Marek30022 31.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 .....prąd budowlany (droższy) ...... własnie nie jest droższy (pisałem kilka wątków wyżej)[/url] Z tego co ja wiem to jest drożej. Faktycznie nie chodzi o prąd ale o opłaty przesyłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 11.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ..Mam tylko 2 pytania... demokracja Ci się nie podoba???... Jeśli w demokratycznym państwie wygrywa Lepper to masz rację - nie podoba mi sie taka demokracja. Te społeczeństwo z Tego kraju widać nie dorosło do demokracji. ..jabko Twoje teksty oznaczają że jesteś zwykłym chamem!! Oczywiscie masz rację. Ale ja rzekłbym ze niezwykłym Jestem po zawodówce ale teraz dostałem maturę (Roman mi dał ) Napisałeś w innym temacie dwukrotnie o tym że Tusk Cie wkurza, nic nie robi, opozycja zła itp A tu piszesz że bliżej Ci do PO Panie chorągiewko jednak chyba lubisz pan Leppera. pozdrawiam i powodzenia życzę A co do obrażania to powyżsi panowie są osobami publicznymi więc świadomie zgadzają sie ze każdy obywatel kraju będzie o nich mówił (dobrze lub źle - ot demokracja ) Ja natomiast jestem osobą niepubliczną czyli nie pełnię zadnego (wybieralnego) stanowiska w państwie. A ocierając się o temat wątku to jak pisałem płaciłem około 130zł i uważam że to conajmniej dwukrotnie za dużo. I pisanie dlaczego płacimy tak dużo jest jak najbardziej na temat. Płacimy o wiele więcej niż moglibysmy płacić gdyby istniał wolny rynek. Jeśłi nie podoba Ci się demokracja, to co Ci się podoba??? Dyktatura poprzedniego systemu gdzie zawsze w 99.9% głosowaniu, partia dostawała 99.9%??? A jednocześnie nakryła się rekordem utaplania się w krwi w całej historii globu??? Jestem członkiem PO, nie podoba mi się TUSK, mam prawo, uważam że PO powino być kierowane przez Rokitę, a w mojej partii nie podoba mi się styl który tu prezentuje jabko, a u nas wielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 11.09.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja płacę co drugi miesiąc 160 PLN. Mało gotujemy, woda z pieca CO.W domu (160m/2) nigdy nie pali się zbędne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 11.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja płacę co drugi miesiąc 160 PLN. Mało gotujemy, woda z pieca CO.W domu (160m/2) nigdy nie pali się zbędne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.09.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dom ok. 190 m2 pow podłóg (z garażem, kotłownią,i piwnicą) parter i podddasze, płyta grzewcza,piekarnik, czajnik, woda z pieca gaz. itp.) ok. 100-120 zł/mies. (lato-zima), 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 12.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 dziwnedom 120m2 3 osoby standardowe wyposażenie, ogrzewanie tradycyjne miałowiec- prąd mieszkalny (nie pamietam jaka to taryfa) zima 120 zł/2 m-ce lato 70 zł/2 m-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msobanie 15.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam,4 osoby (2 doroslych, 2 malych dzieci), uzytkuje parter (100 m2), grzeje cwu pradem, zmywarka, czajnik el. plyta elektr, piec turbo, komp.Wychodzi jakies 150 zl / mc (ostatnio zaczeli kombinowac - inkasent przychodzi raz na 0.5 roku).PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.09.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 dziwne dom 120m2 3 osoby standardowe wyposażenie, ogrzewanie tradycyjne miałowiec- prąd mieszkalny (nie pamietam jaka to taryfa) zima 120 zł/2 m-ce lato 70 zł/2 m-ce faktycznie dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts