glowac 11.07.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 trzy miesiące trzeba czekać na kuchnię ??? Dobrze, że piszesz takie rzeczy - człowiek na przyszłość będzie wiedział jak rozplanować prace. Mam nadzieję, że niedługo przywiozą Wam okna i domek będzie już pięknie "ubrany" Łazienki prezentują się bardzo fajnie - to okno nadaje wspaniały klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.07.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam co do cen gresu to są ceny, jakie zaobserwowałem u nas od 79-220 zł za m3 no zauważyłem " nasze schody okrągłe" całkiem podobne do naszych tu podam ci pare linków do odk.centr. http://www.husky.pl/instalacja_kuchnia.html http://pl.fawas.at/pol/php/content/sd_sockelduesen.php pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 22.07.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 UWAGA, UWAGA... Konkurs, kto zgadnie ile????? --------------------------------------------------------------------------------- odpowiedź konkursowa 73 tys zł normalnie luuuuuuuuuuzik se zaglądne do kieszeni - se tam coś wygrzebie padłam na glebę i zbieram zęby - soryyyyy ale z czego te meble robią? http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify33/040.gifZe złota http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/022.gif to mnie zabiłaś dziewczyno - ja miałam nadzieję (bez żadnych wycen tak na OKO), że Schmidt weźmie od nas ok. 40,000zł - nie jedziemy po wycenę bo teraz to siem stracham http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify34/010.gif Naprawdę jak mi mąż rano powiedział o Waszej wycenie to nie wierzyłam http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify34/012.gifa jednak to prawda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 25.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 witam czy mozesz napisac co to jest to białe na suficie pomiedzy krokwiami? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 26.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 witam czy mozesz napisac co to jest to białe na suficie pomiedzy krokwiami? pozdrawiam Mam wrażenie, że chodzi Ci o Tyvek - folię paroprzepuszczalną - myśmy nie deskowali dachu. Na zdjęciu wychodzi jak biała. W zasadzie nawet taka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 [Mam wrażenie, że chodzi Ci o Tyvek - folię paroprzepuszczalną - myśmy nie deskowali dachu. Na zdjęciu wychodzi jak biała. W zasadzie nawet taka jest dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.07.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 no u nas tez terminy niektóre były przekraczane ale nam sie tak nie śpieszy,wiem że Wy chcecie się wprowadzic na święta, więc zrozumiałe że każda obsuwa terminu Was denerwuje ,ale i tak wam idzie wszystko dobrze ,jesteśmy przekonani że Wam się uda,wszystko pójdzie już" jak z płatka " jak to mówią i choinka będzie już stała w nowym domu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 27.07.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Dzięki za słowa otuchy, ale coraz bardziej zaczynam w to powątpiewać Kuzyn zakładał, że w 2 tyg ociepli poddasze i w 2 tygodnie dom z zewnątrz...potem podbitka Teraz mówi, że z poddaszem zejdzie mu się 4 tygodnie, bo te skosy są tak połamane i mocno trzeba z nimi rzeźbić, żeby licowały sie sufity, nawet trzeba podżynać beli żeby wszedł profil... A na ociepleniem z zewnątrz będzie jakoś kąbinował, bo kolega ktory mu pomaga nie będzie miał urlopu... Doliczając wszystkie inne obsuwy... przewiduję, a raczej psychicznie nastawiam się na przeprowadzke w lutym zobaczymy w praniu jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 30.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Julienx - Rzeczywiście zastrzeliłaś mnie tą ceną za kuchnię Łał! Ciekawe kto się na to decyduje... Terminami się nie przejmujcie, dla poprawy nastroju zdradzę Wam, że ocieplenie poddasza to my zaczęliśmy robić w grudniu... Na pewno się bez problemu wyrobicie do zimy. Będziecie jeszcze się sankami do nas wybierać w odwiedziny przez te zaspy Wprowadzajcie się jak najszybciej - będzie weselej na tym naszym polu Trzymam kciuki cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 05.08.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 W końcu doczekaliście się okien- pięknie się prezentują - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.08.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 noo coraz piękniej dom wygląda ma już "oczy" życzę naładowania akumlatorów na urlopie , do dalszej "walki" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 14.08.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Sasiadów z Wawra Fajny dziennik, baaardzo dobrze sie czyta i duzo cennych informacji - zwłaszcza koszty, koszty, koszty Bede tu czesto zagladała, bo budowa dopiero przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.08.2007 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kurcze kurcze ale się porobiło Mocno Wam kibicujemy i mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć dobrych tynkarzy. podrzucam ikonki: http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify33/010.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify34/017.gif http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/043.gif Mam pytanie dotyczące pani Kasi. Czy to jest jakaś architektka wnętrz z polecenia? Widzieliście już jej realizacje a może ma jakąś stronę int? Sama szukam kogoś sprawdzonego ale to co dotychczas mi proponowano - amatorszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 25.08.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Mam pytanie dotyczące pani Kasi. Czy to jest jakaś architektka wnętrz z polecenia? Widzieliście już jej realizacje a może ma jakąś stronę int? Sama szukam kogoś sprawdzonego ale to co dotychczas mi proponowano - amatorszczyzna Jak przyszedł etap, ze zostalam nagle bez architektki, to jeden z forumowiczów dał mi namiar. Zadzwoniłam, umówiłyśmy sie na spotkanie i od razu przypadłyśmy sobie do gustu, w zasadzie to nawet dość sie zaprzyjaznilysmy, bo mamy dzieci w podobnym wieku i same jestesmy tez w podobnym wieku, mamy podobny gust i chwytamy w mig wzajemne pomysly... Widzialam jej realizacje i gotowe mieszkania. Tym bardziej utwierdzily mnie w przekonaniu, ze chce z nia pracować. Pani Kasia jednak nie jest za tania.. powiedzialabym ze ma ceny dosc warszawskie, dlatego nie projektujemy z nia calego domu, bo to dla nas zbyt duzy budzet. Ale za to dala mi namiary na ekipe od wykonczeniowki, ktora zacznie u nas od pazdziernika, ktorej tez ogladalam efekty wykonawcze. Niewatpliwym atutem Kasi jest jej konkretnosc, zdecydowanie i glowa pelna pomyslow, nigdy nie forsuje nic na sile i zwraca uwage na budzet, bo to nie sztuka wydawac pieniadze inwestora. Jej jedynym jak dla mnie minusem jest brak obslugi programu komputerowego projektujacego w 3D (ale zapisala sie juz na kurs) Wszystko rysuje z reki (skonczyla ASP i pieknie maluje) ale rysunki doskonale odzwierciedlaja idee, nie mam z tym zadnego problemu... Poza tym jest mila, sympatyczna, bardzo taktowna... no baaaaaaardzo ja lubię... (Musi mi jakis procent odpalić za tą reklamę... ) p.s. Kasienko pozdrawiam Cie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.08.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Hej Julka ! Ale idziecie jak burza Tak trzymać !! Pięknie się zapowiada ! Trzymam kciuki za realizację marzeń Buziaki dla Antośka od Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.08.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 http://img405.imageshack.us/img405/4035/pytkifa2.jpgpiękne ale mam kolegę, który sam robi kafle i nie za 1000 za m2. Zajrzyj do mojego dziennika tam, są jego umywalki i kawelki, Zrobi co zechcesz a robi cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 29.08.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Julienx, Spóźnione życzenia od sąsiadów !!! Oby budowa to sama przyjemnośc dla Was była Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.08.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Z niecierpliwością czekam na pomysły Pani Kasi. Z przyjemnością popodglądam co ciekawego wymyśliłyście - po tej reklamie - zaczyna mnie intrygować Sztukateria jest do kupienia na stacji PKP Wawer. Parę lat temu otworzyli tam sklep. Poszukam ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 29.08.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Hej Julka ! Ale idziecie jak burza Tak trzymać !! Pięknie się zapowiada ! Bardzo sie staramy, choć i tak termin przeprowadzki sie oddala, ale z kazdym dniem jestesmy blizej swoich marzen o zamieszkaniu we wlasmym domu.. My rowniez sciskamy. piękne ale mam kolegę, który sam robi kafle i nie za 1000 za m2. Zajrzyj do mojego dziennika tam, są jego umywalki i kawelki, Zrobi co zechcesz a robi cudnie To cudnie, juz pedze do dziennika i szukam jakichkolwiek namiarów na niego. Dzieki za info Julienx, Spóźnione życzenia od sąsiadów !!! Oby budowa to sama przyjemnośc dla Was była Pozdrawiam!!! Dziekuje bardzo. Narazie nie jest tak źle...ale wciaz daleka droga przed nami. Pocieszam sie, ze jeszcze tylko jesien, troche zimy i juz bede we wlasmym domku sie budzic i gotować pesto Sztukateria jest do kupienia na stacji PKP Wawer. Parę lat temu otworzyli tam sklep. Poszukam ich strony. O super, dzieki za info. I nawet blisko, postaram sie do nich jakos podjechac i poogladać elementy na zywo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 31.08.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Bardzo fajny macie projekt domu My dopiero startujemy i wiele jeszcze przed nami. Najbardziej lękamy się tego "niedoszacowania" kosztów... Ale jesteśmy optymistycznie nastawieni i wierzymy, że wszystko jakoś się ułoży Pozdrawiamy wombaty2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts