julienx 03.02.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Julienx dzielna z Ciebie kobieta - rozumiem, że na czas klejenia mozaiki, dziedzica "sprzdałaś" komuś pod opiekę Już wyobrażam sobie Ciebie z pistoletem i małego pomocnika chcącego ułożyć własną mozaikę Proszę powiedz mi czy będziecie mieli kocioł gazowy? Macie może namiar na jakąś sprawdzoną firmę od kotłów? Szukamy kogoś sprawdzonego do wyceny - a namiarów brak Mam dwie chętne babcie i dziadka do pomocy - to znacznie ułatwia sprawę. Dziś na chwile wpadliśmy na budowe, rozpalić w kominku i co... jedna kostka z mozaiki natychmiast znalazła sie w dziobie u Dziedzica. Jak on by mi pomagał, musiałabym po 10 minutach pojechać do szpitala na płukanie żołądka Kocioł będziemy mieli, jak będzie gaz a kiedy... hmm mowią ze w tym roku - narazie kominek jest wystarczający. Piec sprzedał nam z usługami hydraulik - Bodzio o cudnym uśmiechu zwany również Badym Narazie go nie kupujemy, bo nie chcemy zeby mijała nam gwarancja, jak juz bedzie gaz to kazemy go kupić i zamontować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 zaglądam, podglądam a tu ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siobhan1 13.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 14.02.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 gratuluje wytrwałości przy mozaice tak się zastanawiam co będzie na pierwszy obiad podane w teł ładnej kuchni ? pozdrowienia i życzymy dalszych postępów w pracach bez przeszkód byle do przodu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 14.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Julka,jestem zachwycoba twojej mozaice. Jestem pod welkim wrazenie.Mam pytanko, jak bedes doczynala takie maly kawalecki? Te plytecki do kuchni sa super. Wszystko, przedpokoj, mozaika, kuchnia..zgralas rewelacjine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Muci niestety na to pytanie dzis Ci nie odpowiem, bo sama nie wiem. Temat jest do przejscia i kuzyn osobistego ma na to jakis magiczny sposób bo kilka mi juz przecial, ale nie chce zdradzic jaki - bez flaszki za info nie chce gadać Napewno wiem ze nie tna tego maszynowo (flexem) bo mozaika rozpada sie w pył - za mały kamien, za goraca temperatura cięcia - to juz przerabialismy i nie idzie tego tym sposobem pociac. On to chyba obcegami jakos łupie - ale musze od niego to wydobyc. Zreszta zobowiazał sie ze mi pomoze jak skonczy swoja robotę, narazie czekam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Czyli na święta maieszkamy w nowych domach? Odliczaj te dni bo ja nie liczę tylko sprawdzam Twój licznik My tez nie zrobimy nic więcej na zewnątrz przed zamieszkaniem. Za jakis czas o tym pomyślę. Narazie to co pisałaś, rzeczy niezbedne by zamieszkać. Garderobę robimy sami w systemie Antonius z Ikea. Myślimy też nad szafami wnekowymi by zorbić samodzielnie. Najwyzej tylko wykonanie drzwi zlecimy. Ale środek i montaż to sami. Zawsze bedzie troszke taniej. Daj znać co wymyślicie z tymi zabudowami. Może coś podpatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Myland definitywnie przeprowadzamy sie 15 marca niezależnie w jakim stanie będzie dom. Ale przeciez z kazdym dniem lepszym. Miesiac to calkiem sporo jeszcze. Mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze pomalowac: sypialnie, łazienki, Dziedzica pokoj, kuchnie (musze) i troche dołu... reszte w trakcie... Wlasnie dostałam wycene wszystkich mebli do zabudowy pod wymiar: 29.800zł - czy to nie przesada? Uwaga: pozycja 12 - lustro 170x 60 - 1650 zł - przepraszam za co?????? za kawałek lustra obitego 4 deskami????? no chyba ich powaliło! Pozycja 3 - szafka na buty - 3080 zł - za lakierowany mdf????? nieeee no panstwo moye myli - to juz przesada i to spora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 14.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Nie... 1600 za lustro? Julienx, skąd ty ich wzięlas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 15.02.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Nie... 1600 za lustro? Julienx, skąd ty ich wzięlas??? no wlasnie od kuchni bo jesli chodzi o ten temat to byli konkurencyjni ale widze ze czas na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 15.02.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Julienx zadzwoń do tego gościa od zabudowy - naprawdę robi cudeńka i jest fajny cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 15.02.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 [ Wlasnie dostałam wycene wszystkich mebli do zabudowy pod wymiar: 29.800zł - czy to nie przesada? łoooo rany a ile tych mebli? jak duze? i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 15.02.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Julienx zadzwoń do tego gościa od zabudowy - naprawdę robi cudeńka i jest fajny cenowo poproszę namiary na fajnego gościa od cudeniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Nie... 1600 za lustro? Julienx, skąd ty ich wzięlas??? no wlasnie od kuchni bo jesli chodzi o ten temat to byli konkurencyjni ale widze ze czas na zmiany ostatnio chciałam dowiedzieć się ile kosztuje łóżko, które w sklepie w Jankach kosztuje 3000, napisałam maila do jakiegoś producenta, który robi takie same łóżka (zaznaczę , że do małego producenta ) i jaką dostałam cenę ..ponad 5000 . Mąż powiedział, żebym im odpisała, że nie mamy zamiaru utrzymywać całej ich rodziny przez miesiąc ..no bo przy takiej cenie to chyba goście mają średnio 1 klienta na kilka mieś . Jednym słowem wszystkim się w...chyba poprzewracalo A co do postępów to...ech pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Julienx zadzwoń do tego gościa od zabudowy - naprawdę robi cudeńka i jest fajny cenowo poproszę namiary na fajnego gościa od cudeniek dam za kawę z ciastkiem podeślę wieczorem całus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.02.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 U nas też się tak brudzi ale nasze mokre i sosnowe , ale można to odczyścić . Fajny środek w Castoramie kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 21.02.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 jaki wybraliście centralny odkurzacz my byliśmy tydzień temu w firmie z odkurzaczami, byliśmy nastawieni na haskyale nam odradzili, powiedzieli że pospuł się serwis i od jakiekoś roku zaczęły się więcej psuć jak kiedyś, chyba zdecydujemy sie na beam. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 21.02.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 jaki wybraliście centralny odkurzacz my byliśmy tydzień temu w firmie z odkurzaczami, byliśmy nastawieni na hasky ale nam odradzili, powiedzieli że pospuł się serwis i od jakiekoś roku zaczęły się więcej psuć jak kiedyś, chyba zdecydujemy sie na beam. pozdrowionka My mamy husky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 powiadomili was jak kupowaliście odkurzacz żeby nie odkurzać tzw.budowlanych śmieci (kurz, pył,gips) bo traci sie gwarancję wtedy( przy wszystkich rodzajach odkurzaczy) pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 pięknie wyszła ta magnolia super ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts