazywają? bo fajne są a ja koncepcję górnej łazienki ciągle zmieniam Stripes Maiz kupowane w Arcerze 20x59,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 quote="mikopiko"] ..a te pomarańczowe to jak się nazywają? bo fajne są a ja koncepcję górnej łazienki ciągle zmieniam Stripes Maiz kupowane w Arcerze 20x59,2 a my będziemy mieć jazz białe i czarne ale te twoje też są ciekawe ..a jakie jeszcze będziecie mieć ? widziałam białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 białe i pomarańczowe + mozaika szklana sunny orange mix narazie nie bardzo to wszystko mi sie podoba, moze przyjdzie sie przyzwyczaić, a moze jak juz skoncza cala lazienke to zacznie mi sie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 białe i pomarańczowe + mozaika szklana sunny orange mix narazie nie bardzo to wszystko mi sie podoba, moze przyjdzie sie przyzwyczaić, a moze jak juz skoncza cala lazienke to zacznie mi sie podobać a mi się bardzo podoba i właśnie tak pomyślałam jaką tu dodać mozaikę...żeby obudować wannę ...no chyba .. ... a muszę ci powiedzieć, że na początku to miała być u nas ta sama płytka tylko w wersji pistacjowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 04.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Julka,sprubuj sie zapytac o te plytki Aparici w firma Kamen na Bartyckej. Moj kolega dostal tam bardzo atrakcjina cena. Moze beda mieli cos na stanie magazynowej.Wiem ze w tej chwili jest problem s powodu inwentarizacji..ale moze bedes miala szczescie. Nawet niektory salony z plytkami sa zamkniety do poniedzialku s powodu tej inwentaricji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Gratuluje postepu prac, a zwłaszcza zakupu 4 swiatełek do łazienki Zszokowałałas mnie róznica cen kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kochana widzę, że wszystko przyspieszyło i dużo się dzieje - wspaniale Co do skrzyni (nie wiem czy szukacie kufra czy skrzyni) to polecam allegro. My kupiliśmy parę lat temu skrzynię (planowałam ją do holu albo do pokoju któregoś z dzieci jako skrzynię na zabawki ) oddaliśmy do renowacji - i wygląda całkiem OK - niestety jest przeogromna. Faktem jest, że za 200/300zł można kupić prawdziwy antyk i potem oddać go do renowacji albo samemu się pobawić w odrestaurowanie jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kochana widzę, że wszystko przyspieszyło i dużo się dzieje - wspaniale Staramy sie jak mozemy, ale i tak to nie jest tempo ktore pozwoli nam terminowo sie wprowadzić... kazdy blokuje kazdego. Hydraulik, szpachlarzy, Ci z kolei glazurników, Ci znowu parkieciarzy... i tak dalej, dalej.... Co do skrzyni (nie wiem czy szukacie kufra czy skrzyni) to polecam allegro. My kupiliśmy parę lat temu skrzynię (planowałam ją do holu albo do pokoju któregoś z dzieci jako skrzynię na zabawki ) oddaliśmy do renowacji - i wygląda całkiem OK - niestety jest przeogromna. Faktem jest, że za 200/300zł można kupić prawdziwy antyk i potem oddać go do renowacji albo samemu się pobawić w odrestaurowanie jej. Obserwuje kilka aukcji... moze cos z tego wyniknie... Najlepszym miejscem na zakup kufra jest pchli targ w Kazimierzu ale kto ma teraz czas jezdzic do Kazimierza... a bywało się , bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.01.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a na Kole? byłaś tam...pewnie tak...oj mnie tam juz chyba ze sto lat nie było ale wspominam te niedziele cudnie..przechadzanie się wokół staroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.01.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 teraz zobaczyłam głowę ..czy ona wcześnie nie była owłosiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miałam taki plan kiedyś by udać sie do mojej babci na wieś. WIem, ze tam ludzie mają masę starych mebli w domach. Niepotrzebnych i chętnie sie ich pozbywają. Pamietam mieszkanie takiej jednej ciotki. Stała tam piękna aczkolwiek prosta w formie toaletka, stół, komody itp. Ciotka juz nie żyje więc ciekawe co się stało z meblami Jakby tak pojeźdizł po wsiach to naprawdę mozna duzo ciekawych rzecyz znaleść z tym tylko, ze trzeba pewnie odnowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 09.01.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 co do tego skalpu na głowie płytkarza nam już też pare razy sie zdarzyło troszke naruszyć sufit głową my z łazienkami moze ruszymy do 2 tygodni pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts