Niebieska_2004 14.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A patrzyłaś już na ten temat http://forum.muratordom.pl/dziennik-budowy-gucio-ii,t144035.htm ? Ja ze swojego krótkiego doświadczenia wiem już że jeżeli chodzi o koszty to w zależności od rodzaju materiałów, miejsca budowy i wkładu własnej pracy np. fundamenty mogą kosztować 8 tyś a mogą i 30 tyś. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7anusia 14.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam,oczywiscie sprawdziłam całe forum i nie tylko.Zdaję sobie sprawę ze mozna wybudowac za 150 tys i za 250 tys stan surowy... to kwestia ekipy i materiałów, ale mi chodzi o indywidualne koszty poszczególnych inwestycji. Pozdrawiam7anusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niebieska_2004 16.05.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 U nas jest na razie SSO więc można powiedzieć że to dopiero pierwszy etap ale jeśli chcesz mogę przesłać Ci na PW listę wydatków, którą skrzętnie prowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7anusia 16.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Oczywiście, Będę bardzo wdzięczna, proszę o jak najwięciej informacji oraz o zdjecia. [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orlos23 23.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam nie długo będą ukończone tynki dach więc wkleje kilka fotek z zewnątrz i środka. Żeby zmniejszyć koszty budowy zrobiłem kilka zmian które zobaczycie na fotkach w niedługim czasie. Pozdrawiam wszystkich budujących GUCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
limka 17.10.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 można prosić o obiecane zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondi30 19.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam wszystkich "sympatyków Gucia" Jestem tutaj nowy Bardzo podoba mi się ten domek i poważnie myślę o jego budowie. Proszę zaawansowanych budujących o podzielenie sie ciekawymi informacjami o tym projekcie, kosztami budowy Gucia, ewentualnie zdjęciami. Mój e-mail [email protected] Z góry serdecznie dziękuję. Ps. Czy ktoś uduje dom w łódzkim? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 18.05.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 WitamMieszkam w Guciu2 zaledwie kilka tygodni, polecam wszystkim ten projektMiłej budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 28.02.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 znalazłem na innym forum mnóstwo fotek z etapów budowy gucia i gucia IIhttp://www.domfort.eu/projekt,gucio_i,167,blogi.htmhttp://www.domfort.eu/projekt,gucio_ii,241,blogi.htmtrzeba wejsc na posszczególne blogi, po lewej są galerie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Garbicz 27.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Gucio: http://www.domgucio.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Gucio. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Garbicz 27.03.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam serdecznie! Zapraszam na stronę fanklubu domu Gucio: http://www.domgucio.pl Na stronie można umieszczać własne domy na mapie Polski i komunikować się z innymi właścicielami domów Gucio. Dodatkowo można stworzyć własny kosztorys oraz przeglądać aktualne kosztorysy i galerie innych użytkowników. Pozdrawiam i do zobaczenia w naszym fanklubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świerzak 03.02.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Obiecane lata temu foty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia_11 05.09.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Obiecane lata temu foty..... Chce niedługo zacząć budowę, czekam aż projektant adaptujący naniesie zmiany... Mój mąż chciałby zobaczyć dom w rzeczywistości. Istnieje taka opcja? Nie ukrywam, że mnie również bardzo ciekawi jak on wygląda. Nasi bliscy mówią, że malutki domek wybraliśmy ale z tego co słyszałam to on tylko tak na zewnątrz wygląda a w środku jest wręcz przeciwnie. Pomożesz nam|? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świerzak 15.10.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Jeśli wycieczka z Tomaszowa do Krakowa nie jest problemem... Jesli chodzi o wielkość to mój dom jest w podstawie 11 x 11 metrów + garaż wiec troszkę wiekszy (indywidualny projekt z obnizonym salonem / piwnica i pomieszczeniem gospodarczym ) Poddasze jest nie ustawne z powodu kopertowego dachu ( do dzis nie wiemy jak zaaranzować góre) scianka kolankowa niska / garaz na jedno auto - ale w praktyce nie mieści sie nawet ono /- to kilka wad które zauwazyłem przy Guciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts