mikopiko 15.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a dziewczyny jak dlugo trzeba czekać na parkiet? wiem...w zależności na jaki ..tylko kurcze boję się, że jak przyjdzie co do czego to okaże się , że trzeba czekać 2-3 mieś . No i może wiecie, gdzie merbau w dobrej cenie można dostać Julienx czekamy na kolejne zdjęcia z postępów , ja już nogami przebieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 15.01.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a dziewczyny jak dlugo trzeba czekać na parkiet? wiem...w zależności na jaki ..tylko kurcze boję się, że jak przyjdzie co do czego to okaże się , że trzeba czekać 2-3 mieś . No i może wiecie, gdzie merbau w dobrej cenie można dostać Julienx czekamy na kolejne zdjęcia z postępów , ja już nogami przebieram Miko ładne merbau'y w calkiem rozsadnej cenie ma wlasnie Borek - oni specjalizuja sie w akacjach i merbauach - przynajmniej tak twierdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a dziewczyny jak dlugo trzeba czekać na parkiet? wiem...w zależności na jaki ..tylko kurcze boję się, że jak przyjdzie co do czego to okaże się , że trzeba czekać 2-3 mieś . No i może wiecie, gdzie merbau w dobrej cenie można dostać Julienx czekamy na kolejne zdjęcia z postępów , ja już nogami przebieram Miko ładne merbau'y w calkiem rozsadnej cenie ma wlasnie Borek - oni specjalizuja sie w akacjach i merbauach - przynajmniej tak twierdza... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 16.01.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 julinex- po porostu wielkie brawa ..... Chyba sie uzależniłam od Twojego dziennika bo dzien zaczynam od kawki i sprawdzenia co dzisiaj nowego u Ciebie Czytając o Twoich wyborach mam nieodparte wrażenie "braterstwa dusz" Pisz, pisz jak najwięcej no i oczywiscie zdjęcia, zdjęcia.... Napisz jaki masz pomysł na ścianę tv bo ja cały czas o niej mysle i jakos na nic nie mogę sie zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.01.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Słodziak taki jak mój ,(mój ze stycznia) Co tak mało zdjęć kafelek , my tu czekamy i czekamy. Zaczynacie robić wjazd?, robicie ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siobhan1 16.01.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.01.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 obsypanymi fundamentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam, nie mogę się nadziwić jak to wszystko sprawnie się u Was dzieje Świetna realizacja fajnych pomysłów Także czekam na zdjęcia, bo zawsze coś można z takich wnętrz zgapić Pozdr A na jaki materiał w kuchni się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.01.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Julienx ale dziedzić pięknie Wam rośnie Miałam nadzieję, że pobawi się z naszą Marynią na spotkaniu u Zuzi - może przy innej okazji? Musimy się zmobilizować i wziąć nr telefonu do stolarza od koleżanki (bardzo go zachwalała). Postaramy się dziś zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 17.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A mozesz zdradzic na jaką sie zdecydowaliscie i ile kosztuje i gdzie taką piekna mozna dostać? Pewnie że mogę, to żadna tajemnica. Zdecydowaliśmy się właśnie na tę którą wkleiłam na zdjęciu. Kolorystyka...hmmmm...nieznana . To znaczy tak jak gdzies pisałam w zależności od próbnika miała ciut inny odcień. ten ze zdjęcia był najjjaśniejszy. W ogóle dowiedzieliśmy się że wszystkie drewna parzone i termiczne z czasem jasnieją ( a nie tak jak normalne które z czasem ciemnieją) Ta nasza kaacja to Dreweko (producent). Kupowana na Bartyckiej 24/26 paw 100A. Cena 135 zł/metr, czeka się jakies 2 tygodnie. Ale możesz ja znaleźć też w wielu innych miejscach tyle że tam była najtaniej. A czy piękna? Zalezy co się komu podoba . My nie chcieliśmy wielkiego miszmaszu kolorystycznego i dlatego wybór padł na tę właśnie podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.01.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 julinex- po porostu wielkie brawa ..... Chyba sie uzależniłam od Twojego dziennika bo dzien zaczynam od kawki i sprawdzenia co dzisiaj nowego u Ciebie Czytając o Twoich wyborach mam nieodparte wrażenie "braterstwa dusz" Bardzo sie cieszę i dziekuje za miłe słowa jak byłam w ciązy miałam swoj dziennik, ale teraz nie mam tak czasu i siły na wenę Pisz, pisz jak najwięcej no i oczywiscie zdjęcia, zdjęcia.... Napisz jaki masz pomysł na ścianę tv bo ja cały czas o niej mysle i jakos na nic nie mogę sie zdecydować. Postaram sie, oczywiście na miarę czasu i możliwości. Ale zawsze zapraszamy do nas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.01.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Słodziak taki jak mój ,(mój ze stycznia) Co tak mało zdjęć kafelek , my tu czekamy i czekamy. Zaczynacie robić wjazd?, robicie ogród? Postaram sie wkrótce jakies fotki wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witam, Sledzę Wasz wątek z zapartym tchem, musze przyznac chylę czoła, przed gustem i smakiem, budujecie poprostu wspaniały domek! Joanna Fajnie ze sie komuś podoba. Takie słodzenie to balsam na moje serce, bo czasem mam juz wszystkiego dosc... No ale jak na komentarze przystało, trzeba coś skomentować, nieprawdaż? Mianowicie, macie tak świetny dom, że szkoda by było jak byście mieli narzekać na tak niewygodne sofy. Mam niestety przyjemność korzystać z takowych i jest to jednym słowem, tragedia. Nie da sie nawet książki poczytać, żadne,nawet grubaśne poduszki nie pomagają. Odradzam zdecydowanie tego typu boki w wypoczynkach! Prosze sobie samemu wypróbować, kładąc sie na przykładowej i położyć głowę na oparciu - nie da się! Życzę udanego polowania Pozdrawiam, Joanna a wiesz, ze dzis w nocy o tym myslałam i tak sie własnie zastanawiałam czy to moze być wygodne??? Dzieki za rade, to bardzo cenna uwaga. Bedziemy szukac czegos innego. Bo nie zamierzam meczyc sie na czyms mało wygodnym i katowac tym siebie i gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 obsypanymi fundamentami? No blisko, to znaczy to też, ale głownie wstawiona została wreszcie maskownica pomiedzy oknami od kołtowni i garderoby (po prawo od drzwi) wreszcie przestał przeswitywać ten paskudny beton kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 W ogóle dowiedzieliśmy się że wszystkie drewna parzone i termiczne z czasem jasnieją ( a nie tak jak normalne które z czasem ciemnieją). Tak, też o tym słyszałam Ta nasza kaacja to Dreweko (producent). Kupowana na Bartyckiej 24/26 paw 100A. Cena 135 zł/metr, czeka się jakies 2 tygodnie. Ale możesz ja znaleźć też w wielu innych miejscach tyle że tam była najtaniej. A czy piękna? Zalezy co się komu podoba . My nie chcieliśmy wielkiego miszmaszu kolorystycznego i dlatego wybór padł na tę właśnie podłogę. Jest piekna, dzieki za info. Poprosiłam, zeby parkieciarz postarał mi sie ją wycenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Wszystkim odpowiedziała, tylko nie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.01.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Wszystkim odpowiedziała, tylko nie mi ooo! a jak to się stało??!!! Chyba zmęczenie rzuca mi się na oczy... przepraszam. Chetnie odpowiem na pytanie, tylko nie wiem czy chodzi o fronty, blaty, forniry czy płytki a moze jeszcze cos innego? sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.01.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Bardzo ładny domek jaką macie dachówkę? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.01.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Ups, no tak wielka nieścisłość Interesuje mnie szczególnie dobór materiałów na mebelki kuchenne, bo miałaś kiedyś bardzo zbliżoną koncepcję do mojej prywatnej wizji Ale jak podzielisz się wiadomością na temat płytek w kuchni - będę bardzo wdzięczna, bo domek szykuje się piękny po tym co już widać w pokazanych fragmentach Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 18.01.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Julienx, Pamiętasz o mnie i płytkach na scianę w kuchni? Przebieram nóżkami z niecierpliwości . No i ciekawa jestem czy wybrałaś juz drzwi wewnętrzne... Ja cały czas zwlekam z decyzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts