mikopiko 10.01.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 julienx chciałam zobaczyć jakie to płytki..i chyba sie pomyliłaś bo one mają wymiar 31,6x59,2 to są takie beżowe? a te w kwiatki też są A? ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 10.01.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 julienx chciałam zobaczyć jakie to płytki..i chyba sie pomyliłaś bo one mają wymiar 31,6x59,2 to są takie beżowe? a te w kwiatki też są A? ładne dziekuje za wypatrzenie pomyłki, już poprawiam, Miko to są zupełnie inne płytki. Te do sprzedania to są płytki ktore ida na podłogę do łazienki na dole... a te z kwiatkami kładziemy na gorze w łazience przy sypialni i to są dwie rozne kolekcje, inne firmy inne wymiary inne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.01.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Faktycznie piękne te Twoje płytki w łazience. Powiesz co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 11.01.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Faktycznie piękne te Twoje płytki w łazience. Powiesz co to takiego? Joshi ciesze sie, ze Ci sie podobają, to są płytki firmy Naxos - kolekcja X-OTIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 11.01.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Julienx, Patrzę na Twoja kuchnię i jakbym swoją widziała . Napiszesz co, w jakim kolorze i jakiej cenie zamówiełas na blat? Mnie tez powalają ceny konglomeratu. Nie mam też pomysłu co na ścianę nad blatem więc chetnie odgapię od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 11.01.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Julienx, Patrzę na Twoja kuchnię i jakbym swoją widziała . Napiszesz co, w jakim kolorze i jakiej cenie zamówiełas na blat? Mnie tez powalają ceny konglomeratu. Nie mam też pomysłu co na ścianę nad blatem więc chetnie odgapię od Ciebie a zapraszam, zapraszam, moze uda mi sie wkleić zdjecia. Kafelki do kuchni wybrane. Mają byc w przyszłym tygodniu. wybrałyśmy polerowany gres o wymiarach 90x30 cm Poniewaz nie chce zeby kuchnia byla "prowansalsko" przestylizowana (male kafle np. travertyn mocno stylizuja kuchnie) dlatego zdecydowałam sie na nowoczesne, duze, proste formy. troche eklektyzmu we wnetrzach... To pozwoli mi uproscic i delikatnie unowoczesnic kuchnie. Oraz wprowadzic troche prostych form do dalszego wnetrza przy zachowaniu np. starych mebli. Kolory frontów to magnolia - choc dopiero w poniedzialek zobacze probke dwoch kolorow w realu. Drewno na szafe i blat juz mam, płytki na podłoge i sciane tez... Moze uda mi sie cos wkleic do watku. Zapraszam do obserwacji i komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.01.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Mam pytanie do tego zdjęcia http://img156.imageshack.us/img156/3678/pytki3mt3.jpg czy to jest płyta kg nacięta?, na to idzie gips? powiedz coś o tym pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 To są pocięte bloczki betonowe, ktore sa juz oklejone płyta g-k i na to mozaiką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 To są pocięte bloczki betonowe, ktore sa juz oklejone płyta g-k i na to mozaiką... czyli to co widać to są bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dokładnie. Pocięte bloczki z betonu komórkowego gr 5 lub 6 cm. Wanna musi sie na czymś trzymac, a na samym k-g nie ma za bardzo szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 14.01.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Julienx, Patrzę na Twoja kuchnię i jakbym swoją widziała . Napiszesz co, w jakim kolorze i jakiej cenie zamówiełas na blat? Mnie tez powalają ceny konglomeratu. Nie mam też pomysłu co na ścianę nad blatem więc chetnie odgapię od Ciebie a zapraszam, zapraszam, moze uda mi sie wkleić zdjecia. Kafelki do kuchni wybrane. Mają byc w przyszłym tygodniu. wybrałyśmy polerowany gres o wymiarach 90x30 cm Poniewaz nie chce zeby kuchnia byla "prowansalsko" przestylizowana (male kafle np. travertyn mocno stylizuja kuchnie) dlatego zdecydowałam sie na nowoczesne, duze, proste formy. troche eklektyzmu we wnetrzach... To pozwoli mi uproscic i delikatnie unowoczesnic kuchnie. Oraz wprowadzic troche prostych form do dalszego wnetrza przy zachowaniu np. starych mebli. Kolory frontów to magnolia - choc dopiero w poniedzialek zobacze probke dwoch kolorow w realu. Drewno na szafe i blat juz mam, płytki na podłoge i sciane tez... Moze uda mi sie cos wkleic do watku. Zapraszam do obserwacji i komentarzy. Ja zamawiałam meble z Atlasu bo chciałam jak najprostsze fronty. Wrzosową oglądałam ale zbyt ozdobne dla mnie były. Tez nie chcę stylizacji, zastanawiałam sie nad kaflami 10x30 - podłużnymi, kremowymi w kolorze mebli ale takie same mam w łazience, w kuchni przydałaby się drobna odmiana. 30x90... to brzmi smakowicie . Napisz jeszcze jaki kolor i jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.01.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Koloru nie znam. Kafle zamawiałam w Yeti na Bartyckiej. Jak Ci sie spodobają, to podam jakies namiary ew. z faktury. Beda w tym tygodniu to postaram sie je wkleic. Ja waniliowych nie chcialam, bo wydaje mi sie ze wanilia na frotnach jest juz wystarczajaca. Chcialam je odrobine odciac kolorystycznie. blizej im do podłogi niz do frontow...[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 14.01.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Koloru nie znam. Kafle zamawiałam w Yeti na Bartyckiej. Jak Ci sie spodobają, to podam jakies namiary ew. z faktury. Beda w tym tygodniu to postaram sie je wkleic. Ja waniliowych nie chcialam, bo wydaje mi sie ze wanilia na frotnach jest juz wystarczajaca. Chcialam je odrobine odciac kolorystycznie. blizej im do podłogi niz do frontow...[/u] Hmmm no ja mam z tym problem.... Na podłodze będe miała.... akcję parzona . Drewniana podłoga wchodzi mi do kuchni i tylko wzdłuż szafek jest wąski na 60 cm pasek gresu Agrobuchtal Slate. Taki jasny beż 30x60 półpoler. Na blat i na 30cm ściany chciałam brązowy konglomerat ale zabili mnie ceną. I zgłupiałam.... Drewno na podłodze mnie obliguje do kosekwencji. Moge położyć blat drewniany ale musi być zbliżony tonacją doakacji. A kafelki na ścianie? Sama nie wiem. Ściany chciałam kawowe z grafiką w kolorze szafek. Zresztą co ja Ci będę opowiadać... zajrzyj tutaj i sama zobacz: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,62204070.html Może mi coś podpowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.01.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Koloru nie znam. Kafle zamawiałam w Yeti na Bartyckiej. Jak Ci sie spodobają, to podam jakies namiary ew. z faktury. Beda w tym tygodniu to postaram sie je wkleic. Ja waniliowych nie chcialam, bo wydaje mi sie ze wanilia na frotnach jest juz wystarczajaca. Chcialam je odrobine odciac kolorystycznie. blizej im do podłogi niz do frontow...[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.01.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Jacobina styl przepiekny, co tu duzo mowic, moj ulubiony i u mnie mam nadzieje, ze wnetrza troche do niego nawiaza. akacje parzona ogladalismy w sobote jestem nia urzeczona. I chyba finalnie sie na nia zdecydujemy. Ale poszlaby wtedy do salonu i gabinetu. Masz gdzies na muratorze swoj watek? czy tylko na gazecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.01.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kuchnia ktora zamieszczasz na gazecie, to kuchnia Arino House z Domaniewskiej - jest to malowana na walnilie olcha - tez u nich wyceniałam. Fronty mam takie same. A kuchnia jest przepiekna. Fronty mam takie same. Choc efekt w kuchni chcemy bardziej uzyskać podobny do Siematica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 14.01.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Tak, wiem, ze to Arino . Po wstępnych oględzinach nie chcieliśmy ich mebli ze względu na materiał (drewno lub mdf łączony z drewnem), cenę i podejście do Klienta. Wygrała prywatna firma, która zrobi nam kuchnię na bazie Atlasa - fronty jak dla nas idealne, cena przyjazna. A obejrzeliśmy chyba wszystko co jest na rynku, nawet firmy z Częstochowy Siematic nam się tez bardzo podobał ale nie znaleźliśmy zbliżonych do niego frontów. Wrzosowa też zdaje się ma bardziej rustykalne, prawda? Akacja parzona jest piękna i można uzyskać z niej fajny efekt. Z ciekawości zapytam jakiego producenta akację widziałaś? My zamówieliśmy z Dreweko i co ciekawe znaleźliśmy ją w cenie 135 zł za metr a wszędzie indziej jest po 165 zł za metr. Wątek mam tylko na Gazecie. Na drugiej czy trzeciej stronie jest projekt mojej kuchni. Wydaje się byc mniejsza niż Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Jacobina, ja ogladałam klepke III klasy (bo taka najbardziej mi sie podobała) -94 zł/mkw. Desek z akacji nie mieli w ofercie. Parkiety Borek - na Bemowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 15.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Jacobina, ja ogladałam klepke III klasy (bo taka najbardziej mi sie podobała) -94 zł/mkw. Desek z akacji nie mieli w ofercie. Parkiety Borek - na Bemowie Widziałam parkiety z Borka, też nas cena zainteresowała ale kolorowe są bardzo, baliśmy się że nam zdominują wnętrze. Ładnie wgląda jeszcze akazja z firmy AZET (Bartycka) ale bardzo droga jest (ponad 160 zl za metr). Nam się najbardziej podobała ta na która się zdecydowaliśmy bo ma selekcjonowane pod względem koloru klepki dzięki czemu jest bardziej jednolita (choć nadal ma bardzo wyrazisty rysunek) i deseczki są w takim fajnym sporym rozmiarze 80x540mm. Ta na dole zdjęcia: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/ph/pe/fgpe/94RTQanG3cTvVLvReX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 15.01.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 A mozesz zdradzic na jaką sie zdecydowaliscie i ile kosztuje i gdzie taką piekna mozna dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts