Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile płacicie miesięcznie za prąd?

Joy1

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

..Mam tylko 2 pytania... demokracja Ci się nie podoba???...

Jeśli w demokratycznym państwie wygrywa Lepper to masz rację - nie podoba mi sie taka demokracja.

Te społeczeństwo z Tego kraju widać nie dorosło do demokracji.

..jabko Twoje teksty oznaczają że jesteś zwykłym chamem!!

Oczywiscie masz rację.

Ale ja rzekłbym ze niezwykłym

Jestem po zawodówce ale teraz dostałem maturę (Roman mi dał :lol: )

Napisałeś w innym temacie dwukrotnie o tym że Tusk Cie wkurza, nic nie robi, opozycja zła itp

A tu piszesz że bliżej Ci do PO

Panie chorągiewko jednak chyba lubisz pan Leppera.

pozdrawiam i powodzenia życzę

A co do obrażania to powyżsi panowie są osobami publicznymi więc świadomie zgadzają sie ze każdy obywatel kraju będzie o nich mówił (dobrze lub źle - ot demokracja :lol: )

Ja natomiast jestem osobą niepubliczną czyli nie pełnię zadnego (wybieralnego) stanowiska w państwie.

A ocierając się o temat wątku to jak pisałem płaciłem około 130zł i uważam że to conajmniej dwukrotnie za dużo.

I pisanie dlaczego płacimy tak dużo jest jak najbardziej na temat.

Płacimy o wiele więcej niż moglibysmy płacić gdyby istniał wolny rynek.

Jeśłi nie podoba Ci się demokracja, to co Ci się podoba???

Dyktatura poprzedniego systemu gdzie zawsze w 99.9% głosowaniu, partia dostawała 99.9%??? A jednocześnie nakryła się rekordem utaplania się w krwi w całej historii globu???

Jestem członkiem PO, nie podoba mi się TUSK, mam prawo, uważam że PO powino być kierowane przez Rokitę, a w mojej partii nie podoba mi się styl który tu prezentuje jabko, a u nas wielu...