Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Motylowe budowanie - KOMENTARZE

antolek

Recommended Posts

a dziewczyny jak dlugo trzeba czekać na parkiet? wiem...w zależności na jaki ..tylko kurcze boję się, że jak przyjdzie co do czego to okaże się , że trzeba czekać 2-3 mieś :roll: .

No i może wiecie, gdzie merbau w dobrej cenie można dostać :roll:

Julienx czekamy na kolejne zdjęcia z postępów :D , ja już nogami przebieram :oops:

• Odpowiedzi 726
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a dziewczyny jak dlugo trzeba czekać na parkiet? wiem...w zależności na jaki ..tylko kurcze boję się, że jak przyjdzie co do czego to okaże się , że trzeba czekać 2-3 mieś :roll: .

Julienx czekamy na kolejne zdjęcia z postępów :D , ja już nogami przebieram :oops:

Miko ładne merbau'y w calkiem rozsadnej cenie ma wlasnie Borek - oni specjalizuja sie w akacjach i merbauach - przynajmniej tak twierdza...

Miko ładne merbau'y w calkiem rozsadnej cenie ma wlasnie Borek - oni specjalizuja sie w akacjach i merbauach - przynajmniej tak twierdza...

dzięki :D

julinex- po porostu wielkie brawa .....

Chyba sie uzależniłam od Twojego dziennika bo dzien zaczynam od kawki i sprawdzenia co dzisiaj nowego u Ciebie :D

Czytając o Twoich wyborach mam nieodparte wrażenie "braterstwa dusz"

Pisz, pisz jak najwięcej no i oczywiscie zdjęcia, zdjęcia....

Napisz jaki masz pomysł na ścianę tv bo ja cały czas o niej mysle i jakos na nic nie mogę sie zdecydować.

A mozesz zdradzic na jaką sie zdecydowaliscie i ile kosztuje i gdzie taką piekna mozna dostać?

Pewnie że mogę, to żadna tajemnica. Zdecydowaliśmy się właśnie na tę którą wkleiłam na zdjęciu. Kolorystyka...hmmmm...nieznana :D. To znaczy tak jak gdzies pisałam w zależności od próbnika miała ciut inny odcień. ten ze zdjęcia był najjjaśniejszy. W ogóle dowiedzieliśmy się że wszystkie drewna parzone i termiczne z czasem jasnieją ( a nie tak jak normalne które z czasem ciemnieją)

Ta nasza kaacja to Dreweko (producent). Kupowana na Bartyckiej 24/26 paw 100A. Cena 135 zł/metr, czeka się jakies 2 tygodnie. Ale możesz ja znaleźć też w wielu innych miejscach tyle że tam była najtaniej. A czy piękna? Zalezy co się komu podoba ;-). My nie chcieliśmy wielkiego miszmaszu kolorystycznego i dlatego wybór padł na tę właśnie podłogę.

julinex- po porostu wielkie brawa .....

Chyba sie uzależniłam od Twojego dziennika bo dzien zaczynam od kawki i sprawdzenia co dzisiaj nowego u Ciebie :D

Czytając o Twoich wyborach mam nieodparte wrażenie "braterstwa dusz"

Bardzo sie cieszę i dziekuje za miłe słowa jak byłam w ciązy miałam swoj dziennik, ale teraz nie mam tak czasu i siły na wenę :)

Pisz, pisz jak najwięcej no i oczywiscie zdjęcia, zdjęcia....

Napisz jaki masz pomysł na ścianę tv bo ja cały czas o niej mysle i jakos na nic nie mogę sie zdecydować.

Postaram sie, oczywiście na miarę czasu i możliwości. Ale zawsze zapraszamy do nas

Pozdrawiam

Witam,

Sledzę Wasz wątek z zapartym tchem, musze przyznac chylę czoła, przed gustem i smakiem, budujecie poprostu wspaniały domek!

Joanna

Fajnie ze sie komuś podoba. Takie słodzenie to balsam na moje serce, bo czasem mam juz wszystkiego dosc...

No ale jak na komentarze przystało, trzeba coś skomentować, nieprawdaż?

Mianowicie, macie tak świetny dom, że szkoda by było jak byście mieli narzekać na tak niewygodne sofy. Mam niestety przyjemność korzystać z takowych i jest to jednym słowem, tragedia. Nie da sie nawet książki poczytać, żadne,nawet grubaśne poduszki nie pomagają. Odradzam zdecydowanie tego typu boki w wypoczynkach! Prosze sobie samemu wypróbować, kładąc sie na przykładowej i położyć głowę na oparciu - nie da się!

Życzę udanego polowania :)

Pozdrawiam,

Joanna

a wiesz, ze dzis w nocy o tym myslałam i tak sie własnie zastanawiałam czy to moze być wygodne??? Dzieki za rade, to bardzo cenna uwaga. Bedziemy szukac czegos innego. Bo nie zamierzam meczyc sie na czyms mało wygodnym i katowac tym siebie i gosci

W ogóle dowiedzieliśmy się że wszystkie drewna parzone i termiczne z czasem jasnieją ( a nie tak jak normalne które z czasem ciemnieją).

Tak, też o tym słyszałam

Ta nasza kaacja to Dreweko (producent). Kupowana na Bartyckiej 24/26 paw 100A. Cena 135 zł/metr, czeka się jakies 2 tygodnie. Ale możesz ja znaleźć też w wielu innych miejscach tyle że tam była najtaniej. A czy piękna? Zalezy co się komu podoba ;-). My nie chcieliśmy wielkiego miszmaszu kolorystycznego i dlatego wybór padł na tę właśnie podłogę.

Jest piekna, dzieki za info. Poprosiłam, zeby parkieciarz postarał mi sie ją wycenić.

Ups, no tak wielka nieścisłość :)

Interesuje mnie szczególnie dobór materiałów na mebelki kuchenne, bo miałaś kiedyś bardzo zbliżoną koncepcję do mojej prywatnej wizji :wink:

Ale jak podzielisz się wiadomością na temat płytek w kuchni - będę bardzo wdzięczna, bo domek szykuje się piękny po tym co już widać w pokazanych fragmentach :D

Pozdr