Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Motylowe budowanie - KOMENTARZE

antolek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 726
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Serdecznie dziękuję za zdjęcia ledów - wyglądają świetnie - tylko cena przyznam powalająca :o a my ich potrzebujemy kilkanaście sztuk :roll:

Mam jeszcze jedną prośbę - czy masz może jeszcze namiar na firmę u której kupowałaś drzwi zewnętrzne?

Szukałam ich na allegro ale wszystkie mają przedstawicielstwa na "końcu świata".

Będę wdzięczna na namiar - zdecydowaliśmy się na takie same - lecz bez doświetlenia - jak się sprawują i czy je polecasz??

Pozdrawiamy serdecznie - wierni czytelnicy :p

Tak za fajne ledy trzeba sporo zaplacic. Wogole oswietlenie przyschodowe jest drogie. My mamy ich na szczescie 5 szt.

Jesli chodzi o firme od drzwi to sprawdze ma fakturze, ale tez pamietam ze jechaly do nas z daleka.

A same drzwi. Jak to drzwi. Widzialam lepsze, widzialam gorsze.

Wkurza mnie tylko ten system zamykania z podniesieniem klamki do gory. Podnosisz klamke. Drzwi sie blokuja i dopiero przekrecasz klucz.

Jak drzwi sa zamkniete to klamki juz nie nacisniesz. Dziwne to troche ale juz sie przyzwyczailam.

Teraz u rodzicow jak zamykam dom to chce szarpac za klamke do gory:)

Witam

czy mógłbym prosić o namiar na gości od instalacji gazowej, którą wykonali panowie u Ciebie na działeczce ??

Czy dokonali wszelakich prób ciśnieniowych , podłączali gazomierz i wszelkie formalności załatwili za Ciebie ?

Z góry serdecznie dziękuję

Konrad

Jak wydusze od meza namiary to podesle na priv.

Hmmm ... zadnych prob nie bylo, bo ja nie mam gazu... nawet nie mam projektu. Tylko tyle, ze zalatwilismy sobie z projektantem, ze jak bedzie rysował nasze podlaczenie, to mu podamy jak to u nas leci, a on to wrysuje..

Wiekszosc formalnosci jest po naszej stronie, jak bedzie gaz, bedziemy dalej to koordynowac, zudy, śmudy, PIN-by itd

Ładny ten wzór przed garażem. Od razu skojarzył mi się z magnolią w holu. :) Jak widać nie tylko mi. :wink:

Czy mogłabym dowiedzieć się jakiej wielkości jest salon?

Pozdrawiam

33 meteory...

kochane jest to forum, jak człowiek nie jest do czegos przekonany, to inni Cie przekonają...

jestescie kochani, bo juz zaczelam sie martwic ze ten kwiatek naprawde wyglada kaszaniasto, brakuje jeszcze krasnala w ogrodku i kiczyk gotowy.. ciesze sie, ze sa osoby, ktore mnie przekonuja, ze jednak nie jest tak źle