julienx 28.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzisiaj kupiłam 1 literek specyfiku sopro za jedyne.... 320 zł z gresu na wysoki połyski - zeszło... ale reszty nie rusza!!!!!!! chce mi się płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 29.02.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Pytanie o sufit podwieszany - planuje taki sam o ile obniża pomieszczenie? jaka macie wysokość na parterze? A fugą się nie martw, jestem przekonana, ze panowie sobie poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 29.02.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Julka spolczuje,ja kiedys zie wyczyczylam dokladnie od razu zwykla fuge i mialam straszny problem.. a tej ziwycy to koszmar. Mam pytanko, dla czego panowe nie wyczyscili tego od razu, a zostawili? Tym dluzej tym gorzej..ale na pewno oni znaja sposob na czysczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 współczuje również, dowiedziałem się że zywica epok. po 3 dniach jest praktycznie niedousunięcia,jedynie jakims skrobakiem, papier delikatny ścierny,a potem wypolerować , mam pytanie , czy płytki w kuchni fugowali żywicą epoksydową? pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.02.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja sie wtrace a propo mozaiki fajna strone znalazlam może sie komus przyda http://www.mosaicmarble.com/affiliate_affiliate.php Przykro mi z ta żywicą epoksydową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 29.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Pytanie o sufit podwieszany - planuje taki sam o ile obniża pomieszczenie? jaka macie wysokość na parterze? A fugą się nie martw, jestem przekonana, ze panowie sobie poradzą. Na parterze mamy 275 cm sufit jest obniżony o 18 cm. Wizualnie nie jest to cięzkie. Jakoś kuchnia zrobiła sie przytulniejsza. Dochodza jeszcze do tego listwy 8,5 cm wiec sama przerwa na światło zostaje 9.5 cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 29.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Julka spolczuje, ja kiedys zie wyczyczylam dokladnie od razu zwykla fuge i mialam straszny problem.. a tej ziwycy to koszmar. Mam pytanko, dla czego panowe nie wyczyscili tego od razu, a zostawili? Tym dluzej tym gorzej..ale na pewno oni znaja sposob na czysczenie. Jako tako poczyścili, ale jak wycierali te fugi to porozmazywali szmatami. Wiec jak sie spojrzy na gres pod swiatło, albo sloneczko przyswieci to widac takie rozmazania... brrr... urwe im głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 29.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 współczuje również, dowiedziałem się że zywica epok. po 3 dniach jest praktycznie niedousunięcia,jedynie jakims skrobakiem, papier delikatny ścierny, a potem wypolerować , mam pytanie , czy płytki w kuchni fugowali żywicą epoksydową? pozdrowienia. Płytki w kuchni sa takie same jak w całym domu (na podłodze) i wszystkie zostały wyfugowane epoksydowymi spoinami... marza sie tylko te na podłodze, reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 29.02.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja sie wtrace a propo mozaiki fajna strone znalazlam może sie komus przyda http://www.mosaicmarble.com/affiliate_affiliate.php Przykro mi z ta żywicą epoksydową acca5 dzieki za linka. Bardzo fajna stronka. To juz jest naprawdę najwyższa szkoła jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 01.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Julka,mam pytanko, Jakie swaiatlo zainstalowales w ten sufit podwieszany w kuchni. Ja planuje cos podoblego u siebie w salonu i mam dylemat. Wsztawic ledy, ze taki sznur swiatelek. Jesli chodzi o drzwi, takie samy widzialam na Bartickej u dwuch producentow. Bo chce takie, tylko ze u mnie jest problem ze musza byc zrobiony z drewno miranti. To sa drzwi na wymiar, robia miranti, dab. Cena okolo 2 tys za sztuka. Moze sprobuje wytumaczyc gdzie to jest. To jest jak jest pierwszy wijazd na Bartyckej po prawej stronie. Za pawiolionem gdzie jest Yeti, jest nastepny pawilion(rownolegle do Bartyckej). Wejscie jest ot stronie ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 01.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Muci to jest taki specjalny łancuch na lampki samochodowe. Daje fajne przytulne swiatło. Mozna go kupić w sklepie z listwami na Bartyckiej lub innym oświetleniowym Specjalnie dla Ciebie wklejam zdjecia http://img181.imageshack.us/img181/3705/acuchmd9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witaj julienx Dawno tu nie zaglądałam... a tu za niedługo przeprowadzka SUPER ale to zleciało szybko Strasznie jestem ciekawa Twojej kuchni p.s. Ładna z ciebie kobitka Pozdrówki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 02.03.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Julkadzieki za fotke. Ja widzoalm takie lanczuchy, ale najpier mnie przerazyl cena 150zl za 2m, a po drugiie mocy-150Wat.. Jak ja potzrbuke, polaczyc 10 takie 2-owych lancuchow, to ju z wychodzi duzo. Wiem ze cenowo porownywalne sa listwy LEd-owy, ale nie wiem jakije swiatlo daja. Jesli bys potrzebowala Led-y do oswietlenie schodow, mozna kupic oprawki halogenowe(jest naprawda dyzy wybor) i wstawic w nich zalerka ledowa. Tylko patrz na koncuwecki na byc US10. Wychodzi sporo tanej, niz kupic led-y s oprawka mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.03.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witaj julienx Dawno tu nie zaglądałam... a tu za niedługo przeprowadzka SUPER ale to zleciało szybko Strasznie jestem ciekawa Twojej kuchni p.s. Ładna z ciebie kobitka Pozdrówki kasia Czesć Kasiu fajnie ze do nas wpadłaś, tym bardziej mnie to cieszy, ze wiem jak bardzo jesteś zajęta, dwojka maluchów - w tym jedno naprawdę małe.. budowa.. jest w co ręce włozyc, a Ty masz jeszcze czas, zeby zajrzec do mojego wątku no fiu, fiu... jak to mówią szacun ! Oczywiscie zapraszamy czesciej (w miare mozliwosci), a zdjecie kuchni postaram sie wkleić w miare mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Julka Wiem ze cenowo porownywalne sa listwy LEd-owy, ale nie wiem jakije swiatlo daja. Jesli bys potrzebowala Led-y do oswietlenie schodow, mozna kupic oprawki halogenowe(jest naprawda dyzy wybor) i wstawic w nich zalerka ledowa. . Ledy swiecą, ale nie dają swiatła (jesli wiesz o czym mowię) poza tym to światło jest zimne. To juz wolałabym jarzeniowke z ciepłym żołtym światłem, mozna taka kupić Philipsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 02.03.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witaj julienx. Jestem po lekturze Twojego dzienniczka i muszę powiedzieć, że SUPER to wszystko wygląda. Jednym słowem - robisz to ze "smaczkiem"! Oby tak dalej Mam jedno pytanko: napisz jaką listwę dawaliście na łączeniu płytek i gdzie ją można dostać. Pozdrawiam gorąco, Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 03.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No , no ale domek pięknienie i nabiera smaczku.Gratuluję pomysłów i ...cierpliwości.Takie drzwi mi wpadły w oko z urzędowskiego- drewniane drzwi wewnętrzne z litego drewna klejonego- troche chyba podobne do tego co zamieściłaś:http://images34.fotosik.pl/164/fcb5d2ba1a9e628e.jpghttp://images29.fotosik.pl/169/9217e50617492a4c.jpgpozdrawiam ewe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 03.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Motylku,Dlaczego Ty wcześniej nie pisałaś o tej mozaice i dlaczego ja wcześniej nie znalazłam Twojego dziennika? Zgapiłabym jak nic i mozaikę i pewnie jeszcze kilka pomysłów..... A tak to juz za późno, nawet jakbym się zdecydowała gres zrywać i zmieniać to nici z tego bo mata grzewcza pod spodem.... Jakie te drzwi chcesz bo nie wiem? W stylu Klimka i Klusia Ci się podobają? Mam stolarza, który robi takie drzwi i szafę wnękową dla mnie, może i Tobie by podpasował.... Innych wzorów u niego nie widziałam, nie pytałam więc nie wiem nawet czy robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 03.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A powiesz mi co to jest za farba ta Ivory Lace? Jakiej firmy? Totalny problem mam z wyborem farb do mieszkania. Nawet tej bazowej, jasno kremowej o beżach nie wspominając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witaj julienx. Jestem po lekturze Twojego dzienniczka i muszę powiedzieć, że SUPER to wszystko wygląda. Jednym słowem - robisz to ze "smaczkiem"! Oby tak dalej Mam jedno pytanko: napisz jaką listwę dawaliście na łączeniu płytek i gdzie ją można dostać. Pozdrawiam gorąco, Rena Fajnie, dzieki za miłe słowa. To bardzo motywuje do dalszego wysiłku, pomimo ogromnego zmęczenia. Rozumiem ze chodzi o liste łączącą gres z "przyszłym parkietem"? Jesli tak, to jest listwa mosiężna i mozna ją dostać w sklepach budowlanych. Ja swoją jedną kupowałam na Bartyckiej (jestem z Warszawy) a reszte kupował mój majster tez gdzies w sklepach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts