dosia1 24.08.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam forumowiczów!Znalazłam firmę wykonującą tynki wew.gipsowe maszynowo( Knauf).Cena 26 zł. za m ( mamy 600m kw. ścian)- podobno profesjonalnie .Cena chyba lekko przesadzona- może się mylę?Co wy na to?Pozdrawiam Dosia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 24.08.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no myśle że trochę to jest Też się zastanawiam nad tynkami gipsowymi po skalkulowaniu cementowo wapiennych i gipsowaniu myślę, że lepiej zgobić gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziabar 25.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ja tam nie wiem co lepsze a co gorsze. Od początku chciałem cementowo-wapienne (założyłem, że będę gipsował) i takie mam. Wyszly mnie z materiałem 13zł za metr (oczywiście maszynowo). Kolega się uparł na gipsowe (Knauf), zapłacił za robotę (nie wiem ile za materiał) 17zł za metr i.... i musi całoś i tak gipsować. Może to wina fachowców ale tak na oko to gładkość jego tynków nie odbiega od moich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts