Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Motylowe budowanie - KOMENTARZE

antolek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 726
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Material zalatwia parkieciarz, ktory bedzie u nas robił parkiety i schody...

Mysle ze w połowie lutego zaczna układać

julienx - przepraszam jeśli pytam się o coś o czym już pisałaś...

1. Parkieciarz i parkiet - możesz go polecić i dać kontakt ? My też zdecydowaliśmy się na jesion thermo bursztynowy.

2. Kuchnie "wrzosowa" - czy możesz dać kontakt na producenta czy to studio w Warszawie ? My jesteśmy zdecydowani na Arino, ale ...

Pozdrawiam,

slay

Motylku,

Jakie te drzwi chcesz bo nie wiem? W stylu Klimka i Klusia Ci się podobają? Mam stolarza, który robi takie drzwi i szafę wnękową dla mnie, może i Tobie by podpasował.... Innych wzorów u niego nie widziałam, nie pytałam więc nie wiem nawet czy robi.

Jacobina.. my też "przychorowani" jesteśmy na drzwi i szafę od K&K ... tylko te ceny... i terminy...

podzielisz się stolarzem ? please.. :-)

Pzdr

--

slay

Motylku,

Jakie te drzwi chcesz bo nie wiem? W stylu Klimka i Klusia Ci się podobają? Mam stolarza, który robi takie drzwi i szafę wnękową dla mnie, może i Tobie by podpasował.... Innych wzorów u niego nie widziałam, nie pytałam więc nie wiem nawet czy robi.

Jacobina.. my też "przychorowani" jesteśmy na drzwi i szafę od K&K ... tylko te ceny... i terminy...

podzielisz się stolarzem ? please.. :-)

Pzdr

--

slay

skoro macie sprawdzonego stolarza - to i ja poproszę :)

Czy ja mogłabym tylko o przypomnienie prosić: jaki to parkiet? Bardzo ładnie się prezentuje.

Reszta zapowiada się także ekstra :D

Czy można prosić o zbliżenie mebli kuchennych w celu dokładniejszego obluokania? Bo tak czuję wielki niedosyt :roll:

Parkiet to jesion thermo

Zdjecia postaram sie wkleic

Pozdrawiam

Material zalatwia parkieciarz, ktory bedzie u nas robił parkiety i schody...

Mysle ze w połowie lutego zaczna układać

julienx - przepraszam jeśli pytam się o coś o czym już pisałaś...

1. Parkieciarz i parkiet - możesz go polecić i dać kontakt ? My też zdecydowaliśmy się na jesion thermo bursztynowy.

2. Kuchnie "wrzosowa" - czy możesz dać kontakt na producenta czy to studio w Warszawie ? My jesteśmy zdecydowani na Arino, ale ...

Pozdrawiam,

slay

Wysle na priva

Pozdrawiam

Witam :)

Bardzo ładnie zapowiadaja sie wnętrza Waszego domku. Bardzo podoba mi sie pomarańczowa łazienka. No i kuchnia...

My tez planujemy łazienkę w pomarańczu (intensywnym pomarańczu), mamy juz zakupione płytki. Toteż miałabym do Ciebie pytanie - jakiej fugi użyliście do tych płytek? Nie mogę znależć odpowiedniego koloru, mapei ani ceresit chyba nic odpowiedniego nie mają. Widzę, że u Was kolor fugi pasuje do płytek, czy możesz zdradzić co to za fuga?

I druga rzecz - chciałam zapytać o tę kanapę, którą zaprezentowałaś 16 stycznia (tę niebieska). Jaka firma jest producentem?

pozdrawiam

Aneta

Pomaranczowa fuga to pomaranczowa fuga sopro. Mapei nie ma takuch fug, dlatego musielismy wziac sopro.

Co do kanapy to jest brazowa. To pewnie kwestia zdjecia. Nie wiem kto ja produkuje, ale mozna ja zamowic w Jupiterze w warszawie.

Pozdrawiam

Witam :)

Bardzo ładnie zapowiadaja sie wnętrza Waszego domku. Bardzo podoba mi sie pomarańczowa łazienka. No i kuchnia...

My tez planujemy łazienkę w pomarańczu (intensywnym pomarańczu), mamy juz zakupione płytki. Toteż miałabym do Ciebie pytanie - jakiej fugi użyliście do tych płytek? Nie mogę znależć odpowiedniego koloru, mapei ani ceresit chyba nic odpowiedniego nie mają. Widzę, że u Was kolor fugi pasuje do płytek, czy możesz zdradzić co to za fuga?

I druga rzecz - chciałam zapytać o tę kanapę, którą zaprezentowałaś 16 stycznia (tę niebieska). Jaka firma jest producentem?

pozdrawiam

Aneta