Jagna 10.04.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Czy ktoś buduje/zna kogoś kto buduje dom według tego projektu Muratora? W wyszukiwarce wyszło, że ktoś go budował, ale od zeszłego roku zniknął z forum a ja mam już bardzo mało czasu na decyzję. http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.05.2003 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Czy naprawdę nikt nigdy nie interesował się tym projektem? Może chociaż znacie kogoś kto się interesował? Czyżby był aż taki okropny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 29.05.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Jagna, no kupiliście wreszcie ten projekt? Bo już mnie kciuki bolą od ściskania i nie wiem kiedy wypić tego szampana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.05.2003 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Magmi, kochana moja, wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć! Jeszcze troszkę, ja sama już tracę cierpliwość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.06.2003 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Może z obrazkiem będzie większy odzew: czy ktoś jeszcze jest zainteresowany budową tego domu? http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=73 Bardzo też proszę o komentarze. Pozytywne i negatywne. Ciągle się wahamy. Dom nam się podoba, ma wszystko co nam potrzebne (oprócz spiżarni), jest szalenie funkcjonalny, tyle, że duży. Namawiam męża na coś mniejszego, ale powiem szczerze, że ten jakoś tak....lubię go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Jaguś dom jest extra, zwłaszcza ta zielona dachówka. Układ pomieszczeń jest zdecydowanie lepszy niż w moim domu. Połączyłabym tylko łazienkę z waszą sypialnią, żeby raniutko nie trzeba było daleko biegać oraz przesunęłabym ściankę tej sypialni aż do pomieszczenia gospodarczego i w ten sposób zmniejszyłabym korytarz. Wg. mnie spiżarnię możesz wykroić np. z pomieszczenia gospodarczego - tam jest taka mała wnęka lub z garderoby przy wejściu - jest bliżej kuchni. Jedyne co mi nie pasuje to okna dachowe - nie uważam tego za dobre rozwiązanie ale w tym projekcie tak musi być. A co do wielkości domu to wcale nie uważam, że jest za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Jaguś dom jest extra, zwłaszcza ta zielona dachówka. Układ pomieszczeń jest zdecydowanie lepszy niż w moim domu. Połączyłabym tylko łazienkę z waszą sypialnią, żeby raniutko nie trzeba było daleko biegać oraz przesunęłabym ściankę tej sypialni aż do pomieszczenia gospodarczego i w ten sposób zmniejszyłabym korytarz. Wg. mnie spiżarnię możesz wykroić np. z pomieszczenia gospodarczego - tam jest taka mała wnęka lub z garderoby przy wejściu - jest bliżej kuchni. Jedyne co mi nie pasuje to okna dachowe - nie uważam tego za dobre rozwiązanie ale w tym projekcie tak musi być. A co do wielkości domu to wcale nie uważam, że jest za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Jaguś dom jest extra, zwłaszcza ta zielona dachówka. Układ pomieszczeń jest zdecydowanie lepszy niż w moim domu. Połączyłabym tylko łazienkę z waszą sypialnią, żeby raniutko nie trzeba było daleko biegać oraz przesunęłabym ściankę tej sypialni aż do pomieszczenia gospodarczego i w ten sposób zmniejszyłabym korytarz. Wg. mnie spiżarnię możesz wykroić np. z pomieszczenia gospodarczego - tam jest taka mała wnęka lub z garderoby przy wejściu - jest bliżej kuchni. Jedyne co mi nie pasuje to okna dachowe - nie uważam tego za dobre rozwiązanie ale w tym projekcie tak musi być. A co do wielkości domu to wcale nie uważam, że jest za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Ale się probiło wysłałam tylko raz a pokazało się aż 4 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.06.2003 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Maluszku, kochana, dziękuję za odpowiedź. Co prawda ucieszyłam się, że AŻ 5 odpowiedzi dostałam, a tu .... Cieszę się, ze Ci się podoba, potrzebuję wsparcia. Ale krytykę też chętnie przyjmę Ach, a co do zmian, to wejście do łazienki byłoby oczywiście bezpośrednio z sypialni. O przesuwaniu ścianki nie myślałam...hmmm. A spiżarnię myślałam zrobić pod schodami. Mnie też się wydaje, że układ pomieszczeń jest dobrze przemyślany a szczególnie ujął mnie ten zadaszony taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.06.2003 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Już się nie wahamy. Dzisiaj mąż obdarował mnie tym projektem Wspaniała niespodzianka na rocznicę ślubu, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Jaguś - gratulacje!!!! i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.06.2003 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Dziękuję Jesteś kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.06.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 A za rok dostaniesz dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.06.2003 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Oczywiście! Nie przyjmę innego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.06.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 projekt jest fajne aczkolwiek dosc duza powierzchnia, wiec pewnie koszty ogrzewania beda wieksze. mnie zastanowilo jeszcze jedno- dach daje dosc duze zacienienie okien- moze jakas scianka kolankowa podwyzszona by sie przydala?? ale wyglada ladnie! pozdrawiam ja chyba zdecyduje sie na babie lato z APA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meister 18.06.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 też szukałem osób które budują d20 lub d20aw okolicach Piotrkowa Tryb. znalazłem 1 szt. d20, 1 szt d20+poddasze z d20a, oraz jeden domek d20a, ja osobisie zdecydowałem sie na d20 z przeróbkami dachu (głownie polegającymi na podniesieniu dachu i zadaszeniu części tarasu) w tym roku planuję zrobić tylko prace ziemne.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 18.06.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 No i widzisz Jaguś ilu ludzi TO buduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts