tommlo 24.08.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam, jestem w trakcie remontu - tzn ustawiania wanny, fachowiec wykonujacy krzyknął 250 zł za wykonanie rewizji (chyba tak to sie nazywa) chodzi mo o to aby dostac sie do syfonu pod wanna - fachowiec chce zrobic to za pomoca drzwiczek plastików gotowych w sklepie a ja bym chcial aby to bylo zrobione z plyki na magnez...250 zl za cos takiego wydaje mi sie grubo przesadzoną ceną - a moze sie myle? zwazywszy na to ze w leroy są gotowe elementy metalowe do stworzenia takich drzwiczek na magnez, a moze lepiej przyczepic taka plytkę na sylikon - podobno mozna.. prosze o pomocz gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 24.08.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam, jestem w trakcie remontu - tzn ustawiania wanny, fachowiec wykonujacy krzyknął 250 zł za wykonanie rewizji (chyba tak to sie nazywa) chodzi mo o to aby dostac sie do syfonu pod wanna - fachowiec chce zrobic to za pomoca drzwiczek plastików gotowych w sklepie a ja bym chcial aby to bylo zrobione z plyki na magnez... 250 zl za cos takiego wydaje mi sie grubo przesadzoną ceną - a moze sie myle? zwazywszy na to ze w leroy są gotowe elementy metalowe do stworzenia takich drzwiczek na magnez, a moze lepiej przyczepic taka plytkę na sylikon - podobno mozna.. prosze o pomoc z gory dzieki Oj ten fachowiec to przesadził z ceną Drogo. ja mam rewizje na magnesach i dodatkowo wokoło płytki zrobiona fuga silikonem takiego koloru jak reszta fug w łazience. Co prawda robili to fachowcy przed 8 latami ale zdaje egzamin Pozdrawiam Jakiekolwiek rozwiązanie wybierzesz prócz usługi fachowca będzie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 24.08.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam, jestem w trakcie remontu - tzn ustawiania wanny, fachowiec wykonujacy krzyknął 250 zł za wykonanie rewizji (chyba tak to sie nazywa) chodzi mo o to aby dostac sie do syfonu pod wanna - fachowiec chce zrobic to za pomoca drzwiczek plastików gotowych w sklepie a ja bym chcial aby to bylo zrobione z plyki na magnez... 250 zl za cos takiego wydaje mi sie grubo przesadzoną ceną - a moze sie myle? zwazywszy na to ze w leroy są gotowe elementy metalowe do stworzenia takich drzwiczek na magnez, a moze lepiej przyczepic taka plytkę na sylikon - podobno mozna.. prosze o pomoc z gory dzieki Oj ten fachowiec to przesadził z ceną Drogo. ja mam rewizje na magnesach i dodatkowo wokoło płytki zrobiona fuga silikonem takiego koloru jak reszta fug w łazience. Co prawda robili to fachowcy przed 8 latami ale zdaje egzamin Pozdrawiam Jakiekolwiek rozwiązanie wybierzesz prócz usługi fachowca będzie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommlo 24.08.2006 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 to niestety nie jest smieszne szkoda gadac za 250 zeta glupia dziura..? chyba ze rzeczywiscie tyle roboty przy tym jest.. ale na pierwszy rzut oka chyba nie - jakos trudno w to uwierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts