Jasia 06.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 łaaadnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 To okropne! Szkoda tych zdjęć. Nie do odtworzenia. Kupcie sobie psa. Małego, jazgotliwego, takiego który bedzie z Wami mieszkał w domu. Nie obroni ale hałasu narobi jak ktoś wejdzie. Nie rasowy, nawet znajda wystarczy. Bardzo mi przykro że Was to spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 10.10.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Boże, tak mi przykro! Nawet nie wiem co powiedzieć, bo nic co teraz napiszę nie będzie pocieszające. Na pewno musi być to ciężkie psychicznie, że ktoś był w stanie włamać się do domu i naruszył Wasz spokój. Najbardziej żal jest zdjęć, tych szczególnych chwil, które zostały uwiecznione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 "Nogi z d...powyrywać, ręce poobcinać" może tylko taki sposób by pomógł na tych .... Bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 10.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 jestem w szoku nie mogę ochłonąć po tym co przeczytałam tak strasznie mi przykro. masz racje, najgorsze to strata tych zdjęć i pamiatek których odtworzyć się już nie da. Mam nadzieję że złapią tych złodziei. My też mieliśmy włamanie na budowę, tylko straty nieporównywalnie mniejsze Takie zdarzenie potrafi zepsuć całą radość z posiadania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.10.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Oboje z mężem jesteśmy w szoku - bardzo Wam współczujemy. Najważniejsze jest to, że Wam się nic nie stało - nie wyobrażam sobie jak to jest kiedy spokojnie śpisz we własnym domu nieświadoma niebezpieczeństwa, które czycha obok. Naprawdę SZOK !!! Tak jak pisałam całe szczęście, że jesteście cali i zdrowi i nikt Wam nie zrobił krzywdy. Mam nadzieję, że przynajmniej część zdjęć uda się Wam odzyskać, może rodzina lub znajomi mają kopie??? Bardzo mi przykro, że musieliscie doświadczyć tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 11.10.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Barrrdzo mi przykro To straszne...naprawde wam wspoczuje. Nie wiem juz sama czy to dobrze, czy zle ze sie nikt nie obudzil. Dobrze, ze wam nic nie jest. Sama sie bac zaczelam Jedynie co moge polecic to jakiegos szczekliwego psa. Moi rodzice maja w domu i mimo prob wlamania, nigdy zlodzijom sie nie udalo, nawet tym od zelastwa. Ale z koty z psami hmm nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 11.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Bardzo mi przykro Jaki to straszne! Te zdjęcia, naruszenie gniazda.... Z całego serca współczuję. To okropne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syluss 13.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witaj Od jakiegoś czasu podglądam wasz domek - gratuluję, wygląda rewelacyjnie - zwłaszcza kuchnia. Planuję podobną zabudowę lodówki, możesz mi napisać czy masz zabudowaną lodówkę typu side by side, szukam i szukam ale do zabudowy nie znalazłam. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Jeszcze raz - piękny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 13.10.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witaj Od jakiegoś czasu podglądam wasz domek - gratuluję, wygląda rewelacyjnie - zwłaszcza kuchnia. Planuję podobną zabudowę lodówki, możesz mi napisać czy masz zabudowaną lodówkę typu side by side, szukam i szukam ale do zabudowy nie znalazłam. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Jeszcze raz - piękny dom! Nie lodowka nie jest typu side-by-side. Z jednej strony jest lodowka z drugiej kargo i szafa na kuchenke mikrofalowa przetwory i inne duperele... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syluss 13.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dziekuję za odpowiedź, planuję podobnie, nie pomyslałam, że moge tam jeszcze upchnąć mikrofale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 13.10.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Bardzo mi przykro z powodu tego co Was dotknęło. Uwielbiam czytać Twój dziennik ale zrodziło się pytanie czy dzienniki nie służa również ludziom do złych uczynków- na ich podstawie mozna się wiele dowiedzieć o domach i zwyczajach mieszkańców. Mam nadzieje zę ich złapią i uda się odzyskać skradzione rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.10.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Jestem bardzo zainteresowana tymi kotwami do słupków. Czy mogłabyś zrobić ich zdjecia? Sama też planuje budowę drewutni i kotwienie stanowi dla mnie problem. Lada dzień chciałabym zalać dołki i nie wiem własnie z czym. Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 bardzo mi przykro współczuję to straszne, że ludzie są tacy podli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 15.10.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Jestem bardzo zainteresowana tymi kotwami do słupków. Czy mogłabyś zrobić ich zdjecia? Sama też planuje budowę drewutni i kotwienie stanowi dla mnie problem. Lada dzień chciałabym zalać dołki i nie wiem własnie z czym. Z góry dzikuję. To jest taka blacha jak kontownik 14 stka w ksztalcie litery "u" z taka jakby sroba od spodu i to zatapia sie w beton. Kupilusmy to w brico. Zdjwcia juz mam dla Ciebie, ale mysze poczekac na dostep do komputera bo z iphona nie mam jak ich wstawic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.10.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 obiecany kontownik. W beton wcisniety jest ten pręt gwintowany http://img90.imageshack.us/img90/8628/zdjeciaziphona040su5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.10.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 O widzisz, teraz mam wiem o co chodzi. Nie widziałam, ze są takie gotowe elementy. Mam blachę kupioną Sprawwdzę czy u mnie można kupić podobne. Pewnie tak. Dziękuję Ci bardzo za zdjecie. Przydało mi się!!! Mnie u Was tez się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.10.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dopiero teraz zobaczyłam bukszpany przed wejściem Bardzo eleganckie macie wejście. Z tym podświetleniem musi fajnie wygladać. I lampa też widzę taka, która mi się podobała:)) Zrób zdjecia wieczorkiem jak podświetlisz elewację Chętnie zobaczę Posadziłam u siebie też w donicach 2 bukszpany Moje bardziej strzeliste ale w przyszłości będe je formować w kule Moje mają zielone listki z niewielką jasną obwódką. Narazie stoją przy drzwiach tarasowych. Zrobię zdjecie to wkleję u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Julienx napisałam ci na priva zapytanie w imieniu koleżanki ale chyba masz zapchaną pocztę bo nie wyszło ode mnie albo rzadko bywasz Jakbyś mogła odpowiedzieć byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 31.10.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a ja odpisalam, ale widocznie nie dostałas. Rolety byly zamawiane na bartyckiej. NIe pamietam nr pawilonu, ale pierwszym wjazdem wjezdzajac, pietrowy budynek po lewej stronie. Na gorze jest punkt z roletami. Materiał jest dwustronny, ale sznureczki od strony ogrodu sa widoczne. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts