zitke 28.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ha dzieciaczek to jest dopiero jeden ale w planach jeszcze z dwojka gora i tak narazie bedzie stala pusta . Nad tymi oknami to bedzie trzeba sie porzadnie zastanowic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 01.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 dzialka bedzie 1500 m wiec mysle ze domek sie zmiesci , i zostanie kawal ogrodu fakt ze nie ma przejscia z garazu do domu to jest duzy minus , trzeba to bedzie jakos rozwiazac tylko narazie nie bardzo mamy pomysl jak . U gory beda pokoje dla dzieci wiec mysle ze okna to nie jest az taki problem - to moje zdanie z tym przejsciem z domu do garazu to nie do konca jest tak ja jestem wlasnie na etapie przygotowania projektu z tym, ze bedzie to projekt indywidualny i celowo nie zrobilam przejscia do garazu garz bedzie "doklejony" ale bez przejscia - to ze wzgledu na spaliny wszyscy moi znajomi narzekaja, ze mimo podwojnych drzwi czuc w domu spaliny a niestety smierdza one najbardziej w momencie "odpalania" auta a to odbywa sie w garazu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 01.03.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ha dzieciaczek to jest dopiero jeden ale w planach jeszcze z dwojka gora i tak narazie bedzie stala pusta . Nad tymi oknami to bedzie trzeba sie porzadnie zastanowic . tylko dobrze przemyslcie sprawe okien - wydaje mi sie ze lukarny zepsuja bryle budynku - z tymi blyskawicami to lekka przesada - sa piekne zaslonki lub rolety na okna polaciowe jednak przy malych dzieciach nie zdecydowalabym sie na spanie na oddzielnych kondygnacjach - musicie to przemyslec znajomi (piecioosobowa rodzina) zamieszkuja juz Rodzinny Muratora i bardzo sobie chwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zitke 01.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Powiem szczerze ten dom podoba mi sie wizualnie z zewnatrz . Lepszym rozwiazaniem byla by parterowka bez poddasza uzytkowego. Powiem tak : gore przeniesc na dol polaczyc i wymarzony domek tylko jak to zrobic? bo takiego projektu nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 01.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Powiem szczerze ten dom podoba mi sie wizualnie z zewnatrz . Lepszym rozwiazaniem byla by parterowka bez poddasza uzytkowego. Powiem tak : gore przeniesc na dol polaczyc i wymarzony domek tylko jak to zrobic? bo takiego projektu nie widzialam A popatrz na takie.To typowe parterówki bez poddasza: GL351 http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-351,391,61,opis.html GL274 http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-274,293,61,opis.html a tu z poddaszem: GLX52 http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GLX-52,64,61,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zitke 01.03.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ten pierwszy jest ladny ale z przodu , taras to bym chciala taki jak w tym co pisalam , i tu jest problem z takim naszym podejsciem to ciezko z idealnym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 01.03.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ten pierwszy jest ladny ale z przodu , taras to bym chciala taki jak w tym co pisalam , i tu jest problem z takim naszym podejsciem to ciezko z idealnym projektem Przecież taras to jest najmniejszy problem. Po prostu powiększasz go tak jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 01.03.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ten pierwszy jest ladny ale z przodu , taras to bym chciala taki jak w tym co pisalam , i tu jest problem z takim naszym podejsciem to ciezko z idealnym projektem ha ha ha !!!! skad ja to znam????? idealu chyba nie znjadziesz - zawsze konieczny bedzie kompromis mi sie wydawalo kilka razy ze znalazlam ideal ale potem sie okazywalo ze to jednak nie to i to poszukiwanie trawo ponad 2 lata teraz jestem na etapie projektu odnywidualnego i wiem na pewno ze dla mnie jest on idealem moze wiec warto sie nad tym zastanowic? sama narysowalm projekt a architekt powiedzial, ze nie musi w nim niczego zmienac teraz czekam na wycene projektu i mysle ze nie bedzie ona kilkakrotnie wyzsza od proj. gotowego (ktory i tak kosztuje w rzeczywistosci duzo wiecej niz te 1800 czy 3000 zl) poza tym cena projektu indywidualnego to i tak kropla w morzu przy budowie domu a mam dokladnie to czego chce pozrawiam i zycze powodzenia w podejmowaniu projektowych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoFi1 25.08.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Czy ktoś buduje lub wybudował D20a OKAZAŁY II?Jesteśmy z mężem na etapie wyboru projektu i chętnia zapoznam się z waszymi uwagami na temat tego domu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts