julienx 04.03.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ewe drzwi bardzo ładne, ale ten urzędowski ma straszne ceny i potwornie długie terminy realizacji ostatnio usłyszałam - 16 tygodni !!! o zgrozo. Drzwi na lato - załamka. Musielismy zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.03.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Motylku, .... Jakie te drzwi chcesz bo nie wiem? W stylu Klimka i Klusia Ci się podobają? Mam stolarza, który robi takie drzwi i szafę wnękową dla mnie, może i Tobie by podpasował.... Innych wzorów u niego nie widziałam, nie pytałam więc nie wiem nawet czy robi. Jacobina dawaj miguniem namiar na stolarze. Mam mase mebli na wymiar i nikogo kto by mi je zrobił. Drzwi od Klusia to moje marzenie. 4 pary drzwi wycenili mi na 15 tys (a jak ja mam 12 par??? ) włos sie jezy ile by to kosztowało. Jedne do wiatrołapu chce zrobic w klimacie Klimka... przeszklone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A powiesz mi co to jest za farba ta Ivory Lace? Jakiej firmy? Totalny problem mam z wyborem farb do mieszkania. Nawet tej bazowej, jasno kremowej o beżach nie wspominając... No własnie nieee pamietam tylko nazwe koloru. Ale jak popytasz w supermarketach to napewno Ci powiedzą... Teraz jestem zafascynowana barwami farb Tikurilla. Ale musze jeszcze skonczyc kilka elementów wizualnych zeby dobrac kolory na reszte scian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 04.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Gratuluję,super domek Wam wyszedł Julienx. A ja dzisiaj odebrała PNB i cała zabawa przed nami + jeszcze w lipcu poród. O rety jak ja to wszystko pogodzę?? W każdym razie jeszcze raz - domek suuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dominka nie lada wyzwanie Wam sie szykuje. Ale napewno dacie rade. Trzymam kciuki, a satysfakcja po przeprowadzce będzie ogromna. I z maluchem do nowego domku fajnie będzie sie wprowadzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Rewizyta. Domek super. Pomysł z mozaiką jeszcze lepszy a najładniejszy jest Dziedzic. A wracając do budowy, to barierki do schodów mnie powaliły - PIĘKNE, a dla drzwi Jagny ja już dawno umarłam. Gratuluję trafnych wyborów w urządzaniu domu i trzymam kciuki za "przeprowadzkowe nerwy" - oby jak najmniej ich było. Pozdrowionka z Dolnego Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 05.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A powiesz mi co to jest za farba ta Ivory Lace? Jakiej firmy? Totalny problem mam z wyborem farb do mieszkania. Nawet tej bazowej, jasno kremowej o beżach nie wspominając... No własnie nieee pamietam tylko nazwe koloru. Ale jak popytasz w supermarketach to napewno Ci powiedzą... Teraz jestem zafascynowana barwami farb Tikurilla. Ale musze jeszcze skonczyc kilka elementów wizualnych zeby dobrac kolory na reszte scian Tikkurilla ma piękne barwy tylko zdradliwa jest. Na scianie ciemniej baaardzo i trudno dobrać kolor, przynajmniej mi trudno, mam już całą skrzynkę różnych odcienie beżu, beżo-różu i innych około-beżów i nie potrafię się na konkretny zdecydować. Namiary na stolarza odkopię i wrzucę Acha - Ivory Lace jest z Duluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ja w sprawie stołu. ZObacz ich stronkę. Te zestawy wyglądaja beznadziejnie które oni tam proponują. Ale mają niektóre stoły ciekawe i niedrogie. http://www.meble24.eu/shop/pokaz_podkat.php?idkat=18 Może coś się przyda. Ja chyba zamówię ten prosty przedłużony do 3m po rozłożeniu w ciemnym wybarwieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 06.03.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 julinex faktycznie z tymi 16 tygodniami to "lekka przesada" ale wiesz nas też tak straszyli ale zamawialiśmy okna i pan mówil że sie wiele zmieniło w firmie i faktycznie wszystkie okna były po 6 tygodnaich , a teraz drzwi zewetrzne, robione na wymiar zamontowali nam po 4 tygodaich - aż była w szoku. TYLKO TE ICH CENY - ehhh ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelumpolelum 07.03.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 julinex, jestem nałogowym podglądaczem Twojego domku i muszę powiedzieć, że zapowiada się suuuuper:D , mam do Ciebie ogromną prośbę, pisałaś, że przy wyborze koloru frontów do kuchni korzystałaś ze wzornika kolorów ICA, powiedz mi proszę ,który kolor wybrałaś, zależy mi na znalezieniu takiego koloru kremowego i żeby nie wpadał w różowy , zielony, czy morelowy... bardzo proszę i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 10.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Już sam finisz !!!, nerwówka, nie ma gdzie rąk włożyć... itp. trzymam kciuki żeby wszystko było ok. odliczanie..... pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 10.03.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 julinex, jestem nałogowym podglądaczem Twojego domku i muszę powiedzieć, że zapowiada się suuuuper:D , mam do Ciebie ogromną prośbę, pisałaś, że przy wyborze koloru frontów do kuchni korzystałaś ze wzornika kolorów ICA, powiedz mi proszę ,który kolor wybrałaś, zależy mi na znalezieniu takiego koloru kremowego i żeby nie wpadał w różowy , zielony, czy morelowy... bardzo proszę i z góry dziękuję 103 - wpada w brzoskwinie 102 - w cytryne 101- w bez dlatego przy moich płytkach i oswietleniu wnetrza najlepiej zaprezentowała sie 100. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 11.03.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ... gdzie ja moge znaleźć hokery, stołki barowe,krzesła lub taborety ktore miałyby wysokość siedziska 60 cm tak aby miesciły sie pod blat kuchenny, no i stylistycznie pasowałyby do wnetrza kuchni ??????????? Czyli ciut wyższe niż tradycyjne krzesło, a niższe od typowego stołka barowego Julinex mam pytanko odnośnie tych stołeczków. Udało Ci się je znaleźć? Ja mam ten sam problem, będę potrzebowała 2 takie stołeczki do kuchni. Jeśli już coś znalazłaś albo jak tylko znajdziesz to bardzo się polecam. Czekam na każdą wiadomość. Pozdrawiam, Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 11.03.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 hokery zamowilam w cube. Zamowilam wzor z katalogy, na podstawie orobek kolorow i wzornika obic tapicerskich, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ale wam zazdroszczę tak pozytywnie A gdzie zdjęcia? U nas to się chyba nigdy nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 odpowiedz Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.03.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mikopiko, wysłałam info na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzięki A jak tam zdjęcia? Tak lubię oglądać wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 poszło:) lecę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts