Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Osówkowego Dziennika

Recommended Posts

Włodek : rzeczywiście dzwoniłem do "przywołanego" dekarza, ale akurat miał robotę, więc nic z tego nie wyszło.

dachówkę położył nam fachowiec który wykonał ściany - zakres roboty: folia dachowa, łaty, kontrłaty, obróbki blacharskie, orynnowanie, ułożene dachówki (cementowa Euronit) -koszt 7900 za wszystko. mam 350 m2 dachu (prosty, dwuspadowy z jedną dużą "lukarną"), czyli prawie 22,60 PLN /m2. Jeżeli chcesz zobaczyć - zapraszam, kontakt na priv.

Roman

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Osówko, sąsiadko, my się wprowadzamy za kilka tygodni, będziemy się mogli odwiedzać, bo Wy od nas "rzut beretem". W weekendowe wieczory możemy wspomagać rozgrzewanie róznymi płynami. Na pocieszenie, będziemy mieszkać w b. podobnych warunkach, tyle, że bez dzieci. Nasze pociechy już dorosłe i prędzej się wnuków spodziewamy.

Dzięki za gratulacje! :D Naprawdę jest czego - czujemy się jak pionierzy na dzikim zachodzie. Tylko my i śnieg i mróz. Prawie wszystkiego nie mamy, głównie siedzimy przed kominkiem i wpatrujemy się w okopconą szybkę, jaka piękna. Nic nam więcej nie potrzeba.

Jezier ja bym chętnie pokazała ten nasz dom, ale nie wiem jak. Kiedyś na moje pytanie jak to zrobić odpowiedziałeś "załóż album na onecie" Ale ja nie wiem : co to jest onet? Jak się zakłada album? Naprawdę jestem kiepska w obcowaniu z komputerem, a dziecko jeszcze za mało wie, żeby matce pomóc. Jeśli mi napiszesz krok po kroku np. kliknij myszką na napisie "bum", przewlecz, zaznacz itd. to wkleję jakieś zdjęcia

Jolko - gdzie mieszkacie dokładnie? Bo mapka Maco mimo wszystkio nie jest precyzyjna aż tak. My mieszkamy na tym "balowym" (tzn. wśród domów z bali) osiedlu w Osowcu.

A teraz coś dla miłośników zwierząt - nasz kot i pies często uruchamiają czujki i mamy codziennie odwiedziny dzielnej ekipy ochroniarsko - interwencyjnej. :wink: