AgaAloes 25.07.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Czesc Super wyglada ten wasz domek! Podobaja mi sie wasze wnetrza. Wiele rzeczy wybieramy podobnych, badz takich samych i bardzo lubie tu zagladac Ja rowniez zakochalam sie w kuchniach siematic i planuje taka szafe ) tyle, ze z debu bielonego. Co do koloru. Zostawialbym bialy. Kominek jest delikatnie kremowy i dwie sasiednie sciany rowniez. Po przykryciu sciany kominka podobnym odcieniem robi sie bardzo mdlo. Zrobisz jak uwazasz To tylko zdanie marnego plastyka. http://img389.imageshack.us/img389/4963/img0111zy2w1ay4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 eee no super, ale teraz to dopiero widac, jak słabo to wygląda. Dziekuje za wizualizacje. A mogłabys mi to jeszcze wrzucic na ciemną czekoladę (ciemny brąz) bo tez ostatnio chodzi mi po głowie... Pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 25.07.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Prosze bardzo: http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/img0111zy2czek1.jpg http://i297.photobucket.com/albums/mm232/Kajtulek06/img0111zy2czek2.jpg Nie wiem o jaki dokladnie odcien czekolady chodzi ale uwazam, ze teraz zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 26.07.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 P.S. Zauwazylam w tle, ze szafo-lodowka juz ma uchwyty Czy mozesz ja pokazac blizej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 28.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 ja też bym zostawiła białą (ewentualnie jakaś kość słoniowa) inaczej robi się troszkę zbyt ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 28.07.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A może beż? taka bardziej kawa z mlekiem? Wtedy byłby kominek bardziej wyeksponowany. Ta czekolada też wydaje mi się trochę za ciemna. Ślicznie wyszło . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 06.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Mieliśmy ten sam problem z kolorem kominka! W końcu zrobiliśmy biały i wydaje mi się że jest super - wygląda bardzo lekko.Znamy też ból z ogrodzeniem i ugorem budowlanym... uwiercie mi, że strasznie cieszy ogrodzenie i kostka! P.S. Macie przeobłędne drzwi w środku, a zegar w holu mnie rozłożył na łopatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.08.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ale super tempo a długo na nich czekałaś? I jeżeli można to podziel się namiarami lubię takich szybkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 20.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Domek super!!! Na pewno jeszcze wiele razy zajrzę na Waszą stronę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 25.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Hejka Urzekł mnie straszliwie kącik do czytania w pokoju Antka - piękny jest, aż chce się usiąść w fotelu i czytać, czytać, czytać.... W ogóle pięknie u Ciebie jest i ogrodzenie, i kuchnia, i pokój młodego Po prostu ślicznie Mam pytanko co do stołu - jak się dokładnie nazywa i ile kosztował - bardzo mi się podoba, wcześniej myślałam o prostokątnym, ale ten twój okrągły jest śliczny, no i te poduszki na krzesłach gustowne.. Fajny klimacik Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 26.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Hejka Urzekł mnie straszliwie kącik do czytania w pokoju Antka - piękny jest, aż chce się usiąść w fotelu i czytać, czytać, czytać.... W ogóle pięknie u Ciebie jest i ogrodzenie, i kuchnia, i pokój młodego Po prostu ślicznie Mam pytanko co do stołu - jak się dokładnie nazywa i ile kosztował - bardzo mi się podoba, wcześniej myślałam o prostokątnym, ale ten twój okrągły jest śliczny, no i te poduszki na krzesłach gustowne.. Fajny klimacik Pozdrawiam kasia Kasia dziekujemy i u Was widać juz bardzo ładne postepy stół nazywa sie LEKSVIK jest rozkładany i kosztuje 999 zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.08.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Domek pięknieje w oczach - super, że niedługo całkowicie odgrodzicie plac - jednak przy małym dziecku to daje poczucie bezpieczeństwa Widzę, że Antoś niedługo zmieni łóżeczko na dorosłe u nas ta zmiana nastąpiła gdy Marynia miała rok i 10 miesięcy ale tylko dlatego, żeby synek mógł po niej "odziedziczyć" łóżeczko. Do dziś dnia śpi z materacem pod łóżkiem w razie gdyby z niego spadła Wpadam z prośbą o sprawdzone namiary na miejsce gdzie możemy kupić dobre i niedrogie grzejniki (w tym jeden kanałowy)? Może wiesz gdzie można kupić fajne ledy schodowe w rozsądnych cenach, pstryczki- elektryczki itp??? Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 26.08.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witaj! Bardzo mi sie u was podoba. śliczne wnętrza. Super podłoga z tym połączeniem jasnego z ciemnym taka falistą linią. Ścianę nad kominkiem też zostawiłabym biała. Ale ja w ogóle lubię biel. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 26.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Domek pięknieje w oczach - super, że niedługo całkowicie odgrodzicie plac - jednak przy małym dziecku to daje poczucie bezpieczeństwa Widzę, że Antoś niedługo zmieni łóżeczko na dorosłe u nas ta zmiana nastąpiła gdy Marynia miała rok i 10 miesięcy ale tylko dlatego, żeby synek mógł po niej "odziedziczyć" łóżeczko. Do dziś dnia śpi z materacem pod łóżkiem w razie gdyby z niego spadła Wpadam z prośbą o sprawdzone namiary na miejsce gdzie możemy kupić dobre i niedrogie grzejniki (w tym jeden kanałowy)? Może wiesz gdzie można kupić fajne ledy schodowe w rozsądnych cenach, pstryczki- elektryczki itp??? Będę wdzięczna za namiary Glowac jesli chodzi o grzejniki to mamy Jage i załatwiał je nasz hydraulik z 40% rabatem... Fajne ledy ma spot light - mysmy kupili power ledy z mozliwościa kierunkowego światła skupiającego soczewkę- bardzo długo ich szukałam, ale nie są tanie, bo ok. 160 zł/ szt. Na Bartyckiej, ale widziałam je jeszcze w Domotece pstryczki elektryczki mamy z hurtowni na Nadwiślańskiej jadac w kierunku Otwocka. Ładne i proste ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 26.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 wklejam Ci zdjecie tych schodowych swiatelek.. http://img221.imageshack.us/img221/2065/img0210rt9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 27.08.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 witaj Julienx A ja bym ścianę za kominkiem pomalowała na jakiś kolorek, ale nie ciemny bo ja to pastele uwielbiam. Fajnie się u Was robi coraz fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 02.09.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 super domek, zazdroszczę że już mieszkacie A jak Antoś zareagował na przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 super domek, zazdroszczę że już mieszkacie A jak Antoś zareagował na przeprowadzkę? zanim sie obejrzysz też zamieszkacie... roczek przeleci i bedziecie pakować walizki Antoś bardzo dobrze zniósł przeprowadzke, nie miał zadnych problemów z aklimatyzacją... jakos wszystko mu jedno gdzie mieszka i jakim pomieszczeniu, byle by z rodzicami... mieszkał juz na dole w gabinecie, garderobie, salonie i teraz w swoim pokoju w róznych aranzacjach (z mniejsza lub wieksza iloscia betonu - haha:) choc jak czasem przejeżdzamy koło miejsca, w ktorym mieszkalismy przez 2 lata z małym, to kaze mi skręcic i mówi: "mama tam jeć" Niedługo pewnie wcale nie bedzie pamietał, ze mieszkał gdzieś indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 03.09.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no właśnie chyba dobrze przenosić się jak jeszcze dzieci są małe. Szybciej się zaklimatyzują. Nie muszą rozstawać się z kolegami i ogólnie chyba lepiej to znoszą niż starsze dzieci. Wiktor będzie miał ponad 3 lata jak się będziemy przenosić. Olek będzie w wieku Wiktora. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no właśnie chyba dobrze przenosić się jak jeszcze dzieci są małe. Szybciej się zaklimatyzują. Nie muszą rozstawać się z kolegami i ogólnie chyba lepiej to znoszą niż starsze dzieci. Wiktor będzie miał ponad 3 lata jak się będziemy przenosić. Olek będzie w wieku Wiktora. Zobaczymy napewno przejdziecie przez ten proces bez wiekszych problemów. Jestem tego pewna. Poza tym dzieci beda podekscytowane wlasnymi pokoikami i ich urządzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts