Amtla 23.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 mayland - złotousta jesteś, ślicznie to napisałaś, a ja tylko jeszcze raz mogę potwierdzić Julienx - oczywiście, że poczekam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Zawala, zawala to kwestia zdjęcia jutro porobię dokładniejsze to zobaczycie jak od strony jadalni ta kolumbryna zjadła mi salon bede musiała postawic tam jakis duzy kwiat albo mebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Proponuję zasłonkę z dżerseju Będzie tak.... klimatycznie A teraz poważnie, daj sobie troszkę czasu by zaakceptować nowe parametry. Przywykniesz i zapomnisz o poprzednim układzie. Też tak to odbierałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.01.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Nawet nie zasłonkę - całą wielgachną kotarę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 24.01.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Jesion thermo wybraliście? Pięęęęęęęękny jest, też chcieliśmy ale ceny nas powaliły na łopatki. W akcie rozpaczy zdecydowaliśmy się na jesion thermo w finishparkiecie, zapłaciliśmy nawet ale na szczęście w ostatniej chwili ochłoneliśmy, wybłagaliśmy zwrot kasy i kupiliśmy akację. Już lezy i wygląda... no prawie bo po lakierze jeszcze się zmieni na jasniejszą.http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/ph/pe/fgpe/LCQKMcR8KYr6NmkovB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 24.01.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Julienex bardzo ładnie wyszedł ten kominek... Ja też chcę taki Dlaczego piszesz, że duży? One tak wychodzą... Co prawda, u mnie trochę w ścianę się schowa, ale też będzie taki duży pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.01.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 O rany Jacobina - ja teeez tak chcę. Ale cudo - no pieknie to wyszło... Naprawde rewelacyjnie wygląda.. no to juz sama nie wiem co robić ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.01.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Julienex bardzo ładnie wyszedł ten kominek... Ja też chcę taki Dlaczego piszesz, że duży? One tak wychodzą... Co prawda, u mnie trochę w ścianę się schowa, ale też będzie taki duży pozdrawiam serdecznie Zakrzewianka, pisze ze duzy, bo wyobraź sobie prosty kominek na półokraglej scianie - pewnie juz widzisz o ile musza urosną boczki, zeby kominek mógł stanąc. Z jestej strony jest ok, ale z drugiej jest dwa razy taka odległosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 24.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 O rany Jacobina - ja teeez tak chcę. Ale cudo - no pieknie to wyszło... Naprawde rewelacyjnie wygląda.. no to juz sama nie wiem co robić ?! Hmmmmm... no to zależy od tego na co się nastawiłaś i jak to wygląda. Napisz co i jakiej firmy albo wrzuć zdjęcia jeśli masz to wtrącę swoje trzy grosze . Co nie znaczy że będzie mądrze i na temat ale zawsze spróbowac coś doradzić mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.01.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 O rany Jacobina - ja teeez tak chcę. Ale cudo - no pieknie to wyszło... Naprawde rewelacyjnie wygląda.. no to juz sama nie wiem co robić ?! Hmmmmm... no to zależy od tego na co się nastawiłaś i jak to wygląda. Napisz co i jakiej firmy albo wrzuć zdjęcia jeśli masz to wtrącę swoje trzy grosze . Co nie znaczy że będzie mądrze i na temat ale zawsze spróbowac coś doradzić mogę Myśmy wybrali klepke z jesionu termo 22 mm bo tak mamy wylane poziomy podłóg, chce to polakierować lakierem wodnym pół mat i to tyle co wiem... Material zalatwia parkieciarz, ktory bedzie u nas robił parkiety i schody... Mysle ze w połowie lutego zaczna układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.01.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Julienx jak miło zajrzeć do Waszego dziennika - Telefon zapisałam - zbieramy sprawdzone namiary Pięknie, pięknie - naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 25.01.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 O rany Jacobina - ja teeez tak chcę. Ale cudo - no pieknie to wyszło... Naprawde rewelacyjnie wygląda.. no to juz sama nie wiem co robić ?! Hmmmmm... no to zależy od tego na co się nastawiłaś i jak to wygląda. Napisz co i jakiej firmy albo wrzuć zdjęcia jeśli masz to wtrącę swoje trzy grosze . Co nie znaczy że będzie mądrze i na temat ale zawsze spróbowac coś doradzić mogę Myśmy wybrali klepke z jesionu termo 22 mm bo tak mamy wylane poziomy podłóg, chce to polakierować lakierem wodnym pół mat i to tyle co wiem... Material zalatwia parkieciarz, ktory bedzie u nas robił parkiety i schody... Mysle ze w połowie lutego zaczna układać No to wyluzuj Jesion thermo jest przepiękny - ani za ciemny, ani za jasny, taki akuracik. Na jesion parzony bym się nie zdecydowała bo kolor nie ten ale thermo jak najbardziej. Jak pokażesz zdjęcia to pewnie będę wzdychała do nich zazdrośnie Płytki, płytki, płytki..... . Moze chociaż nazwę napisz to je sobie skoczę na żywo obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jacobina - jutro bede na Bartyckiej to wejde do Yeti sie o nie zapytać, kiedy w końcu raczą mi go dostarczyć. Płytki - Figaro 30x90 Pozdrawiam, p.s a mi własnie lepiej od początku podobał sie jesion parzony, ale nie robią go w parkiecie, a deska jest baaardzo droga. Kolor mi sie podoba i mam wrażenie że człowiek sie przy nim tak nie zasprząta jak przy terhmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 25.01.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 julinex- jednym słowem zapowiadaja sie piękne wnetrza - kominek bardzo mi się podoba , delikatny , subtelny, widac styl. Mam pytanie dotyczace gresu na dole - jaka to firma i jeszcze prosze o zdjecie po ułozeniu, napisz prosze czy zdecydowałaś sie na fugę czy też bezfugowo. Gnębi mnie jasna fuga czy ja dam rade to utrzymac w czystości. Pozdrawiam i jak codzień czekam na nowinki z " motylkowego" domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 25.01.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jacobina - jutro bede na Bartyckiej to wejde do Yeti sie o nie zapytać, kiedy w końcu raczą mi go dostarczyć. Płytki - Figaro 30x90 Pozdrawiam, p.s a mi własnie lepiej od początku podobał sie jesion parzony, ale nie robią go w parkiecie, a deska jest baaardzo droga. Kolor mi sie podoba i mam wrażenie że człowiek sie przy nim tak nie zasprząta jak przy terhmo. Ależ robią jesion parzony w parkiecie!!!!! No Dreweko go przynajmniej miało chociaż teraz to mi zasiałaś nutkę niepewności, może ja już niedowidzę albo niedosłyszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 julinex- jednym słowem zapowiadaja sie piękne wnetrza - kominek bardzo mi się podoba , delikatny , subtelny, widac styl. Mam pytanie dotyczace gresu na dole - jaka to firma i jeszcze prosze o zdjecie po ułozeniu, napisz prosze czy zdecydowałaś sie na fugę czy też bezfugowo. Gnębi mnie jasna fuga czy ja dam rade to utrzymac w czystości. Pozdrawiam i jak codzień czekam na nowinki z " motylkowego" domku Dziekuje. Ewe gres na dole to Marbella Ivory. Fuga bedzie ale bardzo mala - żywiczna. Bezfugowo sie nie dało, bo gres okazał się dośc niewdzieczy, do 2-3 mm róznicy na plytce. Takze zeby go ułozyc to musieli sporo przebierać płytki. Ale słysze ze przy gresie zdarza sie to nagminnie. Zdjęcia porobie, jak kurz opadanie bo teraz to nic nie widać oprocz siwego kurzu po horyzont. a'propos czy macie takie wrazenie ze ten kurz nigdy sie nie skoczy i wiecznie trzeba bedzie go sprzatac, z wszelkich zakamarków bedzie wylaził jak widmo ??? drraaaamat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.01.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jacobina ja juz głupieje, tego wszystkiego jest za duzo na moj maly motylowy rozumek. Kazdy klepie inne terorie, a szczegolnie fachowcy z danego tematu. Co sie trafi do jakiegos to inne teorie sprzedaje ehhh zyzn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jacobina dzwoniłam do Yeti mają poślizg. Płytki najprawdopodobniej bedą we czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 27.01.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Szukamy właśnie podobnego portalu, a Twój idealnie wpasował się w nasze wizję. Czy mogłabyś podać z jekiego kamienia jest zrobiony (i jaki kolor) oraz podac jego wymiary zewnętrzne, wymiary otworu na wkład oraz głebokość portalu. Dziekujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 27.01.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Szukamy właśnie podobnego portalu, a Twój idealnie wpasował się w nasze wizję. Czy mogłabyś podać z jekiego kamienia jest zrobiony (i jaki kolor) oraz podac jego wymiary zewnętrzne, wymiary otworu na wkład oraz głebokość portalu. Dziekujemy... as24 kamień to marmur kolor - crema marfil wymiary - musze obmierzyc bo nie wiem, kamień był przycinany na wymiar. W najszerszym miejscu chyba 150 cm ale jeszcze potwierdze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts