Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Motylowe budowanie - KOMENTARZE

antolek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 726
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To okropne!

Szkoda tych zdjęć. Nie do odtworzenia. :(

Kupcie sobie psa. Małego, jazgotliwego, takiego który bedzie z Wami mieszkał w domu. Nie obroni ale hałasu narobi jak ktoś wejdzie. Nie rasowy, nawet znajda wystarczy.

Bardzo mi przykro że Was to spotkało :(

:o :o :o :o Boże, tak mi przykro! :( Nawet nie wiem co powiedzieć, bo nic co teraz napiszę nie będzie pocieszające. :( Na pewno musi być to ciężkie psychicznie, że ktoś był w stanie włamać się do domu i naruszył Wasz spokój. :( Najbardziej żal jest zdjęć, tych szczególnych chwil, które zostały uwiecznione... :( :(

jestem w szoku :o nie mogę ochłonąć po tym co przeczytałam :( tak strasznie mi przykro. masz racje, najgorsze to strata tych zdjęć i pamiatek których odtworzyć się już nie da.

Mam nadzieję że złapią tych złodziei.

My też mieliśmy włamanie na budowę, tylko straty nieporównywalnie mniejsze :evil: :evil:

Takie zdarzenie potrafi zepsuć całą radość z posiadania domu

Oboje z mężem jesteśmy w szoku - bardzo Wam współczujemy.

Najważniejsze jest to, że Wam się nic nie stało - nie wyobrażam sobie jak to jest kiedy spokojnie śpisz we własnym domu nieświadoma niebezpieczeństwa, które czycha obok.

Naprawdę SZOK !!!

Tak jak pisałam całe szczęście, że jesteście cali i zdrowi i nikt Wam nie zrobił krzywdy.

Mam nadzieję, że przynajmniej część zdjęć uda się Wam odzyskać, może rodzina lub znajomi mają kopie???

Bardzo mi przykro, że musieliscie doświadczyć tego wszystkiego :(

Barrrdzo mi przykro :cry: :cry: :cry: To straszne...naprawde wam wspoczuje. Nie wiem juz sama czy to dobrze, czy zle ze sie nikt nie obudzil. Dobrze, ze wam nic nie jest.

Sama sie bac zaczelam :roll:

Jedynie co moge polecic to jakiegos szczekliwego psa. Moi rodzice maja w domu i mimo prob wlamania, nigdy zlodzijom sie nie udalo, nawet tym od zelastwa. Ale z koty z psami hmm nie bardzo.

Witaj

Od jakiegoś czasu podglądam wasz domek - gratuluję, wygląda rewelacyjnie - zwłaszcza kuchnia. Planuję podobną zabudowę lodówki, możesz mi napisać czy masz zabudowaną lodówkę typu side by side, szukam i szukam ale do zabudowy nie znalazłam. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź

Jeszcze raz - piękny dom!

Witaj

Od jakiegoś czasu podglądam wasz domek - gratuluję, wygląda rewelacyjnie - zwłaszcza kuchnia. Planuję podobną zabudowę lodówki, możesz mi napisać czy masz zabudowaną lodówkę typu side by side, szukam i szukam ale do zabudowy nie znalazłam. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź

Jeszcze raz - piękny dom!

Nie lodowka nie jest typu side-by-side. Z jednej strony jest lodowka z drugiej kargo i szafa na kuchenke mikrofalowa przetwory i inne duperele...

Pozdrawiam

Bardzo mi przykro z powodu tego co Was dotknęło. Uwielbiam czytać Twój dziennik ale zrodziło się pytanie czy dzienniki nie służa również ludziom do złych uczynków- na ich podstawie mozna się wiele dowiedzieć o domach i zwyczajach mieszkańców. Mam nadzieje zę ich złapią i uda się odzyskać skradzione rzeczy.

Jestem bardzo zainteresowana tymi kotwami do słupków. Czy mogłabyś zrobić ich zdjecia? Sama też planuje budowę drewutni i kotwienie stanowi dla mnie problem. Lada dzień chciałabym zalać dołki i nie wiem własnie z czym. Z góry dziekuję.

Jestem bardzo zainteresowana tymi kotwami do słupków. Czy mogłabyś zrobić ich zdjecia? Sama też planuje budowę drewutni i kotwienie stanowi dla mnie problem. Lada dzień chciałabym zalać dołki i nie wiem własnie z czym. Z góry dzikuję.

To jest taka blacha jak kontownik 14 stka w ksztalcie litery "u"

z taka jakby sroba od spodu i to zatapia sie w beton. Kupilusmy to w brico.

Zdjwcia juz mam dla Ciebie, ale mysze poczekac na dostep do komputera bo z iphona nie mam jak ich wstawic

pozdrawiam

O widzisz, teraz mam wiem o co chodzi. Nie widziałam, ze są takie gotowe elementy. Mam blachę kupioną :roll: Sprawwdzę czy u mnie można kupić podobne. Pewnie tak.

Dziękuję Ci bardzo za zdjecie. Przydało mi się!!! :lol:

Mnie u Was tez się bardzo podoba :wink: :lol:

Dopiero teraz zobaczyłam bukszpany przed wejściem :lol: Bardzo eleganckie macie wejście. Z tym podświetleniem musi fajnie wygladać. I lampa też widzę taka, która mi się podobała:)) Zrób zdjecia wieczorkiem jak podświetlisz elewację :wink: Chętnie zobaczę :lol:

Posadziłam u siebie też w donicach 2 bukszpany :lol: Moje bardziej strzeliste ale w przyszłości będe je formować w kule :lol: Moje mają zielone listki z niewielką jasną obwódką. Narazie stoją przy drzwiach tarasowych. Zrobię zdjecie to wkleję u siebie :wink:

• 2 weeks później...