Muci 07.04.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Julka,dzrwi wysly wam super. Mam goraca prosba, mozna mi podeslac namiary na twojego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Drzwi na dole dwuskrzydlowe piękne!!!! Barrdzo mi się podobają A lóżko wybrałaś takie, jakie ja chciałabym mieć Jednak do mojej wizji sypialni z nutka orientu mało ono pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 15.04.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witajcie! Gratuluję domku, bo naprawdę jest bardzo ładny. Ogromnie podobają mi się kafelki w łazience koło sypialni. Czy moglibyście zdradzić z jakiej są firmy? Łóżko super, wygląda na bardzo wygodne. A jak planujecie urządzić sypialnie, jakie dodatki itp. do tego łóżka? No i jeśli możecie, to zdradźcie mi też gdzie kupiliście łóżko? Drzwi są rewelacyjne, a wejściowe to bajka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Pięknie już u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.04.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Pięknie , z drzwiami jest bardzo ciepło, domowo , pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 23.04.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Wczoraj miałam dzien podgłądactwa, zwiedziłam prawie cały Wawer i widziałam Wasz domek Drzwi wewnetrzne bardzo mi się podobają - zwłaszcza te dwuskrzydłowe. Poproszę o namiary na stolarza. Bede wdzieczna, jesli zdradzisz tez cenę Mam jeszcze pytanie o grzejniki kanałowe. Macie wmontowane jakies wiatraczki? Nasz architekt twierdzi, ze grzejniki działaja efektywniej, jesli są z wiatraczkami, a wiatraczki są głosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.04.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Wychodząc naprzeciw apelowi, aby ujawinili się ci co tylko zaglądają a nie wpisują w komentarzach, proszę oto jestem Zaglądam do Ciebie aby podładowac baterie budowlanego zapału, bo tój dziennik to jeden z najbardziej "energetycznych" na forum Gratuluję przeprowadzki, ale przede wszystkim konsekwencji i entuzjazmu w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.04.2008 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Przy okazji dopytam Cię o sufit podwieszany w kuchni - jak są zabezpieczone te świecące listwy? Chodzi mi o to jak się ściera kurz z "półki" na której leżą świetlówki? Bardzo podoba mi się taki sufit, ale mam obsesję kurzu przy moim małym alergiku i staram się unikać wszekich rozwiązań utrudniających sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 24.04.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No to ja tez sie ujawniam.... po raz kolejny..... powiedz mi proszę, gdzie kupowałaś mozaikę? Wczoraj raz jeszcze czytałam Tój dziennik i powtórzę, że Bardzo ładnie Ci to wyszło, no i tak przez chwile wyobraziłam sobie jak by to u mnie wyglądało. Może nie taka duza ale troszkę mniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 07.05.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No to ja tez sie ujawniam.... po raz kolejny..... powiedz mi proszę, gdzie kupowałaś mozaikę? Wczoraj raz jeszcze czytałam Tój dziennik i powtórzę, że Bardzo ładnie Ci to wyszło, no i tak przez chwile wyobraziłam sobie jak by to u mnie wyglądało. Może nie taka duza ale troszkę mniejsza... Mozaika byla kupowana na Bartyckiej w Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.05.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Wszystkiego najlepszego dla dziedzica - to już duży mężczyzna ho ho Szafa - rewelacyjna okazja - zazdroszczę. Ostatnio przejżdzaliśmy obok Was i widzę, że okolica coraz ładniejsza się robi - nowe domy powstają, ulica wyłożona kostką fiu fiu - oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 08.05.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 To i ja się przywitam, bo tak zawsze cichaczem zaglądam Piękna kuchnia, ale ten blat, zwalił mnie z nóg Cudowny. Nie widać łączeń, marzę o takim. Czy mogę uzyskać informację o cenie za metr i jaki to dokładnie konglomerat? Chyba, że to nie konglomerat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.05.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 To i ja się przywitam, bo tak zawsze cichaczem zaglądam Piękna kuchnia, ale ten blat, zwalił mnie z nóg Cudowny. Nie widać łączeń, marzę o takim. Czy mogę uzyskać informację o cenie za metr i jaki to dokładnie konglomerat? Chyba, że to nie konglomerat Pozdrawiam To jest blat samsunga, a dokładnie Staron. Cena jest kosmiczna. Ale polecam poszukac na allegro. Goscie sie reklamuja, sa tansi a wiem ze duzo osob jest zadowolonych. ja robilam blat w firmie masallski.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.05.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Wszystkiego najlepszego dla dziedzica - to już duży mężczyzna ho ho Szafa - rewelacyjna okazja - zazdroszczę. Ostatnio przejżdzaliśmy obok Was i widzę, że okolica coraz ładniejsza się robi - nowe domy powstają, ulica wyłożona kostką fiu fiu - oby tak dalej Prawda... szkoda ze kostka tak szybko sie konczy i na naszym odcinku wciaz kurz osadza mi sie na oknach, ale pocieszam sie tym, ze skoro juz zaczeli kawalek, to moze kiedys pociagna i dalej - szczegolnie ze sa takie plany... Fiu, fiu... ale widze, ze u kogoś pojawił sie suwaczek z bociankiem... no, no, no.... gratulacje. Strasznie sie ciesze. Niech sie dobrze nosi, a potem latwo rodzi i zdrowe bedzie.... calus dla brzuszka Sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.05.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Przy okazji dopytam Cię o sufit podwieszany w kuchni - jak są zabezpieczone te świecące listwy? Chodzi mi o to jak się ściera kurz z "półki" na której leżą świetlówki? Bardzo podoba mi się taki sufit, ale mam obsesję kurzu przy moim małym alergiku i staram się unikać wszekich rozwiązań utrudniających sprzątanie Obawiam sie ze tego kurzu nikt tam nigdy nie wytrze:( ale polka jest malutka reszte srodka jest zamknieta, chodzi mi o to ze powierzchnia podwieszanego sufitu, nie jest otwarta. Zamknelismy ja blizej brzegow zostawiajac miejsce tylko na oswietlenie i przyklejenie listew, tak aby nie zbieral sie kurz i wlatywaly muchy cale szczescie u nas w domu brak alergików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.05.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Wczoraj miałam dzien podgłądactwa, zwiedziłam prawie cały Wawer i widziałam Wasz domek Drzwi wewnetrzne bardzo mi się podobają - zwłaszcza te dwuskrzydłowe. Poproszę o namiary na stolarza. Bede wdzieczna, jesli zdradzisz tez cenę Mam jeszcze pytanie o grzejniki kanałowe. Macie wmontowane jakies wiatraczki? Nasz architekt twierdzi, ze grzejniki działaja efektywniej, jesli są z wiatraczkami, a wiatraczki są głosne... Dzis w tej sprawie dzwoniła do mnie kolezanka... dokladnie z tym samym pytaniem. Grzejniki sa firmy jaga. Wiatraczkow brak... Dom jest jak termos, dobrze ocieplowny i zaizolowany, ta kanalowka to nawet u nas niekoniecznie jest potrzebna. Troche nie wyobrazam sobie zeby cos brzeczalo mi kolo ucha (dokladnie za kanapa) jak siedze i ogladam Tv Wszystko to troche nad wyrost. Ale rozwazcie wszystkie za i przeciw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.05.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witajcie! Gratuluję domku, bo naprawdę jest bardzo ładny. Ogromnie podobają mi się kafelki w łazience koło sypialni. Czy moglibyście zdradzić z jakiej są firmy? Łóżko super, wygląda na bardzo wygodne. A jak planujecie urządzić sypialnie, jakie dodatki itp. do tego łóżka? No i jeśli możecie, to zdradźcie mi też gdzie kupiliście łóżko? Drzwi są rewelacyjne, a wejściowe to bajka. Pozdrawiam Kafle to kolekcja X-otic a lozko mozna ogladnąć i kupic w NOTI dodatki to fioletowa wykładzina. Recznie malowana tapeta, toaletka z palisandru, buduarowe dodatki (krzesełko do toaletki, lampy, kapy, zasłony)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraania 20.05.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 To i ja się ujawniam podczytuję Twój dziennik już od dłuższego czasu i jestem pod wielkim wrażeniem Waszego domku. Gratuluję !!! Sami zaczęliśmy budowę 28 lutego 2007 a 1 marca tego roku zamieszkaliśmy Chciałabym Cię prosić po podanie namiarów na stolarza, bo czeka na nas jeszcze góra, te Wasze są piękne! i o ile możesz to poproszę też o cenę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.05.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 wiadomosc na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 27.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 No i wątek żyje - super. Jestem bardzo ciekawa jak Wam wycenią barierkę - macie sporo tego więc "może boleć" Za to jaki będzie efekt końcowy - te schody są wizytówką domu! Jak dziedzić zaklimatyzował się w nowym domu? U nas Marynia po przeprowadzce przez tydzień prosiła tatusia, żeby ją wsadził do brum brum i zawiózł na Gocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts