glowac 23.12.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.empikfoto.pl/albumy39/394846/974620/previews/31350730_333.jpgMiłych i RadosnychŚwiąt Bożego Narodzeniaoraz pomyślnegoNowego Roku 2010życząGLOWACE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 29.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 06.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No to gratuluje moje dzieci są SZymon z 16 maja a Natasza z 19 maja a w totak trafic nie umiem ps. zresztą znamy się z bb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siobhan1 16.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynaj 26.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam Gratuluje pieknego domu:)Mam pytnie jaki masz gres w cały domu i czy jetses zadowolona z for,aty 60 na 60??? Łazieneczka przy sypialni sliczna fioletowa:) możesz zdradzic firme:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 28.01.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 witaj kochana...slicznyyyy wasz domek !!! o kurcze kominek rewelacyjny, łożko zarąbiste !!!!! a płytki na scianie w kuchni poprostu mnie zabily !! slicznie macie!! Przegladalam te komentarze i szukalam jakiejs wzmianki o tym co to wlasciwie macie na tej scianie i nie moglam znalezc. blagam podpowiedz co to jest.. ja bym to polozylam w kuchni i moze w hallu... super.. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.03.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam Gratuluje pieknego domu:) Mam pytnie jaki masz gres w cały domu i czy jetses zadowolona z for,aty 60 na 60??? Łazieneczka przy sypialni sliczna fioletowa:) możesz zdradzic firme:) pozdrawiam Marbella ivory. Gdzies dokładnie na forum - na wczesniejeszych stronach mojego watku powinno byc. Format jest ok, choc teraz chyba dałabym wiekszy... czyszczenie fug - raz na pół roku... im ich mniej, tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.03.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 witaj kochana... slicznyyyy wasz domek !!! o kurcze kominek rewelacyjny, łożko zarąbiste !!!!! a płytki na scianie w kuchni poprostu mnie zabily !! slicznie macie!! Przegladalam te komentarze i szukalam jakiejs wzmianki o tym co to wlasciwie macie na tej scianie i nie moglam znalezc. blagam podpowiedz co to jest.. ja bym to polozylam w kuchni i moze w hallu... super.. Pozdrawiam serdecznie No to mnie zabiłaś... po takim czasie nie bardzo pamietam nazw... Napewno byl to gres kupowany na Bartyckiej w Yeti. To taki gres na wysoki połysk - ala trawertyn Bardzo dziekuje za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 02.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witaj Wpadała do Was z wizyta i jestem zachwycona, domek przepiękny Czy moge dowiedzieć się co to za kolor elewacji, bardzo mi się podoba a ja własnie jestem na teapie wyboru. Pozdrawiam i życzę zdrówka dla Ciebie i dzidziuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 02.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Piękna elewacja, mogę prosić o nazwę i numer kolorów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelumpolelum 03.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam serdecznie,mam pytanie odnośnie pieska. Zamierzamy na wiosnę kupić labka i chciałabym dowiedzieć się gdzie kupiliście swojego, zależy mi żeby pochodził ze sprawdzonego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam serdecznie,mam pytanie odnośnie pieska. Zamierzamy na wiosnę kupić labka i chciałabym dowiedzieć się gdzie kupiliście swojego, zależy mi żeby pochodził ze sprawdzonego źródła. Lelumpolelum, Labka kupowaliśmy od chodowcy z podwarszawskiego Józefowa - po mojej stronie Wisły... Chodowla Józefinka - ważne jest to, ze chodowaca jest jednocześnie lekarzem weterynarii, ktory opiekuje sie Willym. Psy są bardzo spokojne - to znaczy moj nie jest - bo to szczeniak - ma teraz 8 miesiecy, ale po rodzicach to fajne stateczne, ułozone psy o przepięknym umaszczeniu... raczej duze. Moj szczeniak jest wiekszy juz niz 3 letni labek moich znajomych... Jesli bedziesz chciala namiary tel to daj znac, ale chodowle Józefinka znajdziesz w necie Psy są wolne od dysplazji - tzn rodzice mają badania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.03.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Piękna elewacja, mogę prosić o nazwę i numer kolorów.Pozdrawiam Oliwka2007 i Madzia1976 - tynk to był napewno silikonowy Baumit, a kolor niestety musze odszukac gdzies na wiadrach ... bo z pamieci to juz nie odtworze.. a nie pisałam gdzies o tym w dzienniku... w postach gdy szukałam inspiracji??? jak znajdę to napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 04.03.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 hehehe maz juz ma mnie dosyc z tymi plytkami a ja ciagle szukam idealu Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam czytałam Twój dziennik od deski do deski i powiem jedno rewelacja ,sposób w jaki to wszystko opisujesz bardzo mi sie podoba ,no i domek przesliczny !!! ,schody istne cudo nic dodać nic ując !! pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 04.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Piękna elewacja, mogę prosić o nazwę i numer kolorów.Pozdrawiam Oliwka2007 i Madzia1976 - tynk to był napewno silikonowy Baumit, a kolor niestety musze odszukac gdzies na wiadrach ... bo z pamieci to juz nie odtworze.. a nie pisałam gdzies o tym w dzienniku... w postach gdy szukałam inspiracji??? jak znajdę to napisze... szukałam, szukałam i nie znalazłam, poczekam na numerki...z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelumpolelum 05.03.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Wielkie dzięki julienx, ja jestem z okolic Otwocka, więc podwójnie się cieszę,że to tak blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 13.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Julienx mam pytanie dotyczące Twoich drzwi zewnętrznych jestes zadowolona???Czy te szyby są mleczne? i czy widac cos przesnie wogóle czy doświetlają wiatrołap. Zastanawiam się nad takim drzwiami więc z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marmichkon 15.03.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Nie mam czasu przeczytać komentarzy do Twojego dziennika (dzidziuś nie daje), więc proszę napisz jaki masz kamień na ścianie w jadalni (nazwa, firma itp.). Z góry dziękuję. Piękny dom, po prostu bajeczny, a wewnątrz urządzony z wielkim smakiem. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 16.03.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Julienx mam pytanie dotyczące Twoich drzwi zewnętrznych jestes zadowolona??? Czy te szyby są mleczne? i czy widac cos przesnie wogóle czy doświetlają wiatrołap. Zastanawiam się nad takim drzwiami więc z góry dziękuje za odpowiedz Nie narzekam. Przeszklenia bardzo doswietają wiatrołap, nie spodziewałam sie ze beda wpuszczac tyle swiatła. Szyby są mleczne i oprocz cieni - nic przez nie nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts