Nasz Domek 24.08.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 trochę zaczynają mnie już niepokoić....małe , które znałam wcześniej sporadycznie występujące w łazience, teraz po wprowadzeniu się do wybudowanego niedawno domku mam je w zasadzie wszędzie..no nie jest to jakaś dzika plaga..ale jednak są....czy wiecie o czym mówię...?takie maluchy beżowe wielkości pół łebka od szpilki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 25.08.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 W łazience z reguły są rybiki. Takie jakby malutkie glisty - zyją w rurach i w nocy wychodzą i sobie łazienkę zwiedzają Szybko pełzają... U mnie, jak sie pojawią, to sa eksterminowane przez kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 W łazience z reguły są rybiki. Takie jakby malutkie glisty - zyją w rurach i w nocy wychodzą i sobie łazienkę zwiedzają Szybko pełzają... U mnie, jak sie pojawią, to sa eksterminowane przez kota a u mnie przez klapka .. mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 25.08.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 nie to nie to....mają z 1-2mm długości,kolor beż,2 przęsełka wyraźne...gdyby dodać trzecie to jak mała mróweczka, ale to nie mrówka,...rybiki to raczej przecinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikora 13.03.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 jakiś czas temu pomalowałam ściany w łazience i w wc na jasno żółty kolor, od tego momentu pojawiły się malutkie robaczki.Mają one taki jakby żółtawy kolor.Zauważyłam,że np.jak jest żółty papier to też na nim siadają.Co to moze być i jak się tego pozbyć?Prosze o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 14.03.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 nie to nie to....mają z 1-2mm długości,kolor beż,2 przęsełka wyraźne...gdyby dodać trzecie to jak mała mróweczka, ale to nie mrówka,...rybiki to raczej przecinki... Masz dobry wzrok by zobaczyć na takim stworzeniu przęsełka Może poproś o poradę senatora Niesiołowskiego z PO,on jest specjalistą od robaczków Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 14.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a ja mam wiosną i latem takie małe nibybiedronki brazowe, ale duzo mniejsze od biedronki, wolne, nie latają, najczesciej po poscieli chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a ja mam wiosną i latem takie małe nibybiedronki brazowe, ale duzo mniejsze od biedronki, wolne, nie latają, najczesciej po poscieli chodzą To są roztocza... znam się na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 14.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a ja mam wiosną i latem takie małe nibybiedronki brazowe, ale duzo mniejsze od biedronki, wolne, nie latają, najczesciej po poscieli chodzą To są roztocza... znam się na tym I gołym okiem je widzisz? Gratuluję, większość potrzebuje do tego mikroskopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 a ja mam wiosną i latem takie małe nibybiedronki brazowe, ale duzo mniejsze od biedronki, wolne, nie latają, najczesciej po poscieli chodzą To są roztocza... znam się na tym I gołym okiem je widzisz? Gratuluję, większość potrzebuje do tego mikroskopu. Ech kobiety...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.03.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ...że niby nie znam sie na zartach? Może. A może zmęczona byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgm 21.06.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam,\proszę o pomoc. U nas też od jakiegoś czasu w całym domu da się zauważyć mailutkie brązowe robaczki wielkości główki od szpilki i mniejsze. Zrobiłam im zdjęcie, niestety przez ich wielkość nie mogę uchwycić wszystkich szczegółów - na zdjęciu nie wiem czy ktoś dojrzy ale one z przodu cieniutkie czułki. Czy ktoś będzie w stanie podpowiedzieć co to jest, skąd się bierze i przede wszystkim jak się tego pozbyć> Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 21.06.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 To są gryzki. Poczytaj o nich.Miałam dziadostwo w domu, dokładniej w kuchni gdzie były już stare meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts