semir 06.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 no już coraz ładniej , a zdjęcia też niczego sobie czarno białe . kasa leci to fakt,i teraz poleci z portfela jeszcze szybciej wykończeniówka , jak sama nazwa wskazuje też musimy już na ostro zacząć wybierać płytki. u nas tynki skończone teraz czekamy na vaphoterm do ocieplenia i wchodzi hydraulik w przyszłym tygodniu no i oczywiscie okna mają być jutro. pozdrowienia i wygranej w totka ,przydała by się teraz przy pracach wykończeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.09.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 no teraz to dopiero sie zacznie wykonczeniowka,coraz wiecej problemów naraz , u nas tez to samo ,ale damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasieks 24.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ojej widzę ze ściana przy schodach została zatynkowana Myślałem że zostawicie tak jak była - surowa. Wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.09.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ojej widzę ze ściana przy schodach została zatynkowana Myślałem że zostawicie tak jak była - surowa. Wielka szkoda. Zostala i bardzo dobrze. Poczekaj prosze na efekt końcowy i niespodzianke jaką jej przygotowaliśmy Zeby ściana mogła we wnetrzu zostać ceglasta musiałaby byc murowana bardzo starannie ze specjalnie przygotowanych do tego celu cegieł, a u nas na łapu capu, okropnie brzydką cegłą, wiec nie bylo sensu. Poza tym troche do stylu domu nie pasowała... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 04.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Z historii kryminalnych ... jejku co za historia brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Dom wygląda wspaniale i coś czuję, że jeśli nada będziecie mieli tak wspaniałe tempo - sokojnie wprowadzicie się do WŁASNEGO DOMU na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 05.10.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dom zapowiada się imponująco. Niecierpliwie czekam na efekt końcowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Z tym Hajdukiem to uwazajcie. My tez bylismy zdecydowani na jeden z ich modeli, ale w KAZDYM punkcie odradzali podkreslajac mizerna jakosc wykonania. Koniec koncow zdecydowalismy sie na SPARKE VARM - jest juz zamontowany. Super wykonanie i cena o polowe nizsza. Jesli bedziecie zainteresowani tu jest link do strony http://www.timkominki.pl/ A domek zapowiada sie super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 dziekuje za informacje. W takim razie pytanie: ktory model Sparke z płaszczem wodnym jest godny polecenia? Warunek musi mieć szamot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 08.10.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Domek bardzo fajny,zapowiadaja sie interesujace wnetrza.Ta wanna za 18tys.-zakochalam sie w niej,tylko ta cena . Pozdrawiam i czakam z niecierpliwoscia na nowe zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 08.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 dziekuje za informacje. W takim razie pytanie: ktory model Sparke z płaszczem wodnym jest godny polecenia? Warunek musi mieć szamot! Szczerze mowiac, nie wiem, czy SPARKE ma kominki z plaszczem wodnym. Nam zalezalo na pionowym palenisku z doprowadzaniem powietrza od zewnatrz, wiec do wyboru byl SPARTHERM, HAJDUK lub SPARKE. Co do wnetrza - jest wylozone cegielkami szamotowymi (w wiekszosci wypadkow stosowana jest plyta imitujaca cegielki), co zapobiega pekaniu. Proponuje napisac maila z zapytaniem - szybko i konkretnie odpowiadaja, bardzo mila wspolpraca. Nam kominek sprowadzili do Polski w ciagu niespelna 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Niestety dla nas priorytet to płaszcz wodny wiec wiekszosc kominków odpada... przynajmniej tych, ktore nam sie podobają... Juz zamowiony wiec bedziemy sie martwic jak bedzie szwankował, narazie sporo dobrego o nich czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Piękny dom!!! Gratuluję Cena za kuchnię mnie powaliła. Co do planowania hydrauliki to ja już planuje kibelek a mąż się ze mnie śmieje - ale dzisiaj murarz przyznał mi rację Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.10.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ojojoj ale się dzieje Piękne zdjęcia - zaczynacie ostro przyspieszać - bardzo się cieszę. To musi być CUDOWNE uczucie coraz bardziej urzeczywistniać swoje marzenia o własnym DOMU. Zazdroszczę Z przyjemnością podglądamy dziennik i trzymamy kciuki za grudniową przeprowadzkę. Barierka naprawdę wspaniała i wydaje mi się, że schody bez podstopnic są "lżejsze", delikatniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 12.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ojojoj ale się dzieje Z przyjemnością podglądamy dziennik i trzymamy kciuki za grudniową przeprowadzkę. Dziekuje za odwiedzinki. Niestety na grudzień nie ma szans. Przełożyliśmy nasze plany blizej wiosny, bardziej luty-marzec za duzo nam zostało, dopiero za miesiąc zaczynamy wykończeniówke... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 14.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Takie krotkie pytanko-Wasza dachowka Brassa to podwojne-s czy celtycka moze czy jeszcze inna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 14.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Takie krotkie pytanko-Wasza dachowka Brassa to podwojne-s czy celtycka moze czy jeszcze inna??? Brass - celtycka lumino brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 14.10.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 dziekuje za szybka odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 15.10.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 tak sobie przeglądam stronę pana Marchewki i chyba znalazłam balustradę, która Wam się spodoba http://www.marchewka.pl/ Zdjęcia 9,10,11 - cena nie chcę wiedzieć Jego prace powodują "lekki przyklęk na kolana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 15.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 No kochana, spisałaś się na medal... takich jak Ty mi tu trzeba... no wielki całus dzieki... p.s. ciekawa jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 15.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ha! Pokazałam te barierki Kasi... powiedziała, że pracowała z P. Marchewką realzujac dom w Płocku. Barierka byla wykonana perfekcyjnie i budziła zachwyt...ale kosztowała niebagatelne.... 40 tys !!!!!!!!!! Nie mam wiecej pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts