julienx 26.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Superrr , finiszujecie , trzymam kciuki mocno ,ciekawe co Wam się przyśni na nowym miejscu mąż mówi, ze córeczka do pary a tak serio to do finiszu naprawdę daaaaleko... troche będziemy mieszkać z wielkim przymrozeniem oka... ale zawsze na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 26.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Julienx Dzięki serdeczne. Rozmawiałam z Panem a nawet się z nim już widziałam. Jeśli wycena robocizny mnie nie zabije to ruszamy w czerwcu o wow, ale jesteś szybka, no to trzymam kciuki. a skąd jesteś i gdize sie budujesz jesli mozna zapytać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 26.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Muszę szybko działać, bo czas nagli. Początkowo zakładaliśmy, że ruszymy w kwietniu. Niestety przedłużyło się z papierologią, a wczoraj na dokładkę umówiony murarz do stanu surowego nagle się rozmyślił z nieznanych mi przyczyn i zostawił nas na lodzie.Jak wiadomo z ekipami teraz krucho, więc jak usłyszałam, że ekipa która u Ciebie budowała ma wolny termin na czerwiec to szybko w samochód i kuć żelazo póki gorące Teraz mieszkamy na Pradze Płd, budować będziemy w Józefowie. Pozdrawiam Cię i powodzenia na finiszu. (Ach jak ja Wam zazzzzzdroszczę tej rychłej przeprowadzki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.03.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ale fajna tapeta, uwielbiam pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thinking 28.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 W związku z Waszym ślicznym sufitem kuchennym (a właściwie w związku z oświetleniem w tym pomieszczeniu) podpowiedz proszę jak się robi taki podświetlany kwadrat - wiem, że to podwieszany sufit ale chodzi mi o sam brzeg i oświetlenie - może jakiś szkic poglądowy Chciałabym coś podobnego w salonie ale chcę aby widoczne było tylko światło a nie żarówki, nie wiem jak je osłonić a nie zasłonić. Kuchnie macie piękną!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 28.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przepraszam, że ostatnio mało zaglądałam troszkę mi się zdrowie posypało Z tego wszystkiego wpisałam się do dziennika a nie do komentarzy - blondynka Już się poprawiłam Kochani trzymamy kciuki - pogoda zapowiada Wam się przepiękna więć musi być dobrze ! A z tym pierwszym snem na nowym miejscu - życzę córci w snach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 TRZYMAM KCIUKI - BĘDZIE SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.03.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Gratulacje! U Ciebie wszystko zgodnie z planem. Trzymam kciuki za przeprowadzkę i koniecznie napisz jak pierwsza noc na SWOIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.03.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 pisałam coś o pięknej pogodzie ups Chyba włączyłam zły kanał w TV Mam nadzieję, że mimo tej pluchy jesteście szczęśliwi we własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.03.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 no i jak jak jak to jest być już na swoim ? Pewnie nie macie jeszcze INT w domku i dlatego taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 01.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 no i jak jak jak to jest być już na swoim ? Pewnie nie macie jeszcze INT w domku i dlatego taka cisza Cudownie, zupełnie sobie miejsca nie moge znaleźć... Jest trudno, szczegolnie bez blatu, zlewu i kuchenki w kuchni... Do łazienki chodze na pietro, kurzu jest tyle, ze nie nadazam tego sprzatac, wszystko w kartonach, nigdzie niczego nie moge znalezc, dom wymaga kolejnego roku w nakładach pracy, nie wspominajac o kasie ktorej nie ma, nie ma netu!!!!!!!!!!!!!!!!! buuu poza tym cudownie... kiedy mnie odwiedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 01.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 W związku z Waszym ślicznym sufitem kuchennym (a właściwie w związku z oświetleniem w tym pomieszczeniu) podpowiedz proszę jak się robi taki podświetlany kwadrat - wiem, że to podwieszany sufit ale chodzi mi o sam brzeg i oświetlenie - może jakiś szkic poglądowy Chciałabym coś podobnego w salonie ale chcę aby widoczne było tylko światło a nie żarówki, nie wiem jak je osłonić a nie zasłonić. Kuchnie macie piękną!!!!!!! Sufit podwieszany to wiadomo - prosta sprawa... a swiatełko zamkniemy listwami dekoracyjnymi takimi jak na sufit. U nas na podstawie tych listew frezowali listwy topowe na szafkach kuchennych... Czyli sufit obnizony jest 20 cm, a listwa siega na 8,5 cm, czyli 11,5 cm przerwy zza ktorej wypływa swiatło... doklejonej do rantu sufitu...to cala tajemnica... Proste a efektowne, polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 01.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Pomaranczowa fuga to pomaranczowa fuga sopro. Mapei nie ma takuch fug, dlatego musielismy wziac sopro. Co do kanapy to jest brazowa. To pewnie kwestia zdjecia. Nie wiem kto ja produkuje, ale mozna ja zamowic w Jupiterze w warszawie. Pozdrawiam Witam Bardzo ładnie zapowiadaja sie wnętrza Waszego domku. Bardzo podoba mi sie pomarańczowa łazienka. No i kuchnia... My tez planujemy łazienkę w pomarańczu (intensywnym pomarańczu), mamy juz zakupione płytki. Toteż miałabym do Ciebie pytanie - jakiej fugi użyliście do tych płytek? Nie mogę znależć odpowiedniego koloru, mapei ani ceresit chyba nic odpowiedniego nie mają. Widzę, że u Was kolor fugi pasuje do płytek, czy możesz zdradzić co to za fuga? I druga rzecz - chciałam zapytać o tę kanapę, którą zaprezentowałaś 16 stycznia (tę niebieska). Jaka firma jest producentem? pozdrawiam Aneta Dzięki za odpowiedź Na fugę w końcu zdecydowalismy sie jasną, więc problem wyboru odpadł. I dobrze, bo do naszego odcienia pomarańczu tto chyba byłoby ciężko coś znaleźć. A kanapa jak słowo daję - u mnie w komputerze niebieściuteńka, właściwie granatowa. Szkoda, że jednak nazwy firmy nie znamy, bo do Warszawy mam jakieś 130km... pozdrawiam i życzę powodzenia! A przy okazji gratulacje z okazji przeprowadzki, mam nadzieję, że będzie się dobrze mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muci 02.04.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Julka, moje gratulacje. Udalo wam sie zamiszkac, tak jak planowalis cie. Super!Te trudnosci z blatem, potem bedes wspominala z usmiechem na twarzy. Czekam z nieczierpliwosci na twoje drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Gratuluję rok i dwa tygodnie to super tempo, mam nadzieje,ze nam tez sie uda wybudować dom tak szybko. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 02.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Gratuluję przeprowadzki - Też czekam z utęsknieniem na nowe zdjęcia. Ps. Zakończyłam negocjacje cenowe z p. Markiem, z drugim p. Markiem tzn. od więźby to nawet nie musiałam negocjować bo dał b. dobrą cenę. No i mam nadzieję, że za 14 miechów też będę już pisać ze świeżutkiego domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 02.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dziewczyno! Wczoraj zaczełam czytanie Twojego dziennika i oderwac sie nie mogłam do dnia dzisiejszego:) Własnie skonczyłam!!!!!!!!!!!! Bosko!!!!!! Jak ja Wam zazdroszcze....wszystko tak jak chcieliscie pomimo wielu perypetii:) Przepiekny dom ...a kuchnia...bozzzeeeszzz marzenie!!!!!!!!!!!! Gratuluje i bede sledzic dalsze urzadzanie:) Buzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Gratuluję przeprowadzki.....i zazdroszczę trochę też Na pewno będzie wam się dobrze mieszkało - swoją drogą ciekawa jestem jak długo moje ranne ptaszki będą spały w nowym miejscu.... Czekam na zdjęcia drzwi... Pozdrówki dla dzielnego dziedzica kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 06.04.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dziekuje za miłe słowa.... zobaczycie jak czas szybko leci. Dopiero co startowałalm z wykopem, a tu juz czas sprzatać we wlasnym domu... Fakt ze jest to rok dosc intensywnej, moznolnej i stresujacej pracy... a potem i tak długa droga... ale i tak jest super.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.04.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 o jacie No kochana to już prawdziwy dom!!! Jeśli nie masz nic przeciwko to ślicznie się uśmiechnę o namiar na stolarza od drzwi - są BOSKIE!!! Obiecuje, że upiekę ciacho jak już uda mi się do Ciebie wprosić (jedno nawet mi wychodzi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts