Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Motylowe budowanie - KOMENTARZE

antolek

Recommended Posts

Czesc :)

Super wyglada ten wasz domek! Podobaja mi sie wasze wnetrza. Wiele rzeczy wybieramy podobnych, badz takich samych i bardzo lubie tu zagladac :) Ja rowniez zakochalam sie w kuchniach siematic i planuje taka szafe ;)) tyle, ze z debu bielonego.

Co do koloru. Zostawialbym bialy. Kominek jest delikatnie kremowy i dwie sasiednie sciany rowniez. Po przykryciu sciany kominka podobnym odcieniem robi sie bardzo mdlo. Zrobisz jak uwazasz ;) To tylko zdanie marnego plastyka.

http://img389.imageshack.us/img389/4963/img0111zy2w1ay4.jpg

• Odpowiedzi 726
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Mieliśmy ten sam problem z kolorem kominka! W końcu zrobiliśmy biały i wydaje mi się że jest super - wygląda bardzo lekko.

Znamy też ból z ogrodzeniem i ugorem budowlanym... uwiercie mi, że strasznie cieszy ogrodzenie i kostka!

P.S. Macie przeobłędne drzwi w środku, a zegar w holu mnie rozłożył na łopatki!

• 2 weeks później...

Hejka :lol:

Urzekł mnie straszliwie kącik do czytania w pokoju Antka - piękny jest, aż chce się usiąść w fotelu i czytać, czytać, czytać....:)

W ogóle pięknie u Ciebie jest i ogrodzenie, i kuchnia, i pokój młodego :lol:

Po prostu ślicznie :D

Mam pytanko co do stołu - jak się dokładnie nazywa i ile kosztował - bardzo mi się podoba, wcześniej myślałam o prostokątnym, ale ten twój okrągły jest śliczny, no i te poduszki na krzesłach gustowne..

Fajny klimacik :D

Pozdrawiam kasia

Hejka :lol:

Urzekł mnie straszliwie kącik do czytania w pokoju Antka - piękny jest, aż chce się usiąść w fotelu i czytać, czytać, czytać....:)

W ogóle pięknie u Ciebie jest i ogrodzenie, i kuchnia, i pokój młodego :lol:

Po prostu ślicznie :D

Mam pytanko co do stołu - jak się dokładnie nazywa i ile kosztował - bardzo mi się podoba, wcześniej myślałam o prostokątnym, ale ten twój okrągły jest śliczny, no i te poduszki na krzesłach gustowne..

Fajny klimacik :D

Pozdrawiam kasia

Kasia dziekujemy i u Was widać juz bardzo ładne postepy

stół nazywa sie

LEKSVIK

jest rozkładany i kosztuje 999 zł

Pozdrawiam

Domek pięknieje w oczach - super, że niedługo całkowicie odgrodzicie plac - jednak przy małym dziecku to daje poczucie bezpieczeństwa :)

Widzę, że Antoś niedługo zmieni łóżeczko na dorosłe :wink: u nas ta zmiana nastąpiła gdy Marynia miała rok i 10 miesięcy ale tylko dlatego, żeby synek mógł po niej "odziedziczyć" łóżeczko.

Do dziś dnia śpi z materacem pod łóżkiem w razie gdyby z niego spadła :roll:

Wpadam z prośbą o sprawdzone namiary na miejsce gdzie możemy kupić dobre i niedrogie grzejniki (w tym jeden kanałowy)?

Może wiesz gdzie można kupić fajne ledy schodowe w rozsądnych cenach, pstryczki- elektryczki itp???

Będę wdzięczna za namiary :p

Domek pięknieje w oczach - super, że niedługo całkowicie odgrodzicie plac - jednak przy małym dziecku to daje poczucie bezpieczeństwa :)

Widzę, że Antoś niedługo zmieni łóżeczko na dorosłe :wink: u nas ta zmiana nastąpiła gdy Marynia miała rok i 10 miesięcy ale tylko dlatego, żeby synek mógł po niej "odziedziczyć" łóżeczko.

Do dziś dnia śpi z materacem pod łóżkiem w razie gdyby z niego spadła :roll:

Wpadam z prośbą o sprawdzone namiary na miejsce gdzie możemy kupić dobre i niedrogie grzejniki (w tym jeden kanałowy)?

Może wiesz gdzie można kupić fajne ledy schodowe w rozsądnych cenach, pstryczki- elektryczki itp???

Będę wdzięczna za namiary :p

Glowac jesli chodzi o grzejniki to mamy Jage i załatwiał je nasz hydraulik z 40% rabatem...

Fajne ledy ma spot light - mysmy kupili power ledy z mozliwościa kierunkowego światła skupiającego soczewkę- bardzo długo ich szukałam, ale nie są tanie, bo ok. 160 zł/ szt. Na Bartyckiej, ale widziałam je jeszcze w Domotece

pstryczki elektryczki mamy z hurtowni na Nadwiślańskiej jadac w kierunku Otwocka. Ładne i proste ramki

super domek, zazdroszczę że już mieszkacie :) A jak Antoś zareagował na przeprowadzkę?

zanim sie obejrzysz też zamieszkacie... roczek przeleci i bedziecie pakować walizki :)

Antoś bardzo dobrze zniósł przeprowadzke, nie miał zadnych problemów z aklimatyzacją... jakos wszystko mu jedno gdzie mieszka i jakim pomieszczeniu, byle by z rodzicami...

mieszkał juz na dole w gabinecie, garderobie, salonie i teraz w swoim pokoju w róznych aranzacjach (z mniejsza lub wieksza iloscia betonu - haha:)

choc jak czasem przejeżdzamy koło miejsca, w ktorym mieszkalismy przez 2 lata z małym, to kaze mi skręcic i mówi: "mama tam jeć" :)

Niedługo pewnie wcale nie bedzie pamietał, ze mieszkał gdzieś indziej...

no właśnie chyba dobrze przenosić się jak jeszcze dzieci są małe. Szybciej się zaklimatyzują. Nie muszą rozstawać się z kolegami i ogólnie chyba lepiej to znoszą niż starsze dzieci. Wiktor będzie miał ponad 3 lata jak się będziemy przenosić. Olek będzie w wieku Wiktora. Zobaczymy :roll:

no właśnie chyba dobrze przenosić się jak jeszcze dzieci są małe. Szybciej się zaklimatyzują. Nie muszą rozstawać się z kolegami i ogólnie chyba lepiej to znoszą niż starsze dzieci. Wiktor będzie miał ponad 3 lata jak się będziemy przenosić. Olek będzie w wieku Wiktora. Zobaczymy :roll:

napewno przejdziecie przez ten proces bez wiekszych problemów. Jestem tego pewna. Poza tym dzieci beda podekscytowane wlasnymi pokoikami i ich urządzaniem :D :D