Jasia 05.09.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 hej Julienx! jaki to kolor, ten w wiatrołapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 05.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 hej Julienx! jaki to kolor, ten w wiatrołapie? Jasia to Benjamin Moore nr 382 na matowej bazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.09.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 tak myślałam, że rzucisz jakimś numerem ja widzę taką ciepłą oliwkę, dobrze widzę? bardzo ładne toto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 05.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 tak myślałam, że rzucisz jakimś numerem ja widzę taką ciepłą oliwkę, dobrze widzę? bardzo ładne toto rzucam bo zawsze w sklepie mozna wziac kartonik i zobaczyc w realu ale masz racje to taka ciepła oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 17.09.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Piekny domek Panstow maja zwlaszcza zauroczyla mnie kuchnia z zabudowana lodowka...wlasnie o takiej myslimy z mezem Gratuluje, napewno dobrze sie Panstwu mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 18.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Piekny domek Panstow maja zwlaszcza zauroczyla mnie kuchnia z zabudowana lodowka...wlasnie o takiej myslimy z mezem Gratuluje, napewno dobrze sie Panstwu mieszka baaaaaardzo dziekujemy za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Serdecznie dziękuję za zdjęcia ledów - wyglądają świetnie - tylko cena przyznam powalająca a my ich potrzebujemy kilkanaście sztuk Mam jeszcze jedną prośbę - czy masz może jeszcze namiar na firmę u której kupowałaś drzwi zewnętrzne? Szukałam ich na allegro ale wszystkie mają przedstawicielstwa na "końcu świata". Będę wdzięczna na namiar - zdecydowaliśmy się na takie same - lecz bez doświetlenia - jak się sprawują i czy je polecasz?? Pozdrawiamy serdecznie - wierni czytelnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Tak za fajne ledy trzeba sporo zaplacic. Wogole oswietlenie przyschodowe jest drogie. My mamy ich na szczescie 5 szt. Jesli chodzi o firme od drzwi to sprawdze ma fakturze, ale tez pamietam ze jechaly do nas z daleka. A same drzwi. Jak to drzwi. Widzialam lepsze, widzialam gorsze. Wkurza mnie tylko ten system zamykania z podniesieniem klamki do gory. Podnosisz klamke. Drzwi sie blokuja i dopiero przekrecasz klucz. Jak drzwi sa zamkniete to klamki juz nie nacisniesz. Dziwne to troche ale juz sie przyzwyczailam. Teraz u rodzicow jak zamykam dom to chce szarpac za klamke do gory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 wzór przed garażem bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 25.09.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Julienx świetny ten kwiatek . Pewnie zobaczyli Twoją magnolię w holu i to ich zainspirowało . Nie żeby ten kwitaek był tak ładny, jak ten Twój, ale...jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.09.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam czy mógłbym prosić o namiar na gości od instalacji gazowej, którą wykonali panowie u Ciebie na działeczce ??Czy dokonali wszelakich prób ciśnieniowych , podłączali gazomierz i wszelkie formalności załatwili za Ciebie ?Z góry serdecznie dziękuję Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 30.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam czy mógłbym prosić o namiar na gości od instalacji gazowej, którą wykonali panowie u Ciebie na działeczce ?? Czy dokonali wszelakich prób ciśnieniowych , podłączali gazomierz i wszelkie formalności załatwili za Ciebie ? Z góry serdecznie dziękuję Konrad Jak wydusze od meza namiary to podesle na priv. Hmmm ... zadnych prob nie bylo, bo ja nie mam gazu... nawet nie mam projektu. Tylko tyle, ze zalatwilismy sobie z projektantem, ze jak bedzie rysował nasze podlaczenie, to mu podamy jak to u nas leci, a on to wrysuje.. Wiekszosc formalnosci jest po naszej stronie, jak bedzie gaz, bedziemy dalej to koordynowac, zudy, śmudy, PIN-by itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 30.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ładny ten wzór przed garażem. Od razu skojarzył mi się z magnolią w holu. Jak widać nie tylko mi. Czy mogłabym dowiedzieć się jakiej wielkości jest salon? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 01.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 super wygląda ta kostka przed garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ładny ten wzór przed garażem. Od razu skojarzył mi się z magnolią w holu. Jak widać nie tylko mi. Czy mogłabym dowiedzieć się jakiej wielkości jest salon? Pozdrawiam 33 meteory... kochane jest to forum, jak człowiek nie jest do czegos przekonany, to inni Cie przekonają... jestescie kochani, bo juz zaczelam sie martwic ze ten kwiatek naprawde wyglada kaszaniasto, brakuje jeszcze krasnala w ogrodku i kiczyk gotowy.. ciesze sie, ze sa osoby, ktore mnie przekonuja, ze jednak nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 03.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 kwiatek jest ok naprawdę nie możesz zestawiać fajnie ułożnej kostki z kiczem jakim są krasnale, fontanny gipsowe i tym podobne gnomy to jest rzeczywisty kicz. u Ciebie wzór kwiatka fajnie komponuje się z całością i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 03.10.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dziękuję za odpowiedź. A nowa szafa jest super, ładny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.10.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 szafa git, nawet postarzana a pomysł na szafkę na buty bardzo fajny, choć faktycznie gdyby było tylko dwoje drzwi byłoby jeszcze lepiej lustro będzie w drewnianej ramie w takiej samej technice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 03.10.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Piękna ta szafa . super dopasowana stylem do domku. Gratuluję, u Was to przybywa pięknych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.10.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 szafa git, nawet postarzana a pomysł na szafkę na buty bardzo fajny, choć faktycznie gdyby było tylko dwoje drzwi byłoby jeszcze lepiej lustro będzie w drewnianej ramie w takiej samej technice? ... chwilka oczekiwania ... i wstawie zdjęcia... mysle, ze Was zaskocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts