sebo8877 25.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 U nas żarełko było świeżyteńkia a Ci co pili niepolską wódkę chorowali.Już w biurze turystycznym babeczka powiedziała nam o wodce. jeszcze jedna mała rzecz- zostawisz Dinara na poduszce dla sprżataczki to i płatkami kwiatów Ci przyozdobi łóżeczko -u nas tak było. Sie tak dziadowskie nasienie nauczyło - że jak coś zostawiłeś to było na błysk - jak nie zostawiłeś przeleciały po łebkach. Acha i nie bój się jak w pokoju trafi ci się taka mała przeźroczysta jaszczurka - widać i słychac ją tylko w nocy - to pożyteczny szkrab - wpierdziela wszystkie inne insekty, moskity i inne szkodniki. Tak jak powiedziałem aktywna w nocy - pierwsza noc i moja żona sie drze - ale potrem nas uświadomiono że to nic strasznego ba nawet pewnego rodzaju luxus. Eskimos o tą opcję chodzi all inclusive - źle napisałem (spolczone) ale chyba każdy zakumał o co chodzi) - ta opcja obejmuje hotelowe podwieczorki, bar, (u nas było 6 posiłków) praktycznie restauracja była zawsze otwarta i cąły czas szło coś wtrącić - polecam ich chleb kukurydziany oraz herbatę z winogron,a pozaty oczywiście wszelakie owoce morza- jak ktoś lubi - nabardziej mi smakowały ośmiorniczki smażone w sosie czosnkowym Sebo8877 No i koniecznie na 2 tyg trza tam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muffi 25.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ja byłam w tym roku, było super chociaz zaliczyliśmy masowe zatrucie, mi nic nie było, męża troche sponiewierało za to synek 1,5 roczny wrócił z salmonellą ( badaliśmy sie wszyscy po powrocie i tylko młodemu wyszło) ale i tak bym jescze pojechala bo plaze, morze, klimat zabytki super ps. polecam odwiedzic ElJem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 28.08.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja bylam w zeszlym roku, z poltorarocznym synkiem. Jedzenie bylo dobre i zadnemu z nas nic nie zaszkodzilo. Plaza przesliczna - piekny piaseczek i cieple morze. Co do miejscowych zwyczajow, to moi poprzednicy wszystko juz opisali. Jesli chodzi o alkohole to bede oryginalna, bo mnie smakowala miejscowa wodka wyrabiana z daktyli, niestety nie pamietam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts