Piotr Marmurowicz 25.08.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam serdecznie i pytanie do moderatora.Zauważyłem od pewnego czasu że uczestnicząc w forum nie zwiekszają sie nadane przezemnie posty ( okno użytkownika ), czym jest to podytkowane ?, gdzie ewentualnie należy zaktualizować dane w tym wzgledzie, i z jakiego poziomu. pozdrawiam i licze na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 o rany jak ja Ci zazdroszczę Może się wymienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 25.08.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Daj sobie luz ja nie jestem takim maniakiem jak ty troche trzeba przebywac na powietrzu Majeczko a nie tylko ekranik pozdrawiam Cie słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 25.08.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 o posciki zaczely rosnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 maniakiem nie jestem. Siedzę na forum tylko wtedy jak juz i tak musze przed kompem przebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 28.08.2006 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Tyle przebywasz i nie zauwazasz że tobie tez posciki nie zwiekszaja sie, Czy admin nad tym panuje czy nie !???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Piotrze, ale Ty napisałeś 124 posty to ile ma wskazywać licznik? wejdź w swój profil, kliknij w wszystkie posty uzytkownika i przelicz. Na jednej stronie mieści sie 60-siąt postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a moze wydaje ci sie ze posty sa numerowane w kolejnosci czyli ze pierwszy ma nr 1, nastepny 2 ... itd.? ja kiedys tak myslalam i pamietam ze napisawszy w jakims watku dwa posty jeden pod drugim (np. oba mialy w tym momencie nr 24) zastanawialam sie czemu u licha liczba postów sie nie zwiekszyła bo powinno byc przeciez 23 i 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 28.08.2006 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Powiem wam to naprawde powazny problem Moze go rozwiaze CHUCK NORIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.08.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Piotrze, ale Ty napisałeś 124 posty to ile ma wskazywać licznik? wejdź w swój profil, kliknij w wszystkie posty uzytkownika i przelicz. Na jednej stronie mieści sie 60-siąt postów Tutaj miałeś 124 posty, a teraz masz 125 - w czym problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 28.08.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Te robaczki jedzace jabłko i hasło : w czym problem. Ja myślę, że już w niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Te robaczki jedzace jabłko i hasło : w czym problem. Ja myślę, że już w niczym. przyznałbys się, że sie awaruntowałes po próżnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 29.08.2006 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Nie nie przyznaje Ci racji, niestety fakt jest jeden posty często nie doliczaja sie, a regułą jest jeżeli wysyłasz dwa posty po sobie, wiec problem istnieje - niestety moderatora to nie interesuje wiec ja sie tym też nie przejmuje. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.08.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Nie nie przyznaje Ci racji, niestety fakt jest jeden posty często nie doliczaja sie, a regułą jest jeżeli wysyłasz dwa posty po sobie, wiec problem istnieje - niestety moderatora to nie interesuje wiec ja sie tym też nie przejmuje. pozdrawiam wszystkich nie, nie istnieje robisz ten sam bład co ja kiedys wysylajac tekst jeden pod drugim po raz np. dziesiaty i jedenesty te posty nie beda mialy nr 10 i 11 tylko oba zmiania nr na 11 (ew. kasujesz jakies swoje posty na forum w innym miejscu i "licznik" ci sie cofa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts