julienx 01.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam:) mam pytanko odnośnie pomieszczeń w Waszym domku, przeglądałam Twoj dziennik kilkakrotnie i wciąż do niego wracam:) Nie mogę tylko znaleźć informacji na tamat pomieszczeń- albo ja tak szukam;/ czy możesz mi powiedzieć ile macie pokoi w domku?? ile na parterze i na poddaszu i jaki one mają metraż??Jaki kąt nachylenia ma wasz dach?? dzięki i pozdrawiam:) Witam, jak sprawdzę plany, bo gdzies mi zeszły z oczu to napiszę bardziej szczegółowo: doł: wiatrołap, hall, kuchnia, jadalnia, salon, gabinet, łazienka, śluza spiżarnia, garaż, kotłownia góra: 4 sypialnie + 2 łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingaz1985 01.09.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dziękuje slicznie za informacje,i bede wdzięczna za kolejne:) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witaj julienx zastanawiam się czemu trafiłam tu tak późno, mam tylko jeden dylemat wszyscy zachwycają się Twoim domem w komentarzach ,to chciałabym i ja ,ale niestety nie widzę dziennika.Tylko same komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 witaj julienx zastanawiam się czemu trafiłam tu tak późno, mam tylko jeden dylemat wszyscy zachwycają się Twoim domem w komentarzach ,to chciałabym i ja ,ale niestety nie widzę dziennika.Tylko same komentarze Witam, podsylam link do watku http://forum.muratordom.pl/motylowe-budowanie,t78603.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 piękny dom,podziwiam pasję urządzania domu,opisywania przygody budowlanej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 17.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Pięknie, bardzo mi się podoba. Wiele osob prosiło o szczegóły mogę i ja? Po pierwsze schody plus barierka (namiar na kowala i kolor schodów), jaki jest kolor elewacji i jak się nazywa to co masz na rogach domu, kto to robi Tynkarz? Poza tym kuchnia czy to jakis gotowy wzór mebli na którym się wzorowałaś? Pisałaś coś o fachowcu ze Szczytna (ja jestem stąđ), kto to jest ? A tak nawiasem mówiąc, to wydaje mi się, że w Wa-wie o wiele łatwiej się budować niż tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 18.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Pytanie o drzwi wewnętrzne, moze byŠ na pryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 22.09.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Czy ja dobrze doczytałam, że szykujecie dzieicęcy pokoik ??? Jeśli tak to serdecznie gratuluję !!!!! Wspaniała wiadomość Z niecierpliwością czekam na zdjęcia mebli łazienkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Czy ja dobrze doczytałam, że szykujecie dzieicęcy pokoik ??? Jeśli tak to serdecznie gratuluję !!!!! Wspaniała wiadomość Dzięujemy, zasiedlamy wolne przestrzenie w motylowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Pięknie, bardzo mi się podoba. Wiele osob prosiło o szczegóły mogę i ja? Po pierwsze schody plus barierka (namiar na kowala i kolor schodów), jaki jest kolor elewacji i jak się nazywa to co masz na rogach domu, kto to robi Tynkarz? Poza tym kuchnia czy to jakis gotowy wzór mebli na którym się wzorowałaś? Pisałaś coś o fachowcu ze Szczytna (ja jestem stąð), kto to jest ? A tak nawiasem mówiąc, to wydaje mi się, że w Wa-wie o wiele łatwiej się budować niż tu. Grazi odpowiedzi wrzuciłam Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 23.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 piękny dom,podziwiam pasję urządzania domu,opisywania przygody budowlanej, pozdrawiam Baaardzo dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.10.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Pojawił się suwaczek - jeszcze raz serdecznie gratulujemy Wam fasolki - Antoś będzie miał rodzeństwo - wspaniale Dom pięknieje w oczach - z zewnątrz to jeden z najładniejszych domów w okolicy - wiem, bo ostatnio przejeżdzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 weszłam i co zobaczyłam pasek gratuluję,zdrowia życzę http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/7ef5c6d9d991434em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 14.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Serdecznie gratuluję suwaczka. Bardzo fajny piesio, a jaka to rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 15.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam, gratuluje pięknego domku i gratuluje miszkańca brzuszka czyżby to znowu majówka:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Serdecznie gratuluję suwaczka. Bardzo fajny piesio, a jaka to rasa? Labrador Retriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam, gratuluje pięknego domku i gratuluje miszkańca brzuszka czyżby to znowu majówka:)?? Tak - kolejna majoweczka .... Musimy zagrac w totka. Bo dziedzic jest z 6-ego maja, a teraz mam termin na 7-ego maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 18.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Fajnie,że kolejny potomek będzie. Niech przyniesie Wam same radości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13239/Bo%BFe_Narodzenie.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts