megi1719503365 03.11.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Łóżko bardzo mi się podoba. Wygląda na baaardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 18.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ładne wieszaki, pasują do całego wiatrołapu. Odnośnie obecnego koloru ścianki, uważam, że faktycznie jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Czesc Motylku, podziwiam Twój domek. Wiele rzeczy baaardzo mi sie podoba. Sypialnia - to okno i łóżko mnie urzekły. Krzesło ludwikowskie w wiatrołapie, przecierana szafa - miodek. Kuchnia bardzo schludna i przyjemna. Troche tylko mnie razi kamien okładzinowy na scianie w zestawieniu z cudnym, delikatnym kominkiem. Za duzo sie dzieje w tym kącie - bo i podłoga fikusna i kominek próbuje sie wybic z tego wszystkiego i jakos tak nie moze Ślicznie upiełaś zasłonki w łazience (maja piekny kolor). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 19.11.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Czesc Motylku, podziwiam Twój domek. Wiele rzeczy baaardzo mi sie podoba. Sypialnia - to okno i łóżko mnie urzekły. Krzesło ludwikowskie w wiatrołapie, przecierana szafa - miodek. Kuchnia bardzo schludna i przyjemna. Troche tylko mnie razi kamien okładzinowy na scianie w zestawieniu z cudnym, delikatnym kominkiem. Za duzo sie dzieje w tym kącie - bo i podłoga fikusna i kominek próbuje sie wybic z tego wszystkiego i jakos tak nie moze Ślicznie upiełaś zasłonki w łazience (maja piekny kolor). pozdrawiam Bardzo dziekuje za miłe słowa. Co do kominka ... kominek stoi w osi okraglej sciany, ktora cala po zewnetrznej stronie wylozona jest kamieniem - nie tylko jej fragment widoczny na zdjeciu. Byly takie pomysly, zeby częsci okraglej sciany przy kominku nie obkładac, ale po polozeniu strony prawej okazalo sie, ze wizualnie brakuje kontynuacji... tzn... nagle - czesc tej sciany się urywa, kominek... i gladka sciana... jakos to nie pasowalo. Poniewaz na zdjeciu widac tylko fragment sciany wkleje szersze pole widzenia.. moze to odrobine polepszy efekt Twojego postrzegania - choc przeciez wcale nie musi Ci sie podobac... http://img235.imageshack.us/img235/5737/zdjeciaziphona002lr5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Piękny ten wieszak w wiatrołapie Ślicznie wyszły te frezy.http://img123.imageshack.us/img123/3945/img0387qz3.jpg Planowałam coś podobnego, ale myślałam o szerszych deskach i raczej ciemnych. Chciałam też przerwy między nimi wypełnić ładną mozaiką. Góra miałaby być zwieńczona poziomą ażurową półką, najlepiej połączenie drewna i metalu z którego będą wykonane haczyki. Dół zakończony siedziskiem z szafką na buty i może stojakiem na parasole. Trudno mi jest opisać swoją wizję. Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Czesc Motylku, podziwiam Twój domek. Wiele rzeczy baaardzo mi sie podoba. Sypialnia - to okno i łóżko mnie urzekły. Krzesło ludwikowskie w wiatrołapie, przecierana szafa - miodek. Kuchnia bardzo schludna i przyjemna. Troche tylko mnie razi kamien okładzinowy na scianie w zestawieniu z cudnym, delikatnym kominkiem. Za duzo sie dzieje w tym kącie - bo i podłoga fikusna i kominek próbuje sie wybic z tego wszystkiego i jakos tak nie moze Ślicznie upiełaś zasłonki w łazience (maja piekny kolor). pozdrawiam Bardzo dziekuje za miłe słowa. Co do kominka ... kominek stoi w osi okraglej sciany, ktora cala po zewnetrznej stronie wylozona jest kamieniem - nie tylko jej fragment widoczny na zdjeciu. Byly takie pomysly, zeby częsci okraglej sciany przy kominku nie obkładac, ale po polozeniu strony prawej okazalo sie, ze wizualnie brakuje kontynuacji... tzn... nagle - czesc tej sciany się urywa, kominek... i gladka sciana... jakos to nie pasowalo. Poniewaz na zdjeciu widac tylko fragment sciany wkleje szersze pole widzenia.. moze to odrobine polepszy efekt Twojego postrzegania - choc przeciez wcale nie musi Ci sie podobac... http://img235.imageshack.us/img235/5737/zdjeciaziphona002lr5.jpg Tak to znacznie polepszylo. Ja gdzies widzialam u Ciebie zdjecie wlasnie z tą scianą nie do konca ukamieniowana . I moze nie doczytałam, albo co.Tak wyglada znacznie lepiej niz na tamtym zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 19.11.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Piękny ten wieszak w wiatrołapie Ślicznie wyszły te frezy. http://img123.imageshack.us/img123/3945/img0387qz3.jpg Planowałam coś podobnego, ale myślałam o szerszych deskach i raczej ciemnych. Chciałam też przerwy między nimi wypełnić ładną mozaiką. Góra miałaby być zwieńczona poziomą ażurową półką, najlepiej połączenie drewna i metalu z którego będą wykonane haczyki. Dół zakończony siedziskiem z szafką na buty i może stojakiem na parasole. Trudno mi jest opisać swoją wizję. Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła pokazać. Joshi ja pod tymi deseczkami mam tez pólke na ktorej mozna usiasc, mam tam tez wiklinowe koszyki, uszyje jeszcze na nią poduche i gotowe. Gornej poleczki nie robiłam, bo ma mam takie załamanie - nie wiem czy to widac na zdjeciu, jakby to bylo na prostej scianie, to bym sie zdecydowała, a tak, taka połamana forma wydawała mi sie, ze nie bedzie pasowała do wnetrza... Mysle, ze z ta mozaika to fajny i nowatorski pomysł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Zdradzisz tajemnicę skąd masz tego jasiona termo?? Witam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Tak myslalam ze to moze byc thermo jesion, nawet mialam pytac czy aby napewno. Jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 19.11.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Zdradzisz tajemnicę skąd masz tego jasiona termo?? Witam ... Facet ktory ukladal u mnie parkiety i schody wzial robote z materialem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam a jaki to rejon naszego kraju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 20.11.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam a jaki to rejon naszego kraju?? mazowieckie - jestesmy z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luula 21.11.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 .Śledzę Wasze poczynania. Macie piękny dom ,mam nadzieję ,że fantastycznie się w nim mieszka JA też buduję swój domek jesteśmy na etapie drzwi wew. a wasze są takie jak chciałabym mieć. Czy mogła bym prosić o jakieś wiadomości odnośnie drzwi - jaki to kolor , firma ew. gdzie je zamawialiście ( boję się spytać o cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elania4 21.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ślicznie jest w Waszym domku! Gratuluję! Przeglądnęłam cały dziennik i jestem pod wrażeniem!Ja również mam prośbę o namiary na stolarza od drzwi wewnętrznych, z jakiego drewna i jaki kolor?Mogę wiedzieć jaki szeroki jest salon, mam dość podobnie rozplanowany układ (okna, miejsce na kominek) i cały czas martwię się czy mój nie będzie za wąski, a jak jeszcze dojdzie kominek to już wogóle.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 23.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam. Ślędząc twój dziennik nie mogę wyjść z zachwytu. Odpowiadając na twoje pytanie , sądze ,że nieźle wyglądałyby klasyczne lampy w twoim salonie. . Duży wybór klasycznych lamp ma firma jupiter z Częstochowy http://www.jupiter.pl seria classic albo bolero i kilka innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.11.2008 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ślicznie jest w Waszym domku! Gratuluję! Przeglądnęłam cały dziennik i jestem pod wrażeniem! Ja również mam prośbę o namiary na stolarza od drzwi wewnętrznych, z jakiego drewna i jaki kolor? Mogę wiedzieć jaki szeroki jest salon, mam dość podobnie rozplanowany układ (okna, miejsce na kominek) i cały czas martwię się czy mój nie będzie za wąski, a jak jeszcze dojdzie kominek to już wogóle. pzdr Tez sie tym martwilam, ja spac przez to nie moglam. Mowie se... No tak! Pobudowali se dom -250 mkw, a salon kicha jak siemasz, no niezle... A tu jeszcze kominek trzeba wstawic, ktory mozesz sobie tylko wyobrazic ile miejsca zajmuje na polokraglej scianie- co innego na prostej... Ale... Powierzchnie naprawde mozna zobaczyc po pomaliwaniu sufitow i scian. Jak teraz siedze sobie w salonie to tak sobie mysle, ze jest przytulny. W najwezszym miejscu ma 4x7 m a normalnie 5x7m jest otwarty z dwoch stron wiec nie czuc zamkniecia przestrzeni. Moze tez nie czuc ze jakby nie bylo- nie jest za szeroko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.11.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam. Ślędząc twój dziennik nie mogę wyjść z zachwytu. Odpowiadając na twoje pytanie , sądze ,że nieźle wyglądałyby klasyczne lampy w twoim salonie. . Duży wybór klasycznych lamp ma firma jupiter z Częstochowy http://www.jupiter.pl seria classic albo bolero i kilka innych Alenrok - dziekuje za inspiracje, ten styl oswietlenia za mocno stylizowalby mi dom - czego chce uniknac... szukamy dalej.. dawajcie jeszcze cos dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 09.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Okno sypialniane w scenerii wieczoru http://img515.imageshack.us/img515/2297/img0085kn4.jpg Witam. Przepiękne upięcia okna!!!. Mam okno trapezowe. Powiedz jak masz upięte zasłonki, firanke na oknach łukowych? Na czym się firanka trzyma. Zdradź tajemnicę? Kasia, zasłonki sa uszyte z formy na tasmie 1 do 1,5. Do ramy okiennej przylepiony jest rzep, a do rzepu tasma na ktorej umarszczone sa zaslonki - ot cala filozofia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 10.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Okno sypialniane w scenerii wieczoru http://img515.imageshack.us/img515/2297/img0085kn4.jpg Witam. Przepiękne upięcia okna!!!. Mam okno trapezowe. Powiedz jak masz upięte zasłonki, firanke na oknach łukowych? Na czym się firanka trzyma. Zdradź tajemnicę? Kasia, zasłonki sa uszyte z formy na tasmie 1 do 1,5. Do ramy okiennej przylepiony jest rzep, a do rzepu tasma na ktorej umarszczone sa zaslonki - ot cala filozofia Pozdrawiam serdecznie dziękuję za informację firankową. Przepraszam, że się wcięłam w dziennik. Tak mnie jakoś poniosło. Nie wiedziałm, że jestem w dzienniku. Rozmawiałam na kilku linkach. Jestem winna więc się tłumaczę. Tylko nie wiem jak mam ten post usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Fajnie wyszło z tym oświetleniem. Elegancko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts