beny83 23.08.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam wszytskich. Czy sa w Polsce firmy ktre moga podjac sie budowy domu w ISLANDI?Projekt jest juz gotowy. Szczegoly dla zainteresowanych firm na e-mail. Ewentualnie czy sa w Polsce firmy, ktore mog zbudowac dom z gotowych elementow i go wyeksportowac? Przepraszam jezeli dubluje watek ale nie znalazlem nic pokrewnego. Dziekuje za wszystie zyczliwe odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 31.12.2006 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 czy sa w Polsce firmy, ktore mog zbudowac dom z gotowych elementow i go wyeksportowac? Takich firm znam kilkanaście. Wszystko bardziej zależy w jakiej technologi ten dom ma być zbudowany Czy sa w Polsce firmy ktre moga podjac sie budowy domu w ISLANDI? Jest sporo firm i brygad które operują na rynku europejskim - czy natomiast w Islandii? Ciężko mi powiedzieć - musiałbyś się skontaktować bezpośrednio z jakąś firmą i negocjować. Z znanych mi wykonawców większość robi w Niemczech, Belgii, Holandii, Francjii i Anglii. Znam też jedną firmę - dość droga - budującą posiadłosci w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igel007 05.08.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam szukam ekipy budowlanej do budowy domu w Niemczech pod Coburgiem na Bawarii prosze o powazne oferty rozpoczecie budowy na kwiecen 2011, najlepiej firma - projekt na http://www.mgprojekt.com.pl nazywa sie Agat prosze o wyceny ile za stan surowy zamkniety, nastepnie za deweloperski i na gotowo pod klucz informacje na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 06.08.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No wlasnie, mnie tez interesuje temat budowy domu w Niemczech przez polska ekipe i na podstawie polskiego projektu. Ma ktos w tej kwestii jakies doswiadczenia? Przede wszystkim chodzi mi o formalnosci, tzn. zaadaptowanie projektu, odbior budowlany itp. I czy po tych wszystkich prawno-formalnych ceregielach to sie jeszcze oplaca? Bo widzialam, ze niemieckie firmy buduja "gotowce" w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrsaw 11.08.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Trochę nie na temat, bo chodzi Ci o budowe w Niemczech, ale gdyby były jakieś pytania względem projektu i jego budowy to, w miarę możliwości, może coś podpowiem. Obecnie kończę stan surowy. Po dokonaniu wstępnych obliczeń widzę, że stan surowy zamknięty wyniesie mnie około 350 tysięcy. Mogę być trudno dostępny do 22.08.2010., bo jutro wyjeżdżam na urlop.Gwoli wyjaśnienia - jestem inwestorem, do wykonania wynająłem fitmę, nie chodzi więc o koszty budowy systemem gospodarczym. Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez piotrsaw doprecyzowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts