mikopiko 14.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Pięknie ten parkiet wygląda , kuchnia też bardzo ładna , taka ciepła i klimatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czy ja mogłabym tylko o przypomnienie prosić: jaki to parkiet? Bardzo ładnie się prezentuje. Reszta zapowiada się także ekstra Czy można prosić o zbliżenie mebli kuchennych w celu dokładniejszego oblukania? Bo tak czuję wielki niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6slay 19.03.2008 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Material zalatwia parkieciarz, ktory bedzie u nas robił parkiety i schody... Mysle ze w połowie lutego zaczna układać julienx - przepraszam jeśli pytam się o coś o czym już pisałaś... 1. Parkieciarz i parkiet - możesz go polecić i dać kontakt ? My też zdecydowaliśmy się na jesion thermo bursztynowy. 2. Kuchnie "wrzosowa" - czy możesz dać kontakt na producenta czy to studio w Warszawie ? My jesteśmy zdecydowani na Arino, ale ... Pozdrawiam, slay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6slay 19.03.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Motylku, Jakie te drzwi chcesz bo nie wiem? W stylu Klimka i Klusia Ci się podobają? Mam stolarza, który robi takie drzwi i szafę wnękową dla mnie, może i Tobie by podpasował.... Innych wzorów u niego nie widziałam, nie pytałam więc nie wiem nawet czy robi. Jacobina.. my też "przychorowani" jesteśmy na drzwi i szafę od K&K ... tylko te ceny... i terminy... podzielisz się stolarzem ? please.. Pzdr -- slay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Motylku, Jakie te drzwi chcesz bo nie wiem? W stylu Klimka i Klusia Ci się podobają? Mam stolarza, który robi takie drzwi i szafę wnękową dla mnie, może i Tobie by podpasował.... Innych wzorów u niego nie widziałam, nie pytałam więc nie wiem nawet czy robi. Jacobina.. my też "przychorowani" jesteśmy na drzwi i szafę od K&K ... tylko te ceny... i terminy... podzielisz się stolarzem ? please.. Pzdr -- slay skoro macie sprawdzonego stolarza - to i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 20.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Czy ja mogłabym tylko o przypomnienie prosić: jaki to parkiet? Bardzo ładnie się prezentuje. Reszta zapowiada się także ekstra Czy można prosić o zbliżenie mebli kuchennych w celu dokładniejszego obluokania? Bo tak czuję wielki niedosyt Parkiet to jesion thermo Zdjecia postaram sie wkleic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 20.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Material zalatwia parkieciarz, ktory bedzie u nas robił parkiety i schody... Mysle ze w połowie lutego zaczna układać julienx - przepraszam jeśli pytam się o coś o czym już pisałaś... 1. Parkieciarz i parkiet - możesz go polecić i dać kontakt ? My też zdecydowaliśmy się na jesion thermo bursztynowy. 2. Kuchnie "wrzosowa" - czy możesz dać kontakt na producenta czy to studio w Warszawie ? My jesteśmy zdecydowani na Arino, ale ... Pozdrawiam, slay Wysle na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6slay 20.03.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Wysle na priva Pozdrawiam Z góry dziekuję i czekam Pozdrawiam, slay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmonikaa 20.03.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witaj Julko, bardzo podoba mi się wasz domek, ale nigdzie nie mogę znaleźć rozkładu pomieszczeń. Jeśli możesz to pokaż jak rozplanowane są wnętrza. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 20.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam Bardzo ładnie zapowiadaja sie wnętrza Waszego domku. Bardzo podoba mi sie pomarańczowa łazienka. No i kuchnia... My tez planujemy łazienkę w pomarańczu (intensywnym pomarańczu), mamy juz zakupione płytki. Toteż miałabym do Ciebie pytanie - jakiej fugi użyliście do tych płytek? Nie mogę znależć odpowiedniego koloru, mapei ani ceresit chyba nic odpowiedniego nie mają. Widzę, że u Was kolor fugi pasuje do płytek, czy możesz zdradzić co to za fuga? I druga rzecz - chciałam zapytać o tę kanapę, którą zaprezentowałaś 16 stycznia (tę niebieska). Jaka firma jest producentem? pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, pogodnychŚwiąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciół http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dużo miłości i uśmiechu w te Święta http://www.przedszkole134.poznan.pl/ilustracje/wielkanoc33.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 22.03.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Pomaranczowa fuga to pomaranczowa fuga sopro. Mapei nie ma takuch fug, dlatego musielismy wziac sopro. Co do kanapy to jest brazowa. To pewnie kwestia zdjecia. Nie wiem kto ja produkuje, ale mozna ja zamowic w Jupiterze w warszawie. Pozdrawiam Witam Bardzo ładnie zapowiadaja sie wnętrza Waszego domku. Bardzo podoba mi sie pomarańczowa łazienka. No i kuchnia... My tez planujemy łazienkę w pomarańczu (intensywnym pomarańczu), mamy juz zakupione płytki. Toteż miałabym do Ciebie pytanie - jakiej fugi użyliście do tych płytek? Nie mogę znależć odpowiedniego koloru, mapei ani ceresit chyba nic odpowiedniego nie mają. Widzę, że u Was kolor fugi pasuje do płytek, czy możesz zdradzić co to za fuga? I druga rzecz - chciałam zapytać o tę kanapę, którą zaprezentowałaś 16 stycznia (tę niebieska). Jaka firma jest producentem? pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.03.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 wszystkim dziekuje za zyczenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 25.03.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Mam pytanie i prośbę - czy mogłabyś polecić ekipę która budowała Twój domek do stanu surowego otwartego i ewentualnie podzielić się namiarami? Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 26.03.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Mam pytanie i prośbę - czy mogłabyś polecić ekipę która budowała Twój domek do stanu surowego otwartego i ewentualnie podzielić się namiarami? Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. wysłałam na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.03.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Superrr , finiszujecie , trzymam kciuki mocno ,ciekawe co Wam się przyśni na nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 26.03.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Julienx Dzięki serdeczne. Rozmawiałam z Panem a nawet się z nim już widziałam. Jeśli wycena robocizny mnie nie zabije to ruszamy w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts