Aargo 24.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Czy kto wie co moge zrobić z zerwanym asfaltem z działki budowlanej? Wysypiska nie chcą tego przyjmować a po za tym trochę to też kosztuje. Słyszałam ze niektóre firmy drogowe odbieraja to same za darmo, ponieważ przerabiaja go i dodaja do nowego asfaltu który jest bardzo drogi. Może znacie jakąś firme która by to odemnie odebrała? Działka jest na pograniczu Sosnowca i Czeladzi Piaski. Własnie jestem na etapie fundamentów. Mam dobry namiar na bloczki fundamentowe z transportem i rozładunkiem w cenie 2,20 netto (ale faktury nie warto brać bo i tak się nic nie odliczy z VATu). Wymiary standart 38/24/12. Szukam dobrego i w rozsądnej cenie bloczka ceramicznego 30 cm grubości. Ktoś wie gdzie pytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.08.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Czy kto wie co moge zrobić z zerwanym asfaltem z działki budowlanej? Wysypiska nie chcą tego przyjmować a po za tym trochę to też kosztuje. Słyszałam ze niektóre firmy drogowe odbieraja to same za darmo, ponieważ przerabiaja go i dodaja do nowego asfaltu który jest bardzo drogi. Może znacie jakąś firme która by to odemnie odebrała? Działka jest na pograniczu Sosnowca i Czeladzi Piaski. Własnie jestem na etapie fundamentów. Mam dobry namiar na bloczki fundamentowe z transportem i rozładunkiem w cenie 2,20 netto (ale faktury nie warto brać bo i tak się nic nie odliczy z VATu). Wymiary standart 38/24/12. Szukam dobrego i w rozsądnej cenie bloczka ceramicznego 30 cm grubości. Ktoś wie gdzie pytać? szkoda że nie jestes bliżej bo wziąłbym całość od razu.A zastosowanie? Ano bardzo dobre utwardzenie drogi gruntowej - wystarczy rozdrobnić trochę , wysypać i zacząć po tym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts