Bartek-Andromeda 23.08.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witajcie!Dziś mam pytanie do tych bardziej zaawansowanych w budowie, a może nawet do tych, którzy pierwszą zimę w Andromedzie mają już za sobą.Jakie moce grzejników zastosowaliście? Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś projekt miał niezły błąd i grzejniki były przewymiarowane. Później dzięki Henrykowi otrzymaliśmy z DOMUSA korektę obliczeń c.o. Ale jak liczę to i tak wydaje mi się to przewymiarowane.I jeszcze dopiszcie słówko z czego macie ściany.Podrawiam,Bartek p.s. Jolcia - trzymam kciuki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek-Andromeda 23.08.2006 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 sory - ten post i wątek znalazły się tu przez pomyłkę - proszę admina o usunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts